Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Po pol leta je spet takle doma! :jupiii:

Objavljena slika

1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale.

A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... <_< zame samega :jupiii:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

osmica - pentlja 5h prelazov v ?vici

furkapass

oberalppass

grimmelpass

pa ?e ene 2....

2300-2500m

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Pa kje v Sloveniji si ti na?el tako grdo narejene zalivke?

zadnji? ?ez sori?ko planino in Dav?o proti Mostu na so?i izgubil prvo gumo na zalivki, ki je bila debelo nad gladino asfalta....refleks me je re?il...........

Letu? - Mozirje :P Sicer so mogo?e malo lep?e od teh, ampak v de?ju skoraj smrtno nevarne. Medtem, ko teh jodlbergerskih ?e zazna? ne, tudi sredi najve?jega naliva.

P.S.: Pozna kdo kako stran, kjer se dajo ugodno naro?at motoristi?ni deli? Rabim zadnji disk, ker sem ga zvil, ko sem pozabil disc-lock na njem :ne vem:

ebay :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :punk::punk::punk::punk:

To je le prehod z enega na drug prelaz znotraj 5-ih povezanih prelazov :jupiii::jupiii:

post-2637-1346189448_thumb.jpg

pa najve?ji kucel Evrope

post-2637-1346189754_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj postavljena toplotna ?rpalka na hi?i (zrak/voda) - v hi?i je danes ?e povsod prijetno toplo :D - mal raztezamo estrihe. :jupiii:

Ampak pazi, ne zapiraj oken in samo hajcat, bo vlaga not ostala, kak razvlazevalnik je nujen se posebej v tem vremenu. Ponoci ugasni gretje in samo luftaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde noben no?e
Napisano

Jaz ne kesiram avte zase, leasing na sp je drugo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde noben no?e
Napisano

Mazda je v bistvu avto, ki jo kupujejo ljudje na dolgi rok, se pravi da jo kupijo za veliko ve? kot 5-7 let...potem pa po novo.

NE tako kot VAG, ki se ga naveli?a? po treh letih :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Valdez at his best :dudek:

Ni bla slaba tekma - ?e od?teje? prvi pol?as.

Po moje Valdez malo na stavnicah slu?i ker vedno neki userje :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

To cesto morate probat. V soboto sem bil pa jutri se grem spet malo "spro??at".

ta cesta pa je - glede na zalitke je v SLO :dudek: ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde noben no?e
Napisano

hja, problem je v tem k je pri prodaji isto. Je tud noben no?e...... sramezljiv:blush:

uf to pa sploh ne dr?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Motor opran, ketna razma??ena in na novo namazana, v treh kufrih vse za pot - rovinjsko no?, za ?iht obleka in 3 srajce + ?evlji, torba z laptopom, dodatna moto obleka, in cunj za 10 dni, da ne omenim vse dodatno za de? in motor

Svetovno sem tole spakiral

Sedaj pa na Rovinjsko no? sam z babo in potem direktno nazaj gor ?ez italijansko-avstrijsko-?vicarsko-francoske alpe

:D 3000km ovinkov, > 20 prelazov nad 2000m :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

ja bajta ?e stoji ja.. pa vem da ko se je temelje delal da je blo na 1,5m globine ?e sama glina in dost vode..

to najbol da kakega k se ukvarja z tem.. prvele?m na teren pa da vidjo

mam pa spodnji ?tuk pol talnega gretja.. drugo bodo pa itak radjatorji

te majstri majo ?e kar zemljevide in v naprej vedo :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pizda kak?en dan - sem mislil pisat v jamralnik a bom raje tukaj.

Pri vra?anju iz Grosuplja proti Lj se pribli?ujem Nizozemcu na voznem pasu pred mano, ki je vozil po moji oceni tam nekje 100-110km/h. Pogledam v ?pegu, da bi ga prehitel a zagledam avto, ki se relativno hitro pribli?uje na prehitevalnem. OK, bom po?akal, ampak po?akal pa ni Nizozemc in je brez ?migavca sko?il na prehitevalnega, kjer ga je Nemc nato kljub zaviranju zadel zadaj.

In kje je jamranje - odpadli kos plastike karambola je vrglo v zrak, kjer ga je zagrabil veter in v trenutku upo?asnil ter usmeril navzdol direkt na mojo havbo. Mislim vse naredi?, pravo?asno opazim, da bo po?ilo, zmanj?am hitrost a me kur?ev projektil zadane. :angry2:

Ok se ustavimo, da pride policija, preverim kolk je ?kode pri meni a ker je le rahla rajsa (hvala kurcu), ki se bo o?itno dala spolirat nisem kompliciral glede zavarovalnic - itak sta mela pa Nemc in Nizozemc dovolj cajta sama s sabo in padale so tudi krepke besede " du bist ein idiot" pa neki v zvezi z "verdammt schnell".

V glavnem dam podatke policiji in povem, da se ne bom jebal z zavarovalnicami, ker je ?koda neznatna.

pa ?e ni konc:

Nadaljujem proti Lj skozi predor Golovec. zamenjam skrajni desni pas za srednjega in cca 100m pred mano, ko se desni pas zaklju?uje ena teta s tablco KK da ?migavec in se vklju?uje na vozni pas. Isto?asno pa ?vicar ravno tam brez pametnega razloga naredi premik iz prehitevalnega pasu na isto mesto in bum avta bo?no tr?ita.

No tokrat vsaj deli niso fr?ali po zraku ampak sem se kot o?ividec pa? spet ustavil in spet smo ?akali na policijo. Sem upal samo, da ne bosta ista kot prej?nji karambol, ker jima ne bom znal razlo?iti zakaj sem spet na kraju nesre?e na relaciji 10km. Sre?a, so pri?lli drugi policaji pa tud od mene niso pobrali podatkov samo povedal sem jim kaj je bilo in je policaj rekel, da je pa? to klasi?na deljena krivda zaradi nepazljivosti obeh voznikov.

V glavnem - zdele si sploh dam ne upam, ker tole je pa blo preve? pa upam, da bo kmal konc teh dopustov in da se ta mno?ica utrujenih turistov spoka s cest, ker kar je preve? je pa pa? preve?.

Ce ne bo slo ti bo anze dal na vandalizem.

Drugace se pa jaz s tabo oz. blizu tebe ne vozim vec :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni potovanja
Napisano

Kolikor sem zasledil je tudi opcija Ljubljana? :D

Pa je resni?no tok pocen kot je napisano, al je ka?na fora da more? potem za vsako stvar dopla?evati? :blush:

toliko je - to je last minute varianta, tako da datumi so vedno fiksni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni potovanja
Napisano

Je ?e kdo sli?al za to stran? :ne vem:

Namre?, sam sem pri?el do te strani naklju?no, in to 1dan po dopustu, ko sem zvedel, da sem svoj dopust prepla?al za polovico kolikor bi lahko dal tukaj! :hudicek::hudicek:

Je ?e kdo potoval na ta na?in?

Zanima me pa zgolj informativno, za nasledno leto :blush::blush:

?e nekaj let uveljavljen in preverjen portal :)

Le avto mora? imeti do letali?? na Dunaju, Minhnu itd...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e par dni......in spet bo na 24 ur, A kanalu, svet, pop in....whatever o policstih in njihovem poostrenem nadzoru okoli ?ol....

pol pa 1 policaj stoji od 08-09:00 pa gre........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Sam to je vseen nekam velik denarja za ne vem 70m vrtine. :ne vem:

ja tolk da sem rekel ne.... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Ja kolk pa ra?unajo pol meter vrtine? :blink: Pred ?etrt stoletja so nam na Vi?u ra?unal 100 mark na meter in so se pri 20m ustavli, ker je bilo dovolj pa se mi je zdel ?e takrat ohoho denarja.

sem na nasipu 40m nad savo, podtalnica pa ?e + 25m..............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Lej noben pravi toplovodni kamin si ne more odvesti dovolj toplote le s termodinami?nim kro?enjem vode! Razen ?e ima zelo majhen izkoristek, kar pomeni da gre ve?ina toplote v dimnik in malo v vodo....

T? zemlja/voda je za barje zakon, ?e ima? cca 400m2 parcele za zemeljski kolektor! Tudi T? voda/voda samo mora? neredil test, ?e je dovolj vode na razpolago....Pa kak kamin?ek za romantiko....tko imam jaz

podpis, to sem imel v planu, vendar za geosondo ali podobno so ugotovili da je podtalnica tako globoko daje za 40.000? dela...za vrtino :hohoho:

tako da mam zrak/voda....

tako kot je napisal pa za kolektorje treba imeti dovolj zemlje, ?e bajta ?e stoji (druga?e se da to pod bajto)

Ampak po moje, po tem kar si napisal ima? zelo podobno kot jaz in bi bila zrak/voda dovolj, saj so kolektorji in geosonda dosti za dopla?ati in povra?ilo se ?teje tudi v deset letih - v kombinaciji s kak?nim talni gretjem pod keramiko in radiatorji v ve?jih sobah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Komar?a je idealna za gor it (ker se hitro dvigne?), za dol pa jo ne bi priporo?al. Je bolj?e it do Komne pa tam dol - ja je dlje ampak vseeno veliko bolj varno, sploh ?e ubutev ni najbolj primerna.

Ampak lah cel cajt vidis svoj avto in si pomirjen :). Hribi so hribi - potrebujejo spostovanje, tudi 'lahka pot' do ceske koce je lahko smrtna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.