Skoči na vsebino
Danes velika množica goduje
Napisano

Danes poskusil svojega ?efa "nafarbat".

Na internetu sem poiskal telefonsko ?tevilko ?ivalskega vrta v ljubljani (01 244 21 88), jo napisal na list in ko je ?el proti pisarni, sem se delal, da ravno zaklju?ujem pogovor: "... ... ja, mu bom sporo?il, pa vas bo poklical." Nato se obrnem k njemu: "U, glejte, ravnokar vas je iskal g. volk, pa si nisem zapomnil iz katerega podjetja. Tu je ?tevilka, pa ga pokli?ite nazaj."

Ampak je fora propadla, ker je ?ivalski vrt zaprt in se zdaj tam nih?e ne ogla?a...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Koza mi je skotila dve pe?enki!

Sicer trenutno obe skupaj nista za eno po?teno kosilo, ampak ?ez poletje bo trava rasla - in to zastonj. Do jeseni bosta pa ?e kar spodobni 20-kilski pe?enki.

:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Zanimivo. Ker mi ?ivimo na planoti in se okoli podijo volkovi in kolovratijo medvedi. Pa sem enkrat spra?eval, ?e bi lahko naredil oro?ni list za kak?no kratkocevno oro?je za lastno obrambo pred tovrstnimi "sosedi". Pa so mi odgovorili, da ni mo?no. Lahko imam pu?ko, ampak samo, ?e sem ?lan lovske dru?ine ali strelskega kluba. Kratkocevno oro?je imajo pa lahko le uradne osebe na dol?nosti.

In kako ima? potem urejeno birokracijo? ?e ni za splo?no javnost, pa po?lji zasebno sporo?ilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.