Skoči na vsebino
Ena ?isto smu?arska...
Napisano

tudi jaz imam fischer race sc, pa mi najbolj odgovarjajo. Sem pa probal tudi elanke, pa mi niso sedle.

No,jaz pa imam sedaj fischer in sem probal elan in so mi dosti bolj v?e? elanove.

Zato jih tudi kupujem. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena ?isto smu?arska...
Napisano

Elan waveflex 12 so res hude rekreativne dile :rispekt: sem jih probal na Voglu, ko je imel Elan testiranje. Prvi? sem se po?util kot da obvladam carving ;) Kolk se nagne? tolk zavijejo. Sploh ni problem kratke ali dolge zavoje delat. SL-X-H so pa ?e skor tekmovalne. Rabi? imet navor v nogah sramezljiv

Pa sej vozimo diesele in imamo tega dovolj,ne? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena ?isto smu?arska...
Napisano

lepa cena, in za tvoj stil si se pomoje prav odlocil...

zdaj sam se sneg rabimo (in po moznosti nizje cene vozovnic)

Jaz imam letos ?e 7 dni smu?anja,ve?inoma son?nih in z veliko minusa :danzoman:

Upajmo,da bo letos ?e kaj prave zime in ne teh pomladnih temperatur.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena ?isto smu?arska...
Napisano

Elan HCX. Sicer ?e eno leto nism smu?al, a dila je bila prava. ?e si pa te?je sorte pa SLX.

Nisem "te?jega" kalibra.Pri 184 cm tehtam solidnih 78 kg (same mi?ice so me,ha,ha).

SLX-ka ima dvojni titan,sem jo probal samo je prete?ka dilca zame in mojo pripravljenost in po dveh urah sem omagal.

Sem se ?e odlo?il,da vzamem SL-ko.V akciji pride 380?. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena ?isto smu?arska...
Napisano

ne vem kako smucas (jaz mam rad dolge zavoje in smucam zelo hitro :blush: ) in za moj stil so najboljse ex-magfire 82 ali 78 (letos so waveflex 82 ali 78)

super smuci so to..najboljse celo

drugace spadajo v kategoriji all terrain in niso sport/race varianta kot SL

No,jaz sem bolj slalomsko orientiran (tudi hitro smu?am),a dolgih zavojev ne maram preve?.

Probal sem lani magfire 82 (za poku?ino,ko sem delal prve korake v karvingu) pa niso po mojem okusu.

Verjamem pa,da so bolj za vse vrste terenov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena ?isto smu?arska...
Napisano

Jaz sem pa letos "pre?altal" na karving stil.Izposojene sem imel smu?i Elan race sl,165 cm in so mi bile zelo kul.

Me pa zanima,?e je kdo ?e izprobal ali ?e kdo vozi na Elan waveflex 12 in kak?na je razlika med tema modeloma?

Ker moram sedaj,ko so popusti kupiti nekaj od tega.

Txs.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram pohvalit mojo ma?inco-pri minus 15 v?gala takoj in vsako jutro. :bravo: Sosed z starim audijem je imel vsako jutro ?ou-program z pri?iganjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

U bistvu smo razli?nega mnenja, kar je prov, ampak men osebno ga ni huj?ga kalibra od nejga, mi je prov utele?ena antipati?nost ter la?! <_<:P

Tudi meni je najbolj antipati?na oseba on...poleg ?e en ducat drugih. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zanimivo, men se je pa s prej?njim tankom MOL-a dogajalo, da je te?ko v?gal pri minusu. Zdej mam pa Petrola not pa je danes in v?eraj zjutraj pri -11 kresnil brez te?av :)

Kaj pa ?e je bil poleg temperature vzrok ?e recimo visoka vlaga :ne vem:

Za pozimi je OMV zakon,ker je narejen v Avstriji in je tam velik minus. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej to ni novost, v podobni obliki je bilo ?e ene 15 let nazaj sprejeto, da ti na?eloma prijatelj ne bi smel pomagat pri gradnji, ker je to delo na ?rno. Zdej naj boi to samo specificiral, kar je logi?no, ker delo na ?rno tepe na koncu nas same. Mogo?e v dolo?enem trenutku pri?para? ampak na dolgi rok pa to pomeni vi?je davke (ker jih delavci na ?rno ne pla?ujejo).

Druga? pa brez panike, ko ti pride sosed maher, ki ima registrirano dejavnost k tebi naredita nek manj?i predra?un in ?e se slu?ajno pojavi in?pektor ga poka?e? in seveda na koncu pla?a?, da je vse krito. Da pa ti je zraven naredu pa ?e 10x ve? stvari pa itak ne bo noben porajtal :harhar:

Brez panike.?e nobenega "fu?ar?ka" niso dobili,pa tudi v bodo?e bo isto.To jim ne ?tejem v slabo(sedanji oblasti),ker se itak v praksi ne bo izvajalo. :harhar:

To je le en bobmon?ek,da bi folk mislil,da mislijo resno.Jes of course. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz pa grem pilit smu?i drugi teden kar na Roglo..Baje,da je treba mo?no nabrusit robnike zaradi umetnega snega in to

pod kotom 87°. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

evo... bravo na?i vrli politiki in strokovnjaki!

http://24ur.com/novice/slovenija/drzava-uk...ne-izdelke.html

narod si bo pisal sodbo sam... z nakupom ?kart robe :(

+ 1 za vlado. :angry: (bom ?tel biserje,ki jih vsakodnevno servirajo).

Sicer pa ima? kot potro?nik pravico vrniti izdelek v trgovino brez razlo?itve,zakaj.

Al pa ga vre?i v kanto po novem,ko ne bo ve? garancije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVO LETO 2011
Napisano

Vsem ?e veliko kvalitetno prevo?enih kilometrov z mazdicami in,da bi bilo vsaj tako dobro,kot je sedaj.

Oziroma,da ne bi bilo ?e slab?e. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam res X6 je velik kot en manj?i kamion in je ?e za moje pojme bistveno prevelik.

Samo jaz bi pa od teh kvazi terencev glih in edino ,mogo?e, tega imel.

Ker pa? no?e skrit,da ni suv kot ve?ina preoble?enih limuzin. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Men je biv sicer en bolj?h v aktualni vladi! :blush:

Meni je tudi bil faca.Samo,kaj ?e?.Face so ?urerji in tudi kej popijejo in tukaj je kiksnil,da je ?el omoti?en za volan.

In odstopil...kot ?e par deset drugih ministrov.NOT.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.