Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

http://www.24ur.com/novice/slovenija/nesreca-na-primorski-avtocesti-pot-od-kopra-do-ljubljane-je-daljsa-za-priblizno-eno-uro.html

Ampak zanimivo, da je krivec spet stereotipno BMW, ki je vozil s prekratko varnostno razdaljo... ;)

Sem sel iz Vrhnike zvecer okoli osmih... Tako lepo prazne AC do LJ ze dolgo nisem videl ;) ... Edino skozi Vrhniko je bil zgoscen promet pa noben semafor ni delal... Predvidevam da zato, da ne bi se dodatno zaustavljal promet...

Uradno je prekratka varnostna, neuradno sta pa malo "dirkala" - sej ve?, ko ma? enakrat BMW ?ivljenje rata tekma.

Jaz sem bil okoli pol desetih v smeri iz Lj proti Logatcu in se je strnjena, komaj premikajo?a se kolona vila do Ljubljane. Od Logatca do Vrhnike je pa ?e vse stalo. Tako, da je ostala edina pametna re?itev ?ez vukojebce za nazaj v Lj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam, da ni kdo v kak?ni koloni na primorki. Mo? in sine ne moreta domov....no na sre?o sta se lahko obrnila na regionalni cesti in bosta podalj?ala vikend pri noni. Sej k pa descu re?e? pejta prej dam pa ne sli?

Ja vse je stalo... jaz sem ?el okoli pol desetih iz logatca v lj preko zaplane in horjula. nekako sem rabil okoli uro ?asa ampak vsaj pri?el sem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Niso vedno tamestni za vse krivi, to bi pa ?e lahko vedel ;) Tokrat so krivi doj?lenderji in heimatdienstovci, ki imajo spet neke verske praznike in se zato mno?i?no selijo skozi na?o de?elo proti jugu. In ker je teh migrantov ogromno pol ma? pa zastoje vsepovsod od AC do vzporednih cest.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva zdolgo?asena krupjeja ?akata pri mizi s kockami. Prika?e se zelo
privla?na blondinka in stavi 20.000 dolarjev na en sam met. Re?e jima:
Upam, da nimata ni? proti, ampak veliko ve? sre?e imam, ?e sem
popolnoma gola." Nato se sle?e, vr?e kocke in zavpije: "Dajmo,
ljubice, mama rabi novo obleko!" Ko se kocke ustavijo, posko?i in
zavpije: "JA! JA! DOBILA SEM, DOBILA!!!" Objame oba krupjeja, pobere
zaslu?ek in obleko in hitro odide.
Krupjeja nejeverno strmita drug v drugega. Kon?no eden vpra?a: "Koliko
je pa vrgla?" Drugi odvrne: "Kaj pa vem - sem mislil, da ti gleda?."

Nauk: vse blondinke niso neumne, vsi mo?ki pa so mo?ki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

saj ni res pa je ;)

?ena bolnika 23 Maj 2016 22:02

?er! Mo? ima ledvi?ne kamne. Vpra?anje bo morda neumno, vendar ker se lahko izlo?ijo sami, me zanima, ?e ga jaz oralno zadovoljim, ali je mo?no da ppgoltnem ta mini kamen jaz? Pa da potem jaz dobim ta ledvi?ni kamen v ledvico? Se opravi?ujem vendar glede na to, da se znajo izlo?it po naravni poti, se mi zdi nekako to logi?no. Nevem no, zato spra?ujem. Lp

Odgovori Citiraj sporo?ilo Povezava Prijavi objavo

Iz na?ih portalov

SRebolj 24 Maj 2016 18:12

Pozdravljeni! Izlo?eni kamen ima lahko kaliber izstrelka pi?tole. ?e mu premo?no pride med oralnimi strelskimi vajami, vam lahko z ledvi?nim projektilom preluknja mo?gane. Kot ?e bi namesto obi?ajne pi?tole v ustih imeli revolver. Ker ne veste, kdaj se bo kamen pojavil v izstrelku, lahko to imenujete ruska ruleta na poteg. ?e vas ne nacilja v ledvico, se kamen nikakor ne more znajti tam.
Saj ste se samo hecali, ane?

- - - - - - - -
Sa?o Rebolj, dr. med.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Malo preveri, kaj je "legenda" po?ela in govorila leta '91 in katerega politika in katero politiko je podpirala.

Ja, men se je tud zasral zaradi tega... naj bi ostal igralec ne pa da je podprl nacionalisti?no idejo milo?evi?eve velike Srbije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sodi??e je potrdilo tisto kar smo se nekateri spra?evali ali je bilo res vse pravilno in v skladu z ustavno zajam?enimi pravicami ljudi.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/upravno-sodisce-odlocilo-odvzem-deckov-starima-starsema-je-bil-nezakonit.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nas je celo tako, da se je ne vem kje vkoreninilo, da ima ?ibkej?i udele?enec v prometu vedno prednost in s tem "spoznanjem" se potem tako obna?a v prometu. Pe?ec lahko dela vse kar mu pa?e, kolesar skoraj vse razen da mora paziti na pe?ca in tako naprej po kategorijah navzgor. A da pa bi vsi upo?tevali splo?na pravila CPP je pa ?e prevelika znanost in prezahtevno za vse.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Gokard je sam po seb ena zaljivka za clovesko raso?. Vkolikor je resen s temi svojimi posti,ce je pa sam provokator,pol smo pa lepo nasedel

Seveda smo nasedli... ker s prvimi posti je za?el dokaj normalno in potem pri?akuje?, da ima? opravka z uravnove?eno osebo - v bistvu je pa pri?el gor mal zajebavat in se norca delat.

Sam se opravi?ujem, ker sem nasedel. sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Kot pesec,rekreativni kolesar,voznik avta in voznik kombija,se zavedam da je stopnja ogrozenosti zelo povezana s tem v kaksni vlogi si v prometu in bolj ko spadas v ogrozeno skupino,bolj je treba pazit... dzabe bit frajer pa met prednost,ce te ta prednost spravi na vozicek....

To?no tako in ni? druga?e... ?e sam ne poskrbi? za svojo varnost, mora? biti res debil, da pri?akuje?, da bo neki naznanec skrbel za tvojo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sej ?alit pa znate tukej gor....to sem pa edino kar sem opazil.... ?koda vas je. Mimogrede, ?ene nimam niti jo ne rabim....zato pa tukej gor visijo nekateri zgleda,,,,k jim ?ene ne bo?ajo ...?esa ?e?.... bodi vsaj konkreten ?e ?e zna? ?alit.... ?e enkrtat: to pa kot vem ni namen tega foruma kar eni delate-delajo... ah jej... sej bo. ...l.p. umirte ?ogco, boste lep?e ?iveli s svojimi ?eni?kami potrpe?ljivimi... zmer bl zanimivo je ej! lep dan dej...

A zdej si pa u?aljen? Ko jebe? druge je vse OK, ko ti pa nekdo nekaj v hecu napi?e? je pa tvoj nos dalj?i od ostr?kovega v fazi notori?nega laganja. S takimi patroni kot si ti, se pa? ljudje te?ko normalno pogovarjamo. ?e ima? pa probleme s psihozo ali pa bohnedej ?izofrenijo ali ?em podobnim se pa opravi?ujem, ker iz bolnikov se pa res ni lepo norca delat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.