Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sej zato sem jo pa kupu, ker tak komfort kokr mi ga tale ki?ta nudi, to je res morala! :danzoman::bravo:

Za konfort slu?i kau?. :harhar:

Za ta pravo vo?njo je pa Mazda ;) .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

...tudi za Simobil.Bil na Mobitelu in sedaj pla?am bistveno manj. ;)

?e kje ni signala pa? po?akam,da spet pride.Ni? ni tako pomebno,da bi moral stalno bit dosegljiv. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas pa je zdej nekaj za?elo rosit. :D

Je bilo pa ?e zjutraj ob 6-ih 25 stopinj v senci in soparno,da nisi rabil sence. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pohvalit moram tele nove jaffacakese od milke...sploh malina...

odpres skatlo, cez 3 sekunde ze jih ni vec :D

A ne pi?e gor,da je rok trajanja 6 mesecev? :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

V?eraj odlo?itev padla da Albanija ?e malo po?aka, da otroc zrastejo, predvsem zaradi omejene mo?nosti raziskovanja in cest....par let pa bo.

Novembra pol Sardinija pade - trajekt za 4 z avtom s kabino ?ez no?, 179? po-sezona rules.

Pravkar sem se vrnil z nje. :danzoman:

Samo sem dal za trajekt+spanje ene dvakrat ve? kot ti-polna sezona press. :(

V katero smer oz. mesto jo pa maha? na Sardinijo?Olbia ali kam bolj ju?no?Severneje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LABI
Napisano

Vse najbolj?e tudi z obale. :D Pa lepo u?ivaj v novem avtku...in na kitaro ne pozabit. :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja ker sem ga gnal do 7,2L/100, druga?e naredim 1050-1100....s 70 Litri (ok nikoli ne tankam 70L)...z redno porabo 6,5L, na relacijah pa 5,5L. V ?etrtek smo ?li na morje, v soboto sem ?el Rovinj - domov - Rovinj po hitrem postopku sam, pa potem v nedeljo spet domov, kjer sem slikal tole...ni? ?paral vro?ina totalna.

Avta NE ?param pa 1000km naredi zlahka (tankam skoraj 10L manj ob rezervi)

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=9803

Zato sem ?el na TDIja ?e ?e navor.....

Na za?etku je BC lagal za 0,7L ampak z VAG -COM softwareom ga skalibrira? da ne odstopa popolnoma ni?. skratka vse na avtu je nastavljivo.....?e celo zatemnitev (dimm) prednjih, zadnjih in tudi ?top lam podnevi (ko je aktiven senzor za svetlobo) na 51-90% :bravo:

Kar se ti?e tega kapo dol nemcu.

BC ima v osnovi vne?eno enoto 100, kot 100% po 1% pa se da spremeniti na 85-115%, in ima? v Sw celo kalkulator kako skalibrirati:

nova vrednost, ki jo mora? vpisati je = stara vrednost (100) * pe? izra?unana poraba / poraba na displayu, vpi?e? in et voila takoj na displaju se pojavi nova vrednost, ni treba se voziti in beliti glave z ra?unanjem

Poleg tega pa lahko ?e posebej po 1Ohm korak v plus ali minus skalibrira? plovec, da res ka?e dejansko stanje

:notworth:

Aja dolil sem 68L na nazivnih 70...torej se cca 10-15km....

Aha,mi je sedaj jasno malo bolj.Tanka? prib.70 litrov.Jaz ponavadi tankam,ko se pri?ge lu?ka nekje 52-54 l in naredim potem 750-820 km(odvisno od relacij).Sem se ?e ustra?il,da tanka? tudi ti okoli 50 l in naredi? toliko km. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako popestriti vo?njo na avtocesti?

?eno tako mimogrede vpra?a?, 'ti koliko misli? da je v resnici ?e bencina v avtu, ko ra?unalnik ka?e 0?'

post-2637-1279555231_thumb.jpg

lahko si predstavljate, kaj vse mi je bilo obljubljeno....no pa je ratala vo?nja zanimiva.....

Kaj z enim tankom si prevozil 946 km? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a ji nis mogu ene ukol kepe prpelat -pi..... js bi jim zmetal pa postavil nazaj svoje-folk je res nekulturen

Sej pravim,da je imela sre?o,ker se zaradi otrok nisem hotel kregat,oz,jo nau?it olike na licu mesta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Meni pa grejo na "spolni organ" vsi nekulturni ljudje ne glede od kod prihajajo. :angry:

Danes sem imel na kopali??u opraviti z "celinci",ki so se obna?ali,kot da je ves svet njihov.

V glavnem pri?li smo zelo zgodaj in se postavili v senco pod drevo(bila je z nami tudi moja mama,ki je starej?a in ne sme biti dolgo na soncu).Okoli nas je bilo vse prazno.

Gremo za kak?no urico in pol v morje in ko pridemo do svojega placa ugotovim,da so "kulturni" ljudje zlo?ili na?e stvari na kup?ek in vse okoli razprostrli svoje brisa?e.Za nas ni ostalo niti za eno brisa?o,kaj eno niti pol brisa?e in vsi so se delali francoze.Ko sem jih vpra?al zakaj so to naredili je ena jezikava in zoprna mladenka zabrusila v meni najljub?em zafnanem nare?ju,da so bili pa? oni ?e v?eraj tukaj in je ta plac pa? njihov. ?zmeden?

Ima sre?o,da so bili otroci in mama z mano,ker druga?e bi se nau?ila hitre lekcije iz plavanja pod vodo brez maske in dihalke. :angry:

Kak?na olika in obna?anje.Zato pa hodim na po?itnice raje v Italijo,kjer so (zaenkrat) ljudje bolj civilizirani.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?panci so izgleda pozabili,da se nogomet igra po dol?ini stadiona in ne po ?irini (goli so na ta dalj?em delu).

Oni pa izgleda "napadajo" od ene out linije do druge.In ko pridejo z 142 kratkimi podajami na drugo stran ugotovijo,da tam ni gola.Fuj. :angry:

Zaradi nih in podobnih to sploh ni ve? podobno nogometu.V enem trenutku so glumli lete?e pajace v kazenskem

prostoru Nizozemcev trije "glumci".Na sre?o jim sodnik ni nasedel.

Res dobro,da je bila tekma za tretje mesto pravi spektakel nogometa. :bravo:

BDW-tisto hobotnico bi bilo dobro spe?i na ?aru...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To je bila prava tekma.Vse-od golov,do hitrih konter,preciznih podaj do hitre igre.

?panci u?ite se,kaj je nogomet. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To je bilo mogo?e lepo in koristno za kak?nega napiflanega trenerja-to mu?no podajanje- jaz tebi- ti meni- jaz golmanu nazaj.Za gledalca,ki ni navijal za nobeno ekipo od obeh(ker so obe smotane) :P je bila totalna antireklama za nogomet.?e bi prvi? kak gledalec gledal nogometno tekmo in bi naletel na to,bi se mu odpovedal za vse ve?ne ?ase,ker ne bi vedel,v ?em je sploh ?tos vsega in bi si mislil,da je to mu?enje ?oge najbolj dosadan ?port na svetu. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?panija-Portugalska 1:0

?panija-Paragvaj 1:0

?panija- Nem?ija 1:0

?panci ne samo da mu?ijo ?ogo, ?panci ubijajo vse kar je nogomet....v?asih so ?e malce bolj defenzivno verzijo zelo uspe?no igrali Italijani (takemu nogometu se je reklo cattenacio), in ne mi prodajat bu?k da se vse ekipe kao zaprejo proti njim ker so oni oh in sploh nevem kako dobri....saj proti njim nemore? igrati druga?e ?e pa ne dajo ?oge od sebe....raje jo podajo ?ez pol igri??a nazaj kot da bi malce tvegali z kak?no bolj atraktivno potezo naprej (tudi danes videno parkrat)....in to je igra? :ne vem: :vskalo:

Pa igra po?asna da te srat prime (?e sodnik v studiu med pol?asom se je norca delal da so take tekme super za sodit ker se lahko ?eta? po igri??u)....atraktivna igra my ass!

Bojim se da tudi finale ?e ena uspavanka pod taktirko ?panskega "super" nogometa. <_<

...se totalno strinjam.Upam,da jim bodo Nizozemci dali lekcijo iz nogometa. :P

Tako dolgo?asnega prvega pol?asa pa ?e dolgo nisem gledal. :(

Jaz jih v glavnem ne prebavljam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.