Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

?e nikoli nisem imel enega avta tako dolgo... prejle sem gledal poraba.com, pa sem ugotovil, da 6ko vozim ?e ?ez 50k km...

kar je najhuj?e, sploh ne ?utim potrebe po drugem avtu... ker ima 6ka vse kar rabim... :(:blush::ljubezen:

Samo res,ej.Se vozim z "premium" makinami in so mi v?e?,samo,ko se vsedem v mojo 6-ko sem ?isto zadovoljen.Ni nekih bistvenih razlik;edino malo ve? hrupa je sli?ati v mojem. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nemaram se preve? hvalit, ampak zdejle se pa bom...tisti ki poznajo bend in vejo kaj pomeni za svet prog rocka bodo razumeli :P

naro?il sem karte za Rush 29.5. v Frankfurtu! :jupiii:

best spent 56? ever! :danzoman:

:punk::notworth: u?itelji vseh progresivnih metal bandov,od Dream-ov naprej.

Zelo dobro porabljeni ojri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dokler bo? imel trop fanati?nih privr?encev dolo?ene stranke, opcije al pa vodje pol bo res kriza, ker ti bo nekaj teh fanati?nih ekstremistov lahko odlo?alo o usodi cele nacije saj ostali ne bodo pri?li na voli??e, ker ne bodo imeli alternativne izbire.

Fanatizem in malikovanje oseb nikoli ni prineslo ni? dobrega - potrebujemo ljudi, ki bi vedeli, da svojo ceno dvigujejo s tem, da delajo res dobro. In takega, ki res dela v redu ni noben problem pla?at tud 20k? neto ali ve? na mesec, da bo tudi ?util, da je ustrezno nagrajen in da mu tudi na misel ne bi prihajalo, da bi kej zase po?muglal na ?kodo dr?ave in dr?avljanov.

Samo je problem,kje bi potem na?el "neoku?ene" ljudi,da bi bili z njim v vladi.Skoraj vsak vsaj simpatizira z kak?no opcijo-hote ali nehote.

Bi pa ta kandidat moral bit ?ist vsaj od svojega 10. leta naprej-nikoli obsojen,v nobeni stranki,nikoli v slu?bi kak?ne stranke ali njihovih podalj?kov.

Ko bi pri?el na oblast,bi njegovo premo?enje pregledali in ovrednotili in po kon?anem mandatu spet.

Razlika bi morala biti pla?a X 48 mesecev.Vse drugo-preizkava in ?e ne bi mogel dokazati-odvzem. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Symon, si kar zadel foro vsega tega... te?ko je enga ?ist neodvisnega dobit, ker v naslednjem trenutku ne bo ve? neodvisen in bo imel cel kup novih "prjatljev" okrog sebe - vsakega s svojimi ?eljami in potrebami.

Alora smo ga na****li.Ni re?itve. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne samo mo?nega, predvsem po?tenega, da bo znal javne interese postaviti dale? pred osebne in najbolj od vsega to, da ga ne bo premamila oblast - tako kot je vse do zdaj.

Torej z besedo na dan, kdo je taka oseba v Sloveniji? :ne vem:

Pezdir mogo?e?ali pa kak?en,ki ni ?e okusil politike in ga ta kot taka ne zanima. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tako,kot so naredili avstrijci,bi morali tudi pri nas.In kak?ne odpravnine neki.Sodit,?e je kdo kriv in odgovarjat.

Jaz tudi mislim,da bo ?la kak?na banka pri nas bay-bay.Jaz sem na italijanski in je zakon zaenkrat.

Kdor pa? zna-zna.Tukaj ni va?no,od kod je kdo-kdor ve? nudi in ve? da-zmaga.Enostavno kot pasulj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj smu?al v Italiji,son?no vreme,nekateri so smu?ali v kratkih rokavih.Res carsko.

Sneg odli?en in nove smu?i ?e bolj.Ni? ni lep?ega kot spomladanska smuka. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vceri so bli mojstri v hisi in en od fantov si je tok upal, da mi je odprl denarnico in ukradel 80 eur...

sej ne mores verjet, ce ga dobim mu bom roko zlomil.

je pa zanimivo (sej vem nakljucje), da karkol so mi ukradl, se je vedno zgodilo v sloveniji...

pa bi reku, clovek, da glede na kje vse sem zivel, glih tuki ne bi nic...tko je sla ura, stevc za kolo, denarnica 2x, kolo, in zdaj denar...

To je izgleda postala stvarnost v slo. :( Pri nas na obali skoraj ne mine dan,da ne bi parim vlomili.

Tudi mi smo na ?alost bili med njimi. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja ?e ra?una?, da si vnov?il 250 pik, ki bi jih lohk tud za futer porabu. ?e pri seb ra?unam sem tako dobu vinjeto zase ?isto zastonj. :hudicek:

Res je.Samo brezavta ne more? ?ivet brez hrane pa lahko...

...nekaj cajta. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaaaa :D

smo naredli en grupbuy pa je vsak vinjeto dobu za 3,5? ceneje. Ni velik - ampak neki pa je.

Jaz sem jo dobil za 55?.Mercator in to. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :whatever: :ne vem:

Jaz nimam takih problemov.Enostavno ne rinem v "rizi?ne" dr?ave. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj se dogaja s tole adrijo.....

grem poizvedovat za kijev.....946?....nadaljujem, oprostite napaka v sistemu

cez 5 minut, cena za iste izbrane datume 846?.....ko kliknem podatki o letu 717?...

Ja fak, grem od za?etka cena od 640?.... :huh::huh::huh:

Vse preko postanka v Avstriji ali nem?iji

No pol pa zmaga - Wizzair direktno iz Trevisa v Kijev na glavno letali??e 123? :notworth:

Kdo se pa dan danes ?e preva?a z adrio?Edino,?e ima? pla?ano od firme.

Drugi so malo dra?ji kot avtobus.Ni ?udno,da je tam kjer je.

Se pa bojim,da bo to naslednja luknja za ?olde brez dna. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nas le papir in pesek v o?i.Na ?alost.

Ali pa bodo res komu kaj zaplenil.Potem sledi obvezno prito?ba,prihod na sceno z znanim odvetnikom,razveljavitev zamrznitve,to?ba,od?kodnina. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Jaz kupujem kvalitetno in dra?je samo tisto,kar je res nujno.Tak primer so nazadnje bile smu?i in usnjene rokavice znamke Hestra.

Za bundo ne bi nikoli dajal ful,ker se moda vsako leto spreminja in z malo denarja si vedno moden.

Trenutno imam bundo od Everton (Sparova znamka),ki pa jih izdelujejo v Icepeaku na Finskem.

Samo,da je ful cenej?a.Kvaliteta je odli?na (preizku?eno na -15 letos).

Ko bo pri?el nov model,kupim novo.To je to. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kak butast vetr piha - januar pa?, nejbl gniv mesc n koledarju! :whatever:

Pri nas na obali tudi nekaj kao piha.Ni to ni? takega.to je zdravo in ni bacilov okoli. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evole, konec za enkrat, bilo je dolgih 6ur. Ostal sem brez 2 sodelavcev v pisarni (druga?e smo trije), + ?e treh ostalih iz na?ega oddelka....no comment, katastrofa. Bodo pa odpravnine tako kot je po zakonu + potem za zavod in podpora, toliko kot pripada. Na mojo sre?o sem ostal zaposlen,kar je super, po?utim se pa kot najve?ji drek,brez volje,....ipd.

To mi deluje podobno kot v ameriki v tridesetih letih prej?njega stoletja.Kam gre vse skupaj? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena ?isto smu?arska...
Napisano

Heh,zanimivo,da sploh ne morem dobit (po razumni ceni seveda) teh Elan sl. v dol?ini 165cm :whatever:

In ker je tako,sem na?el eno super dilco za super ?olde.In spet bom ostal na Fischerju. :P

Je pa to ta nova Fischer RC4 Superrace SC.Baje,da je bomba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.