Ja pa menda ni mi?ljen digitalni podpis... Saj gre samo za prijavo Agenciji za nadzor telekomunikacij, ne pa za pismo Baracku Obami. Me ima, da bi res to naredil. Pozvali so me, naj dopolnim prijavo in da manjka moj lastnoro?ni podpis. Torej se bom podpisal na listek, ga poskeniral in poslal kot prilogo - dopolnilo predhodne "nepopolne" prijave. Poleg tistega film?ka in ?e dodatnih fotografij potrebujejo ?e moj podpis... Pa mislim, no! Dobili bodo lopato ?ez hrbet ne pa podpis... Ta birokracija nas bo pokopala...
Lahko se gre? pa osebno tistemu, ki je spodaj podpisan, ?e ti podpisat in to na ?elo (Z LOPATO).
Kako kaj, si ?e nazaj? Pa saj Dolge stene ne morejo biti tak bavbav ?e so bile pred drugo svetsko celo markirane .
Zadeva je uspela.
S kolegom sva ?tartala "V koncu" ?ele ob 15h v torek, potem pa je bil cilj preko "Gamsovega skreta" in do bivaka pod Grintovcem ter tam spanje. Ampak ker je zadeva neozna?ena, sama pa sva tam hodila prvi?, sva zadevo nekajkrat zgre?ila, kasneje pa pri?la po trdi temi (s ?elkami) do bivaka Pavleta Kemperla in tam odspala kolikor se je pa? dalo.
Sreda zjutraj pa potem do "Malih vratc" (to je skoraj vse do Cojzove ko?e na Kokrskem sedlu) in od tam potem na Dolge stene, kjer pa zadeva res ni bila tako zahtevna, razen tega, da sva ?e sam vhod v plezalni del zgre?ila, ampak ni bilo huj?ega. Je bilo precej te?je prej?nji dan, ko sva po nekih spolzkih travah in brez dobrih oprimkov improvizirala in ?isto z neke druge strani pri?la ?ez steno "Gamsovega skreta". Skratka, bilo je fajn, druga?e pa na Grintovec, da bi ?el ?ez "Streho", me pa niti malo ne mika (bil preve?krat).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moram pohvalit dr. Pelka oz. pomo?nik Darjana, ki mi je brezpla?no saniral predrto pnevmatiko. O?itno ta mojster obvlada tudi injekcije.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani