Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

No, Nejc, zdaj smo pa spet pri tistem mojem preklinjanju kolesarjev, ki vozijo po sredini pasu. Izven naselja naj bi bilo 1,5 metra bočne razdalje med vozilom in kolesom. Jasno, pri 90 km/h ne moreš peljati 15 cm mimo kolesarja... Če je kolesar ob desnem robu, kje greš z avtom, ko ga prehitevaš? In če je pol metra bolj levo? Če gre kolesar po sredini voznega pasu, ga prehitevaš kot da prehitevaš avto... Ga zato, ker vozi pol metra bolj levo, kaj težje prehitiš?

Kakorkoli, ta kolesar trdi, da je poklicni kaskader. Ko gledam kolesarje, ki jih srečujem, ima očitno Slovenija ogromno poklicnih kaskaderjev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)

Prekleta reč, pa kam smo prišli, da bom vse skupaj zmetal skozi okno! Pa to j*****e s posodobitvam je že čist u p***i! Ma j**o jim sve po spisku! 

Danes popoldan brez da bi kdo kaj hotel od tiskalnika, se ta zmisli in natisne list z nekim k******m poročilom o dokončani k*****i posodobitvi. Takrat sem samo zmečkal tisti j****i list in ga vrgel v koš ter delal svoje naprej. Zdaj bi pa rad nekaj poskeniral, mi pa j****i požarni zid ne dovoli dostopa do j******a skenerja. Tiskam lahko, skenirat ne gre... Ma k**c gleda k*******a HPja in k*****e posodobitve in k****v požarni zid in naj gre vse skupaj u p***o!

Popravljeno od Slivka
Cenzura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Poslušam ljudi, kakšen dolgčas je bil v karanteni in kako so navdušeni, ker je karantene konec. Jaz se nisem čisto nič dolgočasil. Na začetku karantene sem kupil 150 kg zrezkov in jih v času karantene sestavljal nazaj v prašiča...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 30. 5. 2020 ob 20:30 je Nejc1986 napisal:

Pa si jih kaj težje prehitel,zato ker so vozili 50cm bolj v levo?

A ti malo provociraš?

Ne živimo vsi v Panonski kotlini, kjer je 3 km ravne ceste, potem ovinek in nato spet 3 km popolnoma ravne ceste. Po teh naših ridah je težko dobiti toliko ravnega, da prehitiš in se še pravi čas pospraviš nazaj k desnemu robu, ker nikoli ne veš, izza katerega ovinka bo prigrmel gozdarski tovornjak in takrat enostavno ni dobro biti preveč na sredi ceste... In se tistih 50 cm precej pozna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa kdaj so spet spremenili CPP, da jaz tega sploh nisem slišal? Ko sem jaz delal izpit, je veljalo, da kolesarju "pripada" en meter skrajno desnega roba vozišča. Od 37-tih kolesarjev, ki sem jih danes prehitel, jih je 22 vozilo po sredi voznega pasu! Ko sem jim potrobil, jih je pa večina dvignila srednji prst. Da človeka prime, da prižge brisalce in pritisne na gas...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

Uglavnem verjet je treba. Če verjameš v vse te gadgete tako zelo, kot so pred leti verjeli v magnete na ceveh za gorivo, potem avto zanesljivo porabi manj.

Amen!

Nekaj let nazaj so začeli pri vulkanizerjih ponujati celo dušik namesto zraka za polnjenje pnevmatik. No, nekaj jih je temu tudi verjelo. Pa po internetu ponujajo raznorazne dodatke, ki motorju dvignejo moč celo za 313% (če sem si prav zapomnil). Tako, da, ja, se popolnoma strinjam s teboj: le verjeti je treba. In ker sem kar precej ateist, jaz zase tako težko dobim avto. Zdaj že dobri dve leti iščem zamenjavo za našo Mazdo 5, pa je ne dobim. Ker kot ateist ne verjamem v vse te gatgete, potem pa avtomobilom že nič več ne ostane, s čimer bi me prepričali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prevod iz Slovarja italijanskega knjižnega jezika:

TRENUTEK - to je časovno obdobje, ki mine od takrat, ko se na semaforju prižge zelena luč, pa do takrat, ko ti nekdo zadaj potrobi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tudi jaz upam, da bo elektronska vinjeta in ne elektronsko cestninjenje. Sistem naj ostane vinjetni, tako kot je sedaj.

Pa sem s hribov doma, ne nekje tik ob avtocesti, ampak ta sistem mi je boljši in predvsem cenejši. Le še pretočnost avtocest bi bilo potrebno dvigniti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sm kmet an s hribu dama, pa ne zastopm prou preuč te ekonomije...

Zato, ker bodo inštruktorji v avtošoli morali nositi maske, se bo ura vožnje podražila za 50 centov...

6e0e7989cb1e6b8026bc.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

Dodatna zaščitna sredstva bo potrebno vključiti v ceno, napovedujejo.

Koliko se je pa ura vožnje pocenila, ker se je liter goriva pocenil za 20 centov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes mi v banki varnostnica da kondom. Ga gledam nekaj časa, potem ji pa rečem: »Mlada dama, ne želim se hvaliti, toda kaj naj storim s tem? Zame je veliko premajhen.« Varnostnica me pogleda, se nasmehne in reče: »To daste na prst, ko uporabljate bankomat...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko si že ravno omenil konja... Sem šel za foro na Google maps in vtipkal naš kraj in nato "Poišči pot" v Grosuplje. Nazadnje sem označil, da bi šel peš. Rezultat: pot bi trajala 21 ur in 26 minut. Dodajmo še dve uri in pol počitkov. To pomeni, da če bi peš nekdo krenil v sredo iz Grosuplja, bi naslenji dan bil paket pri meni.

Brzina je njih vrlina...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja, res tolažba...

Če pošljejo paket preko Pošte Slovenija, potrebuje največ dva dni. Če bi ga torej v sredo dali v Grosuplju na Pošto Slovenija, bi bil najpozneje v petek dopoldan pri meni. Tako so ga dali pa na "hitro pošto", potuje pa skoraj en teden...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko v sredo dopoldan naročiš paket v Grosuplju, pa čakaš.

In ko misliš, da te zaj..., dobiš številko paketa. Greš preverit in ugotoviš, da je bil paket v sredo ob 13ih sprejet v GLS, potem je pa potreboval dva dni, da je prišel iz Grosuplja v Tolmin. Me zanima, koliko časa bo zdaj še potreboval iz Tolmina do mene...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.