Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e se ne motim pa Swifta Sport pa?ejo 15ke, ki so bistveno cenej?e? Tako kot na Twinga RS CUP, ki ima isto neko bolano dimenzijo, da? pa 195/50 R15 pa ima? pol cenej?e gume.

ja na prej?njega sporta - katerega 1.3 sedaj moja vozi in bom zimske 195/50/15 lahko samo na kres dal........novost je tudi sprememba 4 x 100 na 5 x 114,3...kar sicer nima veze z gumam

tole bo pa res misija nemogo?e da bi jih kaj hmal dobu!

a v homoligacijskem karton?ku pa nima? nubene druge dimenzije upisane???

ni ?e avta, sem na?el enega ?e naro?enega v SLO za avtohi?o pa imajo japonci prebokirana naro?ila , baje zarad nemcev...izdelujejo ga pa sedaj na japonskem....reden ?akalni ?as je ?e 4-5 mesecev...

Naj bi bil ta teden ampak bo enkrat septembra, mogo?e <_<

?e ne bomo pa vpisali :ninja:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

gre? za eno colo dol na 185/55 16 npr :prstgor:

185-195-205 ni gume na svetu, ki ne bi odstopala za manj kot 5%...na 17 col....

16 pa pomeni ?e 4 feltne.....homologacija felten + gum in sem na slab?em :angry2: svaka ?ast japancem doma mi pa ostanejo dobre gume od prej?njega Swifta...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz jih pa sploh ne dobim za drugega japonca..... :angry2:

The tyre sizes are 195/45R17 and have been developed specifically for the new Suzuki Swift Sport.

trenutno noben ni spe?ali dizajniral zimskih in vpra?anje ?e jih sploh bo.............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

go?, smokulja? Tudi ka?e so ?ejne, je pri?la na 2 deci....

post-2637-1344595869_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Bi bla ura :jupiii:

tovarni?ka Yamaha....switch z Doviziosom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Rossi gre nazaj na japonca, dost ma desmo avantur.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Severozahod Gorenjske bi ga ?e moral imeti.

Pri nas rosica <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zgleda da bo dez, nekaj je preslo alpe :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija, moja lepa dežela
Napisano

Dobivam sam ne polet - zadnja pride enkrat julija za junij pol pa naslednja oktobra za september... vmes ni ni? :ne vem:

a tvoja je ?e v ?oli :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kje to? Pa kako opravi?ijo izdajo polo?nic? :ne vem:

ammm a ti jih ne dobiva??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Saj T? je ?e to - kombinacija elektrike ko pade fajn pod minus in izkori??anje zunanje toplote zraka ali celo podtalnice / zemlje.

Mi zelo malo pokurimo pa sem komaj prepri?al izvajalca, ki je nameril da rabimo 12kW T? da da 7kW, ker je bajta izolirana tako kot je treba ter okna ta prava....in prav sem imel, v celem letu damo za ?trom 1000-1100?, v to pa je vklju?eno:

- gretje prosorov

- gretje vode

- vsa gospodinjska elektrika

- 3 x klime poleti (slaba stran izolacije :blush: )

skratka VES ?trom plus gretje bajte, kjer veliko pozimi pomaga zimski vrt (poleti pa je savna....)

Po moje je T? najbolj hvale?na varianta za razmerje investicija / prihranek danes. Vse te supa dupa nove tehnologije so tako drage, da vpra?anje ?e dobi? nazaj v svojem ?ivljenju - sicer je pa predpogoj da bajta tesni, nima smisla kaj daje? notri, ?e vse ven uide....

Ampak kamin je pa le kamin - in edina stvar ki dela tudi ko ?troma zmanjka, vse ostalo je odvisno od ?troma

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem samo vrh ledene gore omenil vem. :blush:

Sicer pa ja zastonj ?ola my ass, ?e je treba pla?evati polo?nice ?e med po?itnicami ko so otroci doma. :vskalo:

in pred po?itnicami dobi? ?e seznam potreb??in s cenikom za drugo leto.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zdej ve? ne vem kaj je kaj in kje bom lahko gledal kaj. Siol in Telemah nekaj ?arata v kombinaciji s Sport klubom. Glede na to da sem na Telekom kableski sploh ne vem ?e bom lahko kaj gledal od lige prvakov in ?panske lige.

Siol misli to predvajat na neki svoji televiziji, Sportklub na SportPrime, od tega pa samo bog ve ali jih bojo vklju?il v programsko shemo na kabelski. Res da je Siol in Telekom ista bajta, sam so ?e zmer dva svetova...

A kdo slu?ajno ve kaj se grejo?

In drugo vpra?anje kateri, je dober kabelski operater za nas, ki smo bolj na selu . Telemach se ne premakne iz mest, tisto lastovko si lohka nekam vtaknejo. Amis se itak ?verca po telekomu, tko da bi bil na istem.

Stari imam lahko samo DVB-t, ne vidim krvavca, ne Krima, samo ?marno Goro, Telekom priklju?ka ni in ga ne bo, ker je to podro?je zraslo na in med kmetijskimi polji.

Imamo samo kabelsko Medvode, ki zaradi monopola ho?e samo za priklop 300? (kabel pa je ?e v bajti)

Tako, da ne sekiri se.....kaj pa Total TV?? To baje dela povsod.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

joj pa saj vam ni treba odpirat novih teh tem, mamo aktualne dogodke, itd itd....

preve? je te politike....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

?e ima kdo ?as pa voljo. Zaenkrat sva 2, spanje je pokrito ker grem slu?beno.

odhod iz SLO 26.8

odhod iz FRA 31.8

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

par fotk s tripa - in pa obrnu 6000km ?e letos, servis :jupiii:

post-2637-1344250604_thumb.jpg

post-2637-1344250636_thumb.jpg

post-2637-1344250663_thumb.jpg

post-2637-1344250693_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Al nas je ta lepa slo prevzela ta vikend ali guzve na mejah :hudicek: - no Bovec je packed....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.