Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Danes popoldan smo bili pa spolno aktivni:

Najprej je Ford je*** mojo sestro.

Potem sem jaz je*** mojo sestro in njenega Forda.

Nazadnje je Pelko je*** mene, mojo sestro in njenega Forda.

V glavnem, ta avto ne bo pri naši hiši pričakal Novega leta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V petem razredu se učijo o SFRJ. In ker jih učimo doma, je danes žena poučevala našega skoraj-11-letnika:

- "No, kaj pomeni okrajšava SFRJ?"

- "Super falena republika Jugoslavija..."

Dobro, da ni več komunizma, drugače bi dobili zastonj počitnice na "tistem" otoku...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Otrokom bo treba začet dajat kakšna sodobnejša imena, na primer: Blogomirka, Fejsijana, Gugloš, Inboksenija, Jutuboslav, Selfijana, Skajpomir, Tvitomaž, Viberka,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, Rena ima res dobro razvejano servisno mrežo. Konec koncev, saj jo tudi potrebuje... 

Dobro, če se voziš deset kilometrov po mestu ali avtocesti v eno smer in deset nazaj, potem zdrži mogoče še kaj več kot 10 let. Če pa se voziš 30 kilometrov v eno smer in 30 nazaj po malo bolj razgibani cesti, pa... ... ... Sem se spomnil na našega Cliota. Nujno moram na stranišče...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ste že kdaj probal kitajsko ulično hrano? Za umret dobra...

Burek pri burekmojstrih pa tudi nima več istega okusa, odkar si morajo roke umivat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za dva tisoč evrov je dobil skoraj 3000 litrov kurilnega olja. Če to skuri v eni zimi... Mora že kar pošteno kurit. In me zanima, kateri dve klimi bi za 500€ na leto grele toliko kot kotel na kurilca s skoraj 3000 litrsko zalogo? Razen, če ima sistem centralnega ogrevanja in kotel z gorilcem iz leta 1975...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes spet s sodelavko sama. Spet prava prilika. Pa premišljujeva... Virus SARS-CoV-2 je respiratorni virus. Torej se prenaša preko dihal. A torej pomeni, da morajo biti samo dihala 1,5 metra narazen ali mora biti distanca 1,5 metra za celo telo? A je dovolj zaščite, če imava samo masko ali morava imeti tudi kondome?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se je lotila sestra iskat novi avto. Normalno, da sem jo navižal na Mazdo. Ker je samska in ne potrebuje velikega avtomobila, smo gledali Mazdo 2, mogoče Mazdo 3. Pa smo si jo temeljito ogledali. In bolj kot sem gledal, več napisov "made in Mexico" sem našel... Ma, prekleta reč, če bi hotel kaj Mehiškega, bi kupil sombrero, ne pa avto...

Spokamo od tam, Mazdo 2 črtamo s spiska, gremo k Toyoti: Yaris. Ista zgodba. 

Zdaj gledamo za Lado...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Leto 2000: Do leta 2020 bomo imeli leteče avtomobile.

Leto 2020: Še letala ne letijo.

Danes v pekarni:

- »Eno žemljico prosim.«

- »Zakaj pa imate masko čez oči?«

- »Zato, da ne vidim bureka...«

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah, ne vem, kaj zdaj to pomeni?

Naš pomivalni stroj je 23 let delal kot Švicarska ura, enkrat pred leti je krepnilo eno stikalo in to je to. Zdaj se je pa v dvanajstih dneh trikrat ustavil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.