Nox ?i??enje itak deluje samo, ko je topleje od 17 stopinj zato pa tak?no navdu?enje nad nizko porabo ADBlua, ker ga porablja samo ?tiri mesece na leto.
Obvezna oprema je nalepka "otrok v avtu", da mo?kega vsaki? opozori kako mu je ?ena pristrigla peruti in da je to avtobus in ne dirkalnik.
Lepo, da je parkirana pod ko?em... jo imajo otroci namest odsko?ne deske za zabijat. Aja pa olje tud te?e vsepovsod saj so ?e ?ist poflekana tla - italian quality.
En "heroj" se je odlo?u, da 8 let stara Mazda ?e vedno preve? lepo zgleda pa je potegnil ris po celem boku od havbe ?ez oboje vrat do prtlja?nika. Upam, da bo naslednji? zmogel tolk jajc, da to naredi pred mojimi o?mi.
Sm rekreativen kolesar in lih zrd takih debilov me to se bl razkuri,k pol smo v marsikaterih oceh vsi isti....
To je bistvo... odkar sem tudi sam spet ljubiteljski kolesar me nekateri kolesarji ?e bolj na obrate spravijo, kot prej, ko sem jih gledal samo iz avta. To je enih neprilagojenih bedakov, da ti pamet stane in zaradi takih smo nato vsi smatrani kot bedaki, ki samomorilsko ska?emo s plo?nikov na ceste.
Saj meni je tudi bolj vsec, da takrat, ko pride odlocba pise, da dobim toliko in toliko vrnjeno ... Samo ko realno pogledas, bi bilo bolje, ce bi moral doplacati... V vsakem primeru je to "brezobrestno posojilo"... ... Enkrat si v vlogi posojilojemalca, drugic v vlogi posojilodajalca
Ampak Thomas danes pa zelo drobni? (nit-picking) - kolik?na je pa razlika med obema dogodkoma? Tudi ?e gre za 500? vezanih vlog v tem ?asu govorimo o razliki izra?eni v centih. V bistvu je pa to na?in var?evanja....haha
Od drzave nikoli nic ne dobis... vedno samo das ... Tudi takrat, ko mislis, da kaj dobis (vracilo prevec placanega davka) je to le navidezno ... in je le zato, ker si prevec kreditiral drzavo
To pa vseeno ni ?isto res, a ne? Pla?a? ?olstvo, vrtce, socialo, zdravstvo, policijo, gasilce, vojsko, infrastrukturo, birokracijo. Ukinimo vse pa da vidimo koliko ?asa bodo ?e stvari laufale.
Hja, kot da se nekaj takega ?e ni zgodilo. Sicer ni ?lo za skrbni?tvo je pa bila podkupnina, ki je vplivala na odlo?itev CSD o tem komu bo dodeljen otrok po razvezi partnerjev. Zadevo so poravnali zato ni ?la v javnost, zaposlena na CSD pa je dobila nogo. Zato mi sistem CSD vedno vzbuja nelagodje saj se prelahko igrajo z usodami ljudi, ker imajo preveliko mo? odlo?anja. Ravno zato bi verjetno rabili sodno podlago ne pa da so detektivi, preiskovalci, to?niki, odvetniki in sodniki prakti?no v eni osebi/eni in?tituciji.
vidi vidi, a jim je kon?no kapnilo da bo treba za take ?ivljenske odlo?itve dobiti sodno podlago...
Ce bi meni postar zgazil psa bi ga tudi porinil z motorja. -.-
Po drugi strani je bil moj konstantno na striku ampak vseeno...kot voznik moras pac pazit na okolico. Nihce mi ne bo rekel da je v romskih naseljih toliko psov da se jim je nemogoce izogibat.
Sicer so pa romi poglavje zase. First among equals. Ce bi vi s svojimi otroci ravnali tako kot oni bi vam jih socialna ze zdavnaj vzela. & vozili brez izpitov z neregistriranimi avti in podobno. Ampak jeb*ga, so ''pac romi''.
Tole s psom ne preve? verjet... pred slabimi 10 leti sem nekaj ?asa ?ivel na Dolenjskem in do Novega Mesta sem se moral peljati mimo etni?nih (naselje Brezje/?abjak), ki so se takrat z vso zavzetostjo ukvarjali z zelo zanimivim ?portom imenovanim "met malega ku?ka v vozila". In seveda, ?e je tak "sre?ni dobitnik" lete?ega ku?ka tudi zadel in ustavil so ga etni?ni obstopili in je moral pla?ati od?kodnino za psa, ki seveda ni bil poceni. Sam najprej nisem verjel, da se to dogaja, ko je enkrat tudi meni priletel pes po zraku iz grmovja kot kak?en spla?en pti?. Sre?a so slabo precenili hitrost in sem se psu lahko izognil.
Po?ta Slovenije bi rada zdaj zaposlila pismono?o romskega rodu, s ?imer pa se v romski zvezi ne strinjajo, saj menijo, da bi v takem primeru ?lo za diskriminacijo. "Tudi mi smo se skupaj z romskim svetnikom vklju?ili v iskanje nekoga, ki bi za ?tiri ure opravljal to delo, a ga ne najdemo. Vsak, s katerim smo se pogovarjali, se izgovarja, da mu bodo potem odtegnili socialno pomo?," pa je ob tem povedalJanez Doltar z novome?ke ob?ine.
Predsednik Zveze Romov za Dolenjsko Bogdan Mikli? je dodal, da so proti omenjenemu predlogu tudi zato, ker naj bi Romi imeli pomisleke glede tega, koliko bi lahko svojemu rojaku pismono?i sploh zaupali.
Na tem delu ceste je bilo na odstavnem pasu ustavljeno tovorno vozilo, ki ni bilo ozna?eno, prav tako ni bilo ozna?eno, da na tem delu ceste opravljajo dela. V tem ?asu se je 42-letni voznik nahajal zunaj tovornega vozila, kje natan?no, policisti ?e preiskujejo.
?e se spomni? posnetka, ki mi je ratal na ?tajerke je tole ?isto enaka zgodba. Kamionar je po?enjal vse drugo kot gledal na cesto in je nabasal na drug kamion na odstavnem.
?e nima? za kosilnico je tud zni?ana mazda za silo dobra, ?e ima pa ?e ?iroke gume jo lahko pa ?e za utrjevanje terena uporabi? - delovni stroj all the way.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam, da bodo Slovenci ?e vedno dajali prednost tuji hrani pred doma?o.
http://www.24ur.com/novice/slovenija/furs-in-uvhvvr-zaustavili-nelegalen-uvoz-oporecnih-zamrznjenih-rib.html
Povezava za deljenje
Deli na druge strani