Uf,zdej so nas pa ?e hrvati pre?i?ali,kar se ti?e pravne dr?ave-zamrznili so premo?enje Sanaderja,?ene in h?era ne glede na,da je bil bla,bla,bla in na koncu poslanec.
So lahko za zgled na?im pobiralcem banan,ki i??ejo in kaznujejo samo kurje tatove (beri epilog afere Bari?ević).
Ah,sej to je samo ena ameri?ka revija.?koda besed o njihovem okusu-samo poglejte,kak?ne grdobe ameri?ke se vozijo po njihovih cestah.Vsak drugi njihov avto bi bil za v to tabelo.
Tak?ne situacije so v sosednji Italiji kar pogoste.Zato pa imajo pri njih pri strani ceste ?rtice in po njih se orientira?,koliko hitro lahko sploh vozi?.Pa tudi svetle?e table takoj opozarjajo,?e je kak?en karambol na cesti in kje.
Izgleda,da so se v teh letih nekaj nau?ili,?eprav pridejo tam take masovne nesre?e kar pogoste.
Drga? pa un olympus zgleda kr nakup, v?e? mi je da je extra baterija zravn. Spet pa nism nek ornk fotograf, sam ?kljoc in to je to, tko da bi mogu bit zadost
nisi tukaj napisal da gres, sem ze alexom na hitr srecal....
jaz sem sedel gor, pa je bla kitara dosti mocnejsa od basov, ampak boljs tko kot ce bi blo obratno
glavno da je igral "war"
Ja,?koda,da nismo imeli ve? ?asa po koncertu z kak?no diskusijo.
Res je,basa je bilo malo premalo-pri prvem bandu po moje zato,ker je igral basist na Hartke istem (bolj za d?ez in ?e v osnovi malo basov), ta drudi od Satrianija pa je mlatu po basu z trzalico in pridejo ven tudi bolj srednji toni-meni nepriljubljen na?in igranja basa.Sicer je imel zadaj ma?inerijo Ampeg.
Je pa Joe odigral perfektno in z filingom (vidlo se je,da je igral z gu?ti).Jaz sem z koncertom zadovoljen,tudi z zvokom na splo?no (sedel sem v vi?ini odra).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nop.Po starem klasi?nem na?inu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani