?al tole cesto (kjer je omejitev 90km/h in 150m pred kri?i??em 70km/h) nekateri uporabljajo kot poligon za iz?ivljanje. ne bom komentiral tega primera samo glede na to kako je raztrgalo avto je bila hitrost bistveno vi?ja.
Sem pa imel ravno na tem odseku v soboto zve?er okoli 22 ure bli?nje sre?anje z dvema motroristoma, ki sta preizku?ala pospe?ke in top speed. Z veliko sre?o nisem enega posnel s cesti??a, ker me je na polno posku?al prehiteti po desni ravno v trenutku, ko sem se vra?al na vozni pas. ?esti ?ut ga je zadnji trenutek opazil, da nisem nadaljeval s premikanjem na vozni pas. Ko sva na kri?i??u izmenjala mnenja mi je model zgobcal, da moram jaz pazit na njega in naj si prometna pravila preberem. No ja po tem razgovoru mi pa? jasno, da je akcija za osve??anje ?oferjev naj pazijo na motoriste naletela na plodna tla. Nekateri motoristi so zdaj prepri?ani, da moramo drugi paziti na njih pa ne glede kak?ne pizdarije povzro?ajo.
?e koga zanima kako je bilo, imam tudi posneto, da ne bo zgledalo, da nabijam v 3PM
Ves da nisem niti opazil da bi kaj previsoko svetile ze tko jih imam na 2 snop tko da imam lepo na sredini upam da ostalih voznikov ne moti :-)
To izredno moti in ?e na dale? se vidi, da gre za Insignio - da ne bo? presene?en, ko ti bodo blendali.
So pa pri Oplu "spretno" zaob?li zakonodajo saj se lu?i prilagajajo glede na hitrost in samo med vo?njo podalj?ujejo dol?ino snopa. Ko pa avto stoji je pa vse v redu in zato gre avto vedno brez te?av ?ez tehni?nega. Ker je pa zakonodaja tako blesavo napisana in ti tudi med vo?njo tehni?nega ne morejo delat gre zadeva lepo skozi in zato takega delovanja niso mogli prepovedat.
hahahahahahahahahahhahahah ... ko ?e misli?, da te ne more ni? ve? presenetiti, glej razlage enega Hrvata, ki se ima za strokovnjaka prometa. Da dol pade?.
Kad je u pitanju dana?nji posjet Vladimira Putina Sloveniji, ne mogu se oteti dojmu da su nam na?i slovenski prijatelji namjerno to organizirali na na?in da sve blokiraju i naprave kaos u nama sredi?njem turisti?kom vikendu, kad je najve?a ?pica.
Se pa spla?a prebrat komentarje, da se vidi razse?nost tega imbecilizma in da vseeno ve?ina dojame, da tud ?e pade? na glavo je te?ko tole spravit v okvir teorije zarote Slovenije in Rusije proti Hrvatski.
Putin bo pri?el in nato ?el, ?akalo se bo manj kot ob kaki nesre?i, ki jih imamo ?ez poletne mesece ogromno, ravno zaradi gne?e in predvsem tujih migrantov. ?ez 24 ur bo to ?e na pol pozabljen dogodek, v ponedeljek se pa sploh ne bo nih?e spomnil, da je bilo kaj zaprto, mediji bodo pa spet morali iskati novice, da zapolnijo ?as kislih kumaric.
Tako, kot sem napovedal se ni zgodil noben prometni kolaps ali ?e kaj manj problemati?nega - o?itno samo vsi mediji, ki so v?eraj cel dan histerirali okoli tega, ne vedo, da ?e je nekaj napovedano se bo ve?ina znala izogniti, za razliko, ko pride do nenapovedanega dogodka (nesre?a, ipd). Ampak zato pa imamo medije, da nas ves ?as stra?ijo in psihirajo ter en dokaj nepomemben pietetni obisk spravijo na nivo stra?enja ljudi o prometnem kolapsu Slovenije, nakar vse to zapakirajo v enostavno ena?bo Putin=prometni kolaps.
?e te prav razumem, smejo mediji pisati samo tako, kot ustreza tebi.
PS: Sam sebi zastavi vpra?anje: ali bi blokado Slovenije zagovarjal tudi, ?e bi predor Karavanke zaprli zaradi obiska ameri?kega predsednika?
Glej, ?e ti dovoli?, da te manipulirajo prav, mene pa pa? ne bodo... niti da me bodo stra?ili s kolapsi in ne vem ?e s kak?nimi bedastimi napovedmi kak?na bo katastrofa na cestah.
Ampak a ti resno misli?, da sem neumen in bedak al kaj? Naloga dr?ave gostiteljice je da zagotovi varnost pa ne glede kateri predsednik pride - ja tud ?e pride Merklca, ?eprav jo imam v ?elodcu. Ker ena stvar, ki se ne sme zgoditi je ta, da se tujim dr?avnikom pri nas ne sme skriviti niti las na glavi, ker ?e bi se karkoli zgodilo... sploh ne upam pomisliti.
Kak?no histerijo spet izvajajo, predvsem proameri?ki, mediji glede Putinovega obiska.
Cestni kolaps - napovedano bo zaprta dejansko samo ena relacija in ?e to ne ves ?as
Ubogi tuji turisti - tale ?lanek ?ist zmaga. Pa jebemu boga a zdaj nam naj bo pa hudo za tujim migranti, ki bodo porabili 10? ve? za obvoz ?ez Slo. Pa to ni res kak?ni hlap?ki smo in namesto, da bi nas zanimale te?ave dr?avljanov Slo nas zanimajo kaj si bodo mislili tujci ... ma ko jih jebe, resno, tko kot oni mene ne jebejo v tujini, ?e kje obti?im v zastoju in se tudi ne sekirajo zaradi tega.
Putin bo pri?el in nato ?el, ?akalo se bo manj kot ob kaki nesre?i, ki jih imamo ?ez poletne mesece ogromno, ravno zaradi gne?e in predvsem tujih migrantov. ?ez 24 ur bo to ?e na pol pozabljen dogodek, v ponedeljek se pa sploh ne bo nih?e spomnil, da je bilo kaj zaprto, mediji bodo pa spet morali iskati novice, da zapolnijo ?as kislih kumaric.
haha, en udele?enec nosi napis Never Trump pa ?e zaklju?ijo, da je to splo?na usmeritev slo zunanje politike... da crkne? od smeha - manipulacija par excellence
Eh, ja... s stisnjenimi zobmi so priznali, da je bil dejansko terrorist, salafist, skrajni sunitski musli? povezan z IS - frau Merkel je pa zdaj ?okirana in pretresena. A bej? no bej? - you didn't see it coming? Fak, tale svet gre res v pizdo materino.
Pa sem ?e mislil, da je Sultan Erdogan glavni mojster manipulacije in sprenevedanja ampak Merklca ga bo glih kar prehitela. Vse samo, da si re?ujeta svojo rit - ista sta.
Je res tako kot pravi?.. Logi?no bi bilo, da se tudi na teh tablah uporabi smer, kjer morajo it ne pa kjer je prepovedano, ravno zaradi tega, ?e na elektronski tabli crkne kak?en del prikaza.
Druga?e pa od kar popravljajo severno obvoznico in gor ni tranzitnih ?leperjev je milina vozit po njej, ker ni nobenih zastojev niti ob konicah. Naj kar traja obnova
Ker je bilo preve? ugibanj ali sta Iranec in Afganistanec terorista in da tisti sirec z ma?eto je le premaknjenec si je pa? ?e en sirec oprtal eksploziv in posku?al razstrelit folk na glasbeni prireditvi.
Policija pa ?e ugiba ali je terorist ali pa mogo?e le jezni obiskovalec, ki ni dobil karte "Minister je zgodaj davi ?e pojasnil, da ?e preiskujejo, ali je ?lo za teroristi?ni napad. "Te mo?nosti ?e ne moremo izklju?iti," je dejal."
Hint nem?ki policiji - ?e nekdo oprta nahrbtnik z eksplozivom in zraven opremi ?e s kovinskimi drobci ali ?rapneli in ?e i??e mesto, kjer je najve? ljudi je DEFINITIVNO terorist. Kaj vse bodo naredili, da ne bi priznali, da so ve? ali manj vse to teroristi?ni napadi s strani tistih, ki jih je frau Merkel veselo vabila z welcome refugees in ta ista frau zdaj pritiska na policijo, da na vsak na?in zanikajo, da gre za terorizem tistih, ki jih je sama vabila.
Sej to je najbolj?a scena: premaknjenec bo vedno pri?el do oro?ja na ?rnem trgu, medtem, ko po?teni dr?avljan ga pa ne bo mogel dobiti na legalen na?in. ?e to gleda? kot celotno sliko se ti celo poraja vpra?anje, ?e mogo?e pa je to le del plana, da kastrira? avtohtoni del prebivalstva in mu onemogo?i? samoobrambo. Ljude ratajo odvisni zgolj in le od policije in vojske, da jih za??iti, kar pomeni samo ?e korak k militarni ali policijski dr?avi brez osnovnih ?lovekovih pravic in s tem svobode. ?e zadnja kriza je nakazala smer ukinjanja demokracije in svobode a je premalo zaleglo tako, da je zdaj na vrsti drugi, bolj krvavi del ukinjanja pravic in svobode. Ameri so ?e pokazali kako se to naredi pred slabimi 15 leti.
Upam, da je frau Merkel zadovoljna in ponosna nase in da bo ?e bolj vabila "poceni delovno silo".
Pa je Nemce bumernag "kon?no" udaril, kjer najbolj boli - da ne bodo tako ignorantski do dogodkov drugod, ?e? da se jih ne ti?ejo. No zdaj pa se jih in so le rezultat popolne opustitve zdravega razuma v prid ?eljam multinacionalk po "strokovno podkovanem" kadru, ki slovi po delovnosti in omikanosti.
Metode ima pa iste kot Hitler in naciji, ki so leta 1933 po?gali nem?ki parlament Reichstag. Obto?ili so komunjare in so nato to izkoristili za preganjanje politi?nih nasprotnikov, uvedba izrednih razmer in na koncu diktaturo. Znano? Erdogan nastavi faliran pu?, ki je tako amaterski, da je logi?no, da je name??en, uvede izredne razmere, ?akamo samo ?e na spremembo ustave in uvedbo predsedni?kega sistema, kjer bi teoreti?no lahko dosegel dosmrtni mandat. Zraven bo v vsej tej zmedi uvedel ?e smrtno kazen, kot ultimativno re?itev za dokon?no odstranitev nasprotnikov.
EU pa je spet pokazala, da smo ena navadna banda brezhrbteni?arjev, ki bi morala resno obsodit Tur?ijo in Erdogana ter mu nakazat, da mu ne verjamejo ?isto ni?, ker la?njivec ostaja la?nivec (sestrelitev ruskega lovca, trgovanje z ISIS, pogrom nad Kurdi, zanikanje genocida nad Armenci v letih 1890 in 1915.itd itd).
Ja ne vem, pol sem imel pa sam blazno sre?o... moja prva ?estka bila vedno pod milim nebom, nobene gara?e ali nadstre?ka, nobenih za??it podvozja ipd. Edino kar sem redno delal pozimi je bilo ?i??enje podvozja po vo?njah na soljenih cestah.
Fotrova po 11 letih nima ni? rje je pa res, da je prevozil le 85.000km
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?al tole cesto (kjer je omejitev 90km/h in 150m pred kri?i??em 70km/h) nekateri uporabljajo kot poligon za iz?ivljanje. ne bom komentiral tega primera samo glede na to kako je raztrgalo avto je bila hitrost bistveno vi?ja.
Sem pa imel ravno na tem odseku v soboto zve?er okoli 22 ure bli?nje sre?anje z dvema motroristoma, ki sta preizku?ala pospe?ke in top speed. Z veliko sre?o nisem enega posnel s cesti??a, ker me je na polno posku?al prehiteti po desni ravno v trenutku, ko sem se vra?al na vozni pas. ?esti ?ut ga je zadnji trenutek opazil, da nisem nadaljeval s premikanjem na vozni pas. Ko sva na kri?i??u izmenjala mnenja mi je model zgobcal, da moram jaz pazit na njega in naj si prometna pravila preberem. No ja po tem razgovoru mi pa? jasno, da je akcija za osve??anje ?oferjev naj pazijo na motoriste naletela na plodna tla. Nekateri motoristi so zdaj prepri?ani, da moramo drugi paziti na njih pa ne glede kak?ne pizdarije povzro?ajo.
?e koga zanima kako je bilo, imam tudi posneto, da ne bo zgledalo, da nabijam v 3PM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani