Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Itak majo vsi nalite. Pol ma? pa uno izjavo na dnevniku; ni? zdaj sam pride teglja? od Darsa pa gremo naprej ko ven potegne :glare:

Baje,da ko je zasne?eno,v Franciji in Belgiji tudi lahko vozijo tovornjaki po avtocestah.NOT. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf,zdej so nas pa ?e hrvati pre?i?ali,kar se ti?e pravne dr?ave-zamrznili so premo?enje Sanaderja,?ene in h?era ne glede na,da je bil bla,bla,bla in na koncu poslanec. :bravo:

So lahko za zgled na?im pobiralcem banan,ki i??ejo in kaznujejo samo kurje tatove (beri epilog afere Bari?ević). :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nezasli?ano
Napisano

Ah,sej to je samo ena ameri?ka revija.?koda besed o njihovem okusu-samo poglejte,kak?ne grdobe ameri?ke se vozijo po njihovih cestah.Vsak drugi njihov avto bi bil za v to tabelo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pomoje mu je havbo tok przdigval od silne mo?i! :danzoman::bravo:

Aha,ko bodo vozili na servis na poravilo teh lu?i, bodo tudi kazali mi?ice. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pridi v ?abarijo, ti bo v momentu kdo poturil lopato al pa te prosil da ga porine? ko se je zakopal s kolesi v sneg! :harhar::P

E ne,jaz grem na sneg samo na smu?anje. :harhar:

Danes je bilo pri nas nekaj kaplic de?ja pol pa burjica in vse je bilo suho-cesta in to. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem pa sanjal,da sanjam,da je situacija (trenutna) v Slo. samo ena komedija-bolje re?eno tragikomedija.

In se zbudim...in...ugotovim...da je realnost ?e bolj od?tekana in tragikomi?na kot v sanjah. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bom pa kupil en slovenski proizvod-Gorenje Tiki.

Ups,sej sploh ve? ni slovenski. sramezljiv

Ni?,bom pa kupil kaj od Iskre.

Ups,made in Turkey. sramezljiv

Ni?,bom kupoval ?e naprej tuje proizvode. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tak?ne situacije so v sosednji Italiji kar pogoste.Zato pa imajo pri njih pri strani ceste ?rtice in po njih se orientira?,koliko hitro lahko sploh vozi?.Pa tudi svetle?e table takoj opozarjajo,?e je kak?en karambol na cesti in kje.

Izgleda,da so se v teh letih nekaj nau?ili,?eprav pridejo tam take masovne nesre?e kar pogoste. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

tor-?et Praga grem z avtom k je fajn pot, a glej ga zlomka sneg :huh: , le od kje...

...baje,da zima prihaja,takrat pa voznikom sneg nagaja.

a glej ga zlomka,ta ne ?ivcira voznike vse,pa? pa le lenuhe,ki imajo obute ?evlce letne'. :P:jupiii:

Matr sem pravi pesnik. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

A zato ker je zlat :ne vem:

:P hecam se :blush:

Nop,ker ima mehanski stabilizator slike in ne digitalnega.V bistvu sploh ne more? "strest" slike. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Problem je ze da so novodobne naprave bolj prilagojene mp3 jem kot pa cdjem :vskalo:

Zato pa je treba nabavit kaken stari,15 let, Marantz CD player in u?ivati v skoraj analognem zvoku. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

vceraj sem (po dolgem casu) poslusal cd iz hi-fija...zakon...ne pa tole mp3 sranje

To je prava stvar.Mp3 je kot bi poslu?al kasete napram vinilni plo??i. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

Tauko mam mn ?asa kok misl?, dela dost :D

Drga? pa un olympus zgleda kr nakup, v?e? mi je da je extra baterija zravn. Spet pa nism nek ornk fotograf, sam ?kljoc in to je to, tko da bi mogu bit zadost :D

?e ma kdo ?e kako pametno idejo pa le na plan :)

Trenutno "najbolj?i" ?lkjoc fotoaparat do 150?.

http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoa...ny-dscw350-zlat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nisi tukaj napisal da gres, sem ze alexom na hitr srecal....

jaz sem sedel gor, pa je bla kitara dosti mocnejsa od basov, ampak boljs tko kot ce bi blo obratno :)

glavno da je igral "war" :bravo:

Ja,?koda,da nismo imeli ve? ?asa po koncertu z kak?no diskusijo.

Res je,basa je bilo malo premalo-pri prvem bandu po moje zato,ker je igral basist na Hartke istem (bolj za d?ez in ?e v osnovi malo basov), ta drudi od Satrianija pa je mlatu po basu z trzalico in pridejo ven tudi bolj srednji toni-meni nepriljubljen na?in igranja basa.Sicer je imel zadaj ma?inerijo Ampeg. :whatever:

Je pa Joe odigral perfektno in z filingom (vidlo se je,da je igral z gu?ti).Jaz sem z koncertom zadovoljen,tudi z zvokom na splo?no (sedel sem v vi?ini odra). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe tale hello Kitty nalepka je zakon... vse pun?ke in narobe naviti so ?ist vshi?eni

post-133-1288978232_thumb.jpg

Samo smo res carska in pogumna dr?ava.Kdo drugi bi si upal dati tako barvo vinjet? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imam karte za Bon Jovi v ?epu za Udine. :danzoman::jupiii:

Skoraj ta prvi smo bili v vrsti.Nisem se smel zafrkniti kot za AC/DC,ko je zmanjkalo kart v dveh dneh.

A bo ?el ?e kdo dol?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.