Včeraj je za precej smeha na družbenih omrežjih poskrbel Avstrijec, ki je imel težave s prevozom lesa. Ker ga ni spravil v prtljažni prostor, ga je navezal na...
Ja, Rena ima res dobro razvejano servisno mrežo. Konec koncev, saj jo tudi potrebuje...
Dobro, če se voziš deset kilometrov po mestu ali avtocesti v eno smer in deset nazaj, potem zdrži mogoče še kaj več kot 10 let. Če pa se voziš 30 kilometrov v eno smer in 30 nazaj po malo bolj razgibani cesti, pa... ... ... Sem se spomnil na našega Cliota. Nujno moram na stranišče...
Za dva tisoč evrov je dobil skoraj 3000 litrov kurilnega olja. Če to skuri v eni zimi... Mora že kar pošteno kurit. In me zanima, kateri dve klimi bi za 500€ na leto grele toliko kot kotel na kurilca s skoraj 3000 litrsko zalogo? Razen, če ima sistem centralnega ogrevanja in kotel z gorilcem iz leta 1975...
Danes spet s sodelavko sama. Spet prava prilika. Pa premišljujeva... Virus SARS-CoV-2 je respiratorni virus. Torej se prenaša preko dihal. A torej pomeni, da morajo biti samo dihala 1,5 metra narazen ali mora biti distanca 1,5 metra za celo telo? A je dovolj zaščite, če imava samo masko ali morava imeti tudi kondome?
Se je lotila sestra iskat novi avto. Normalno, da sem jo navižal na Mazdo. Ker je samska in ne potrebuje velikega avtomobila, smo gledali Mazdo 2, mogoče Mazdo 3. Pa smo si jo temeljito ogledali. In bolj kot sem gledal, več napisov "made in Mexico" sem našel... Ma, prekleta reč, če bi hotel kaj Mehiškega, bi kupil sombrero, ne pa avto...
Spokamo od tam, Mazdo 2 črtamo s spiska, gremo k Toyoti: Yaris. Ista zgodba.
Naš pomivalni stroj je 23 let delal kot Švicarska ura, enkrat pred leti je krepnilo eno stikalo in to je to. Zdaj se je pa v dvanajstih dneh trikrat ustavil...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dovoljeno je samo 15 minut bližnjega stika, pravi stroka. Moškim je to dovolj...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani