?e nikoli nisem imel enega avta tako dolgo... prejle sem gledal poraba.com, pa sem ugotovil, da 6ko vozim ?e ?ez 50k km...
kar je najhuj?e, sploh ne ?utim potrebe po drugem avtu... ker ima 6ka vse kar rabim...
Samo res,ej.Se vozim z "premium" makinami in so mi v?e?,samo,ko se vsedem v mojo 6-ko sem ?isto zadovoljen.Ni nekih bistvenih razlik;edino malo ve? hrupa je sli?ati v mojem.
Dokler bo? imel trop fanati?nih privr?encev dolo?ene stranke, opcije al pa vodje pol bo res kriza, ker ti bo nekaj teh fanati?nih ekstremistov lahko odlo?alo o usodi cele nacije saj ostali ne bodo pri?li na voli??e, ker ne bodo imeli alternativne izbire.
Fanatizem in malikovanje oseb nikoli ni prineslo ni? dobrega - potrebujemo ljudi, ki bi vedeli, da svojo ceno dvigujejo s tem, da delajo res dobro. In takega, ki res dela v redu ni noben problem pla?at tud 20k? neto ali ve? na mesec, da bo tudi ?util, da je ustrezno nagrajen in da mu tudi na misel ne bi prihajalo, da bi kej zase po?muglal na ?kodo dr?ave in dr?avljanov.
Samo je problem,kje bi potem na?el "neoku?ene" ljudi,da bi bili z njim v vladi.Skoraj vsak vsaj simpatizira z kak?no opcijo-hote ali nehote.
Bi pa ta kandidat moral bit ?ist vsaj od svojega 10. leta naprej-nikoli obsojen,v nobeni stranki,nikoli v slu?bi kak?ne stranke ali njihovih podalj?kov.
Ko bi pri?el na oblast,bi njegovo premo?enje pregledali in ovrednotili in po kon?anem mandatu spet.
Razlika bi morala biti pla?a X 48 mesecev.Vse drugo-preizkava in ?e ne bi mogel dokazati-odvzem.
Ja Symon, si kar zadel foro vsega tega... te?ko je enga ?ist neodvisnega dobit, ker v naslednjem trenutku ne bo ve? neodvisen in bo imel cel kup novih "prjatljev" okrog sebe - vsakega s svojimi ?eljami in potrebami.
Ne samo mo?nega, predvsem po?tenega, da bo znal javne interese postaviti dale? pred osebne in najbolj od vsega to, da ga ne bo premamila oblast - tako kot je vse do zdaj.
Torej z besedo na dan, kdo je taka oseba v Sloveniji? :ne vem:
Pezdir mogo?e?ali pa kak?en,ki ni ?e okusil politike in ga ta kot taka ne zanima.
Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :ne vem:
Jaz nimam takih problemov.Enostavno ne rinem v "rizi?ne" dr?ave.
Evole, konec za enkrat, bilo je dolgih 6ur. Ostal sem brez 2 sodelavcev v pisarni (druga?e smo trije), + ?e treh ostalih iz na?ega oddelka....no comment, katastrofa. Bodo pa odpravnine tako kot je po zakonu + potem za zavod in podpora, toliko kot pripada. Na mojo sre?o sem ostal zaposlen,kar je super, po?utim se pa kot najve?ji drek,brez volje,....ipd.
To mi deluje podobno kot v ameriki v tridesetih letih prej?njega stoletja.Kam gre vse skupaj?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo res,ej.Se vozim z "premium" makinami in so mi v?e?,samo,ko se vsedem v mojo 6-ko sem ?isto zadovoljen.Ni nekih bistvenih razlik;edino malo ve? hrupa je sli?ati v mojem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani