Ke si ti vidu k?nega golfa s 200 konji? Tisto je obi?ni 2.0 s 116km. Se pravi pride zavarovanje okol 800, pa tega sm ?u gledat ve? al manj s firbca, pa ker mam ?e kr neki delov za tak avto. Astra je bla pa usput. Starih hyundayev, in daewoojev se mi negre gledat, ker smo doma imel nexio, ki je bla kupljena nova, in jo je rja pojedla v 4h letih. Kej podobnega bi ?el pogledat samo v primeru da nekdo pozna avto in lahko potrdi da ni okoli in okoli gnil.
Kako,da ni?Link zgoraj je od golfa gti 200 konjev.Ali imamo mogo?e mi "?udne" ra?unalnike?
A je to Coda`di cavallo (nekje blizu San Teodoro) ali ?e ni?je dol?
Ker jaz ponavadi vidim ta otok zadaj (Tavolara in zadaj je ?e Molara)) bolj z sprednje strani?
OK slovenske ceste in vozniki SO kvalitetne!
Skoraj smo zamudili trajekt! Pi*** taljanske, Bologna - odcep Pisa kod Firence (cca 100km) 3 ure, 5 min gas 130 na uro, 5 minut stali, 5 minut gas, 5 min stali......2 nesreci, 1 x crknjena Yariska, 1 x crknjena Alfa...!!!!!!
Nato sem moral kompenzirati od Firenc do Livorna do daske, in 2x tudi po desnem zaradi dveh dodatnih kretenov.
Pohvalil bi pa svoja otroka - brez solze, ko dva odrasla sprejela vso situacijo, tud to da znamo zamudit tezko pricakovan trajekt (bistvo za njiju)
no in porabo...z vsem na?tetim polnim avtom (ki je po?rl vse + prikolico za kolo brez truge) + 2 kolesa na kljuki = 7.1
Glede poti do Livorna je pa res ka?in it mimo Firenc in dol.Mi smo se tudi parkrat zafrknili in smo ?li po tej
"adrenalinski" cesti ,ki je polna ovinkov,tunelov,divjakov,kamionov in ostalih dogodiv??in.
Se ti bolj spla?a it (?e bo? ?e kdaj zalutal dol na Sardegnio) preko Verone,Modene,Parma,La Spezia do Livorna.
Je sicer nekaj dalj?a pot ampak cesta mnogo bolj?a , ful manj prometa in pride? prej dol.
Pri nakupu avtomobila za zimo za 505? se lahko skriva v podrobnostih. ?e slabe gume pomenijo dodaten stro?ek za 150-200?.
?e ho?e? pravi zimski avto poskusi s tem-le. ?e si dober pogajalec ga bo? zni?al na 700? in mirno prevozil zimo ne glede na pogoje na cesti. Tudi tisti liter ve? bencina, kot naj bi ga tro?il zami?ljeni wintervagen, bo? z lahkoto "po?rl", ko bo? videl kako se ta po snegu pelje.
Kaj pa tisti na tretji slikici a pride tudi v po?tev?
Sm po meilu ?estital novmu ?upanu, pa ?e tut dobil zahvalo za ?estitke in glas, ter vabilo da se lahko kaj zglasim do njega, da podebatirava o aktualni problematiki (vrtci itd.)!
Alex - v?asih ni dobro bit preve? hraber, ker nikol ne ve? s kom ma? posla, magari da ima v ?epu kak?en konkreten no?, pa te prebode na celi ?rti, mislim da nobena zlatnina ni tolko vredna!
Sej vem,da ni pametno bit hraber.Verjetno bi se res umaknil in zaklenil spodaj vhodna vrata.
Verjamem, ker ?e bi jih sam zalotil bi bla tud veselica. In pol se ljudje ?e ?udijo zakaj se jih ho?jo znebit tako Francozi kot Italijani pa ?e kdo - jaz jim dam ?ist prav, ker so v veliki ve?ini samo za ?kodo (z malo za?etnico) delat.
Aja, kaj pa so ti odtujili?
Totalno imajo prav Francozi. Se strinjam.Nobene koristi od njih.Ok,mogo?e so nekateri v Romuniji po?teni in po?teno delajo.Tej po Evropi pa so ?isti olo?.V ?paniji in Portugalski jih ne morejo prebavljati,enako v italiji.
Le zakaj?
Mah,vsega po malo je ?lo.Razmi?lam,da bi nabavil bitbula,ki bi spu??al promet samo v eno smer.
Evo,se je za?elo tudi pri nas.Tudi sam sem bil tar?a teh kure**h romunov (beri ciganov).
Sosed je res opazil belo fabio romunskih tablic.
Koji kurac delajo oni v Evropski uniji mi ?e vedno ni jasno.
Obvestilo v vednost !
Zadnje dneve se v spodnji Semedeli dnevno vrstijo vlomi v stanovanjske bloke (Tom?i?eva, Jur?i?eva, Levstikova, Velu??kova, pa tudi na Kvedrovi). Neznanca vlamljata v stanovanja prete?no v dopoldanskem ?asu med 09.00 in 11.00 uro z lomljenjem cilindri?ne klju?avnice in o?itno, ko je prete?ni del ljudi v slu?bi. Iz stanovanj kradejo zlatnino in denar.
V tej zvezi naj bi bil opa?en os. avtomobil bele ali strebrne barve, verjetno znamke ?koda Fabia, romunskih ali bolgarskih reg. tasblic. V njem naj bi se preva?ala ?enska in mo?ki. Obstaja informacija, da se pojavlja tudi temnej?i avtomobil reg. obmo?ja Kr?ko.
Vlomi se intenzivno vrstijo tudi v Izoli, Luciji in Piranu (o?itno po celi obali).
V kolikor opazite avtomobil danega opisa lahko pokli?ete na 113.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako,da ni?Link zgoraj je od golfa gti 200 konjev.Ali imamo mogo?e mi "?udne" ra?unalnike?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani