Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jebi ga zdej, js mam do AC 35km in vinjeto rabim do max 2X na mesec, pa jo imam in me BK, ?e mam za vse kozlarije mam tud za take stvari,(treba je upo?tevat da sem gorenjc) ki mi pridejo prav tud samo 1-2X na mesec.

Veliko Ljubljan?anov,maribor?anov,primorcev,... se je dnevno vozilo đabe po obvoznicah in AC(relacije med cestninskimi) ve? let, zdej pa jamrajo, js bi tam ?e extra cestnino postavil za take.

Jebemu sunac al vinjeto al pa okol riti v ?ep, pa brez jamranja.

ps. Mogo?e stereotipi in pregovori o gorenjcih ne dr?ijo ve? ?

he,he,na? ?upan ?e ureja to zadevo. :hudicek:

?e ne bodo umaknili vinjet za ta odsek,bo preklical dovoljenje za ru?itev enega nadvoza in ne bodo mogli graditi avtoceste,he,he.Zakon ta na? ?upan. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

World's Scariest Job
Napisano

?e samo ko sem to gledal,mi je bilo slabo. :blush:

Pri nas,?e bi to delali,bi ziher dobili 500? pla?e oz.zajam?eni osebni dohodek.Plus vi?inski dodatek 50? bruto. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak verjemi da je izbira v Italiji popolno druga?na, tu je ?e vedno 'rest of countires'

in to dlje ko gre? v notranjost Italije,ve?ja je izbira. :P

moram pa piz..t,ker so vrli Dars-ovci kar naenkrat dolo?ili,da je cesta od ?usterne do kri?i??a Slav?ek njihova in so uvedli tudi tu vinjete. :angry::angry:

In sedaj tisti,ki nima vinjete,mora v Koper ali naprej, preko Markovca po naselju Semedela v Koper (okoli riti v ?ep).

Zelo pozitivno in sploh ni to pobiranje ?oldov in lupljenje folka. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hvala.

Ironija je, da sem hotel postati ?e v 4. letniku. Pa sem ravno tisti dan imel glavno vo?njo. Potem pa nikoli nisem ?el. No ta teden je pa sodelavec ?el pa sem se mu pridru?il. In ni? me ni bilo strah. :hohoho:

Lepa gesta.Jaz sem dal kri ?e 40X.Za rockerja kar lepa ?tevilka. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole je kar nekaj ?ude?ev za na?o slovenijo:

1.) da so go sploh obsodili

2.) da so sploh za?eli z postopkom

3.) da ga niso spustili in mu pla?ali miljonske "?kode"

4.) da se je postopek odvil v nekem normalnem ?asu in ne v 10 letih

Jap,mogo?e je pa pa ?e kaj ?ans za nas? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jutri grem zadnji? v ?ivljenju v slu?bo :jupiii: (ve? o tem v bli?nji prihodnosti, ko mi boste nekateri ?e fou? :hudicek: )

povej ?e nam,da ?e mi tako naredimo. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ma sej to jaz vsaki? razlagam, ko za?nejo pametnjakovi?i razlagat koliko divjakov je na AC-jih. Jaz sem predvsem slu?beno in seveda tudi privat precej na AC in sem pri 140km/h prakti?no najhitrej?i, ?e pa se najde kdo da je hitrej?i je pa to morebiti za max 10-20km/h kar ?e vedno ni v obmo?ju brezglavega divjanja.

Samo res.Zadnje cajte tudi sam ne opazim izrazitih divjakov-tam do 150 se vozijo. :whatever:

Ni problem na avtocestah ampak na regionalkah.In ?e takrat je ve?ina nesre? zaradi neumnosti ljudi.

Pa tudi,?e vozijo prepo?asi,so nekateri izredno nevarni zase in za druge v prometu. :angry:

Jaz tudi vedno,ko vozim z tempomatom in se priblji?am kak?nemu kamionu,dam nogo v pozicijo-panika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvaliti,da sva danes z sinom prekolesarila slovensko Istro (kak?nih 50+km),nato popoldne ?e plavanje,(v ne najbolj toplem morju) par km.

?e bi na koncu ?e tekel od Izole do Kopra,bi se lahko prijavil na "jekleno" tekmovanje. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glejta Symon in Alex.. debata je nanesla do primera zakaj obstaja zakon za javne uslu?bence in nih?e ni rekel, da je bilo to?no to darilo podkupnina. Zakon pa? ne lo?i me darili in "darili", ker meja med darilom in "darilom" je zelo tanka.

Zakon je jasen kot je jasen recimo ZVCP pa vsi vemo, da ?e ga ne spo?tuje? in te ujamejo pa? pla?a? pa ?etudi je kazen ?isto nelogi?na glede na situacijo prekr?ka (recimo nepripet si vozil avto po parkiri??u).

In zakon o prejemanju daril za javne uslu?bence je popolnoma jasen in velja ne glede al mu nagrado da ?ejk, pape? al pa sosedov Tone.

Kar se pa ti?e to?no tega primera je problemati?na zadeva ?e iz enega vidika. Arabci so dali nagrado celotnemu spremstvu in ta doti?ni policist si je denar lakomno prilastil samo zase in ga ni razdelil med sodelavce. In ne bi se ?udil, da ga je zato?il eden od njegovih takratnih sodelavcev iz spremstva, ki je dobil "samo" uro :closedeyes:

?e je tako naredil,da ni delil,naj se slika.Spet dokaz,kako grabe?ljivi so slovenceljni.

Problem je,da ?e bi bili v vseh zadevah(ki so bistveeeeeno pomembnej?e) tako hitri in natan?ni,bi bil tukaj

raj na zemlji.Tako pa spet lovijo neke "kurje tatove" in se hvalijo,kako "hudi" so pri razkrivanju kao "kriminala". ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No zdaj se pa ?e posplo?uje. Eno je korpupcija, drugo je pa ?ejkovo darilo. On ni podkupoval policaja naj mu ne vem kaj zrihta ampak mu je na koncu velikodu?no stisnil nekaj denarja. Svaka mu ?ast! Me zanima kaj bi si mislil, ?e bi vedel kako sranje bo s tem "drobi?em"? Lepo je, da se upo?teva pravila ampak ko bi bilo vedno tako bi bilo tudi fajn. Tako so pa (predvsem) novinarji naredili samo sranje ?eprav tole bi pa tudi jaz pometel pod preprogo sramezljiv ker ne gre za tak ?kandal kot se ga prikazuje. Ne vem no, grdo se mi zdi, da bo pa zdaj ?el denar dr?avi. To je tako kot bi prijazen stric dal otroku denar mami bi ga pa vzela "?e? nima ga kaj imeti saj mu jaz dajem ?epnino". :aaaaa:

Pravilno razmi?lja?. :bravo: To je ?iso drugi primer,kot pa podkupovanje .To je le darilce,ki ga je prejel zaradi

odli?no opravljenega dela.In pri ?ejkih je pa? to navada in obi?aj,da se dobro in po?teno delo bogato nagradi.

In potem seveda nastopijo zavistni slovenceljni,ki jim ni prav,da nekdo dobi nekaj ve? kot oni.

To je slika i prilika na?e dr?avice. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Symon ma? prav - tole je zakuhala ?ist fou?ija in sicer fou?ija pri kolegih policistih, ki daril niso prejeli. Verjetno so se obdarovanci malo pohvalili pred kolegi pa je blo to dovolj za to?arjenje.

?e bi bili vsi lepo tiho in vsak popokal svoje darilo bi bilo vse OK. Zdaj je pa pri?lo na plano in je pa? po zakonodaji potrebno primer re?evati pa al se nam zdi neumno al pa ne.

Jebat ga, ?e v Slo nimamo zunanjega sovra?nika se bomo pobili pa po?rli med seboj. :(

Samo smo pa res ?li u tri....?e je to res najve?ji problem pri nas,potem smo na konju.

Bdw-?e ne sprejme? od ?ejka darila je to huda ?aljitev za njih. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.