No naj se se jst pohvalim glede na to da sem bil tezje poskodovan v prometni nesreci oz bili so poskodovani moji mozgani naj povem da lepo napredujem z zdravljenjem gre z dneva v dan na bolje in bom kmalu odpuscen iz bolnisnicne Soca, tako da upam da se se kej vidmo in ob priliki gremo na pijaco.
LP
To deli!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
O?itno se obeta precej ve?ja polo?nica kot sem pri?akoval glede ZVCP.
Kupu si bom skiro, pa ?e kak?na kg bo manj na tehtnici.
sam pazi, nekateri elektri?ni ali bencinski letijo do 50 na uro, bo takoj kazen na plo?niku
Sre?a, da se mi to zgodi samo 1x na 12 tednov. Sej lahko bi se zmenili pa bi de?urali po pol dneva samo pol to takoj pomeni, da ti je uni?ena vsaka 6 sobota... se pravi je definitivno bolje narest tistih 10 ur pol je pa tri mesce mir.
samo ko pride? domov, a ti je ?al?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
heh tole sm tut jz gledu pa bom pomoj poklicu ?e ma ?e kake feltne al kak je to ker so zimske gor
EDIT: klical, avto nove bremze, ventil za ?tandgas, nova sklopka pa nove gume... Za bakrene podlo?ke al pa cedilo ?e ni? ni ?ul pa je prvi lastnik?! so mele vse ta problem?
je pa blizu velikega servisa
to je vse prevrteno ...Qwerty - te lahko vpra?am zakaj sedaj naenkrat skok na najbolj po?re?ne stare ma?ine Vso premo?enje bo? dal za avto pol pa delal za benz, servis in registracije....
Enak u?itek dobi? v kak?nem manj?em la?jem roadsterju ali navorniku
NA primer BMW v linku ima range cca 450km za 90?.....
absolutno se strinjam - zato mene Hofer niti Lidl ne vidta niti od dale?. Je pa res, da tudi ostali uva?ajo vse mogo?e ampak kot ka?e se le dela neki na tem in da ?edalje bolj uvajajo stojnice z resni?no doma?imi proizvodi
no to ma? ?e kr oreng proizvodnjo in definitivno je tu tudi ra?unica, ?e sploh ne omenjamo kvalitete doma proizvedene hrane. Za manj?i vrti?ek pa velja le, ?e ga ima? doma, da se tudi cenovno izpla?a - ta debata je namre? iz?la iz tega, da je treba var?evat tudi tako, da doma naredi? vrti?ek.
In pol nekateri najamejo vrtnarja....
Kolker ne maram Alonsa, me je v?eri kar mal stisnl, ko mu je Grosjeanov Renault mimo glave letu.
Samo res ne razumem komisarjev, kako lahko Maldonada kaznujejo skupno za prehiter ?tart + tr?enje s Krtek Janom s kaznijo za naslednjo dirko? Grosjean pa tudi ne bi rabil dobiti prepovedi nastopanja na naslednji dirki, je bilo ?e mnogo podobnih nesre? na ?tartu, tu je bila samo smola, da je na ravnini hitro ovinek in to ?e precej oster, pa sta s Hamiltonom pometla par avtomobilov s sabo.
mogo?e, ker je imel ?e ene 3 opozorila poprej, ko je ?e pucal steze
na transalpu je svak, ?akam njegove slike, da loh sebe v akciji vidim. Za nazaj so samo 3 slike - sneg v Alp d Huez, sneg na vizirju in slika pod prelazom z sne?nim oblakom za nama :macek:
?e bi bil interes se lahko naredi 3-dnevni izlet po najbolj?ih prelazih drugo leto, pa pi?imo s ?tirikolesniki, stro?ek se da dobro oceniti, kemp varianta mogo?a.
Moram napisati, ?e bi pri nas imeli tako dolge, ?iroke in vzdr?evane ceste, kot so tu nad 2000m, bi bilo verjetno veliko manj nesre? tako z avti, kot motorji....
Te?ko jih je ujeti v objektiv, ker so tako mogo?ne, in tudi na ta ra?un si v ovinkih lahko privo??i? ve?, moji kufri so v nevarnosti da jih podrajsam....
Ko pomisli? na tisti bogi Vr?i? na 1600m in razsuto Kranjsko gorsko stran.......... :ne vem:
Tista zelena streha je cesta vklesana v hrib
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani