Kdo je za - te stare ceste so odli?ne za moto, nevideni koti?ki, panorama izredna, z dvema gorskima prelazoma. Meni ena lep?ih tur s postankom na pla?i
Ali z drugimi besedami, kdo gre poleg , Za?eljeno je enkrat drug teden med tednom.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ce je na telefonu strela in plug ... potem je itak OK in se fila... le par minut moras pustiti, da pride baterija k sebi ...
Verjetno si imel na zaslonu tole:
Sicer pa je tisti USB, ki je vgrajen, bolj namenjen predvajanju glasbe preko audio sistema... in je verjetno presvoh tok, da bi polnil... Z avtopolnilcem sigurno gre ...
Pa o kakem USBju ti??? Ima samo ipod priklop in ni? drugega
Ne moj ekran je brez baterije in samo utripa spodnji znak
Ne tudi temu v BOLD, v avtu 3 ure na kablu, ampak se ne polni le utripa in zahteva elektriko, po tem ko ga dam na elektriko 3-4min pa se sam uzge nazaj...
4S 5.1.1 fora?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To ni cisto res... potrebujes pa dovolj toka... in verjetno imas avtopolnilec presvoh...
Je pa dobra resitev za take dni, ko ga malo bolj intenzivno uporabljas dodatna baterija ... Mophie Juicepack
Sicer rata potem iPhone cegu ... ampak pomaga pa... Jaz imam takole baterijo stalno v avtu... pa sem jo dosedaj potreboval le enkrat ...
Ja pa kaj ?e, najbolje da kompresor sabo vla?m....V avtu je original in?talacija, niti cigaret filler ne pomaga, na telefonu je strecla in plug - ho?e elektriko
Po cifri 27 je v zgodovini F1 verjetno najbolj poznan Gilles Villeneuve, no medtem ko zaporedna ?t. ?lanov se pa vodi po kronolo?kem zaporedju, kakor je kdo vpla?al ?lanarino za 2012 in Lepy Mitko je 27. Ta moment nas je pa verjetno ?e 30!
v mislih je bil Labi
Mazda klub je dobil ?e 27.-ga ?lana (g. Lepy) in sem prov vesel - fajn se mamo, pa super se zastopmo.
V pripravi pa imam ?e par novih pogodb o ugodnostih za ?lane, le podpisane ?e niso, juhu.
A ni to Alesijeva cifra?
Da ne bom samo kurcal iShita. Kot fotoaparat in muzik spiler je pa res dober. To je prvoten namen, samo z vsemi dodatki baterija ne sfolga pol dneva, iz obupa sem narocil solar baterijo da mi jo sproti vsaj drzi, ker sem ze 2x ostal na terenu brez, in totalna bedarija ce se ti iztrosi baterija lahko telefon zbudis SAMO z 220v polnilcem, avto nic ne pomaga...
Sam vseeno so neki normalni supergi vsaj za razred ali dva pred odprtimi sandali.
Vsi ostali v tem ?lanku so dobro opremljeni za tako pot pa za to ne rabi? plezalne gojzerje, ampak neko normalno obutev, kar sandali pa? niso.
Gre pa za zgled in to politiki najve?krat pozabljajo - so skoz na o?eh javnosti in njihova naloga je, da ?imbolj s svojim vzgledom "u?ijo" ljudi, kaj je prav in kaj ne. Ne pa tako, da en minister po hribih ?etka v neustrezni obutvi, drugi telefonira med vo?njo, prime minister pa zani?uje pravosodje in se sploh ne pojavlja ve? na obravnavah, kjer je obto?en kar precej hudega kaz nivega dejanja.
Kak?en signal dajejo ti ljudje javnosti? Hmmm
odprt, zaprt, superg, sandal - va?no v hribih je - oprijem, za??ita gle?njev, katere ne nudi noben sandal ali superg predvsem pri sestopih, ter navsezadnje za??ita same ko?e pred udarci vej, kamenja...
Gojzar je gojzar....
So pa tudi taki, ki imajo gojzere celo ?ivljenje iste, in so trdi in drsijo ko svinja...enako kot avto gume.
Jaz imam tretje gojzarje v ?ivljenju, ker mi je ?ivljenje drago....(res pa da sem nazadnje videl hribe pred nekaj leti, a ?e pridejo)
Vsak dan je treba z rjuhco pokrit, tudi ce ga veckeat na dan peljes, poprej pobrisat celo streho, brisalce, posesat kanale z baterijskim sesalckom in sedeti pred avtom in ga gledat. Tako dela ponosen lastnik mercedes cabria .
Jaz pa verjamem v Azzure. Nepremagljiva juventusova peterica v obrambi (juve letos ni izgubil niti ene tekme ob osvojitvi naslova, se vec izgubili so le finale pokala). Pirlo v sredini in ubijalski napad.
Le menjave so malo sepajoce, di natale in diamanti sta se 2x ustrasila ko sta se sprehodila do Neuerja sama.
Tako da 3:1 strelca Balotelli in Pirlo.
Veliko bo od tega odvisno al bo Ramos al Pique na Mariotu. Po moje Pique zarad visine...ce bo pa Ramos....
Ni shame on me, je le ena od stvari, ki jo je napoleon prinesel
Today, it is mainly produced in the northern Italian regions of Piedmont and Lombardy. Whole cow's milk is used, to which starter bacteria is added, along with spores of the mould Penicillium glaucum. Penicillium roqueforti, used in Roquefort cheese, may also be used.[citation needed] The whey is then removed during curdling, and the result aged at low temperatures.
V Como, ki naj bi bil del geografskege regije gorgonzole so mi vedno rekli, da je to kopija
Balotelli in Cassano se ogrevata. Balotelli je igrec ki lahko odloci velike tekme, kot kaze se pa od mojih 4h ze v cetrtfinalu znata dobit anglina in spanija....
Kaj sem rekel?
Italijani so letos najmo?nej?i, ?e bojo ?panci spet pozabili, da je treba ?ogo spraviti tudi v gol bod otudi prvaki.
Res ?koda da leto?njega juveta ni bilo v ligi....(6/11 Italije je Juve)
In v?e? mi je ko je 99% igralcev iz doma?e lige - razen Super Maria....
ANDJAMO!
Ve? kako pravijo "osel gre samo enkrat na led" no jaz sem ?el ?e drugi?. Po klavrni izku?nji s Pugijem sem sprobal (ne na mojo ?eljo) ?e Citroena. Edino za Renaulta sem ji pa rekel, da ni ?ans, da dam dnar, ko je neki cvilila, da bi imela Senica, ki jih cenijo kot suho zlato... jurja al pa celo jurja in pol so bli dra?ji kot Citroti.
?e bi bilo po moje bi vzel enga Hyundija pa sem skoraj ziher, da bi mel mir... Mazde so ble pa ?al ?ist vse gnile.
Po dveh pugijih, ma dokler sem ?iv niti vnuku ne pustim ve? tega.....edino novodobni citroeni so sprejemljivi od gorgonzolarjev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani