Pri sprehodu ?ez bli?nji hrib, se je na tamalo "prilepil" simpati?en ma?ji mladi? in zdaj ne gre ve? od hi?e. Posledi?no mu nosim jeda?o vseh vrst in mleko. O?itno je postal nova doma?a ?ival.
UUUUj jebemti, ?koda da nimam kakega predpotopnega dizla, ki fajn zatoba?i, bi se mal zapejlal po POLJANSKI DOLINI, pa pred bajto forumskega ?efa na mestu pritiskal do blokade, da bi bil oblak gor do Blego?a in ?e ?ez.
Prekleti romunski kamionarji fardamani.. .prvi? do?ivel, da se nekdo ?eli namensko zaletet in ne ni ?lo za napako ampak ?isto naklepno dejanje. Pizda, da bi ga dobu na prostem bi dejansko pozabil, da po naravni nisem nasilen ampak tale bi si pa zaslu?il kr ene par vzgojnih.
Meni pa kolesar, kar na vsem lepem direkt pred avto zapelje (pred tem je lepo dr?al linijo tik ob plo?niku), nasproti pa avto. ?e zdaj ne vem kako ga nisem dobil na havbo.
No, kon?no. ?e ?e Tomosovega foruma ni, pa vsaj muzej.
Zanimivo je, da so nizozemci prepri?ani, da je Tomos nizozemsko podjetje... V Sloveniji pa raj?i vse drugo samo Tomosa ne...
Pred kak?nim tednom je bil na RTV SLO dokumentarec o Tomos dirkalnih motorjih, pa veliko povedanega o obdobju, ko se je ?e dirkalo po ?kofji Loki, Portoro?u in Opatiji.
Zavarovalnica Tilia d.d. ima o?itno BO?ANSKO vodeno evidenco pla?ila premij, saj mi ?e naprej po?iljajo polo?nice za vozilo, ki je ?e mesec in pol odjavljeno oz. nisem lastnik, a pri tem istem vozilu je bilo ugotovljeno PREPLA?ILO in bodo dejansko morali celo oni meni vrniti.
Na koncu "opomina" so mi ?e napisali, da v kolikor v roku 30-ih dni ne bom poravnal zneska, bo vozilo ostalo NEZAVAROVANO, upravno enoto pa bodo obvestili naj mi odvzame registrske tablice (ki pa so v mojem primeru lastni?ke). WTF????
Skratka, nastreljal so en kup nesmislov in se moram najprej malo ohladit, preden stopim v kontakt z njimi.
Zmaj ne posplo?uj vse na materializem, ker to vsem takim ti?em samo daje? potuho, da je vedno krivo nekaj drugega in ne oni sami... Sre?a, da velika ve?ina ljudi ?e vedno ima vest in empatijo on so tudi ?ustveno inteligentni. V tem primeru pa ?al ni tega in bodo morale neke druge in?titucije urediti zadevo, da se take izrodke spametuje.
Boss, tud ?e gledamo ?ir?e od tega nesre?nega primera, danes ve?ina ljudi le ?e gleda kje bo kak?na korist in koliko bodo z ne?im ali nekom zaslu?ili, pa? ?edalje ve? ?teje kaj ima? in ne ve? kak?ne druge vrednote. Sicer je pa to samo moje mnenje, lahko da se motim (upam, da se in je svet v resnici lep?i in prijaznej?i).
Finale sem pa pri?akoval, da bo malo bolj napeto. ZDA so imele prakti?no popoln met, ?e tisto malo ko so zgre?ili izza ?rte, je pa sledilo takoj po zgre?enem ?e zabijanje, kot da nekdo ?e ?aka v zraku in samo potisne ?ogo skozi obro?. NORO.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri sprehodu ?ez bli?nji hrib, se je na tamalo "prilepil" simpati?en ma?ji mladi? in zdaj ne gre ve? od hi?e. Posledi?no mu nosim jeda?o vseh vrst in mleko. O?itno je postal nova doma?a ?ival.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani