Ja ker sem ga gnal do 7,2L/100, druga?e naredim 1050-1100....s 70 Litri (ok nikoli ne tankam 70L)...z redno porabo 6,5L, na relacijah pa 5,5L. V ?etrtek smo ?li na morje, v soboto sem ?el Rovinj - domov - Rovinj po hitrem postopku sam, pa potem v nedeljo spet domov, kjer sem slikal tole...ni? ?paral vro?ina totalna.
Avta NE ?param pa 1000km naredi zlahka (tankam skoraj 10L manj ob rezervi)
Na za?etku je BC lagal za 0,7L ampak z VAG -COM softwareom ga skalibrira? da ne odstopa popolnoma ni?. skratka vse na avtu je nastavljivo.....?e celo zatemnitev (dimm) prednjih, zadnjih in tudi ?top lam podnevi (ko je aktiven senzor za svetlobo) na 51-90%
Kar se ti?e tega kapo dol nemcu.
BC ima v osnovi vne?eno enoto 100, kot 100% po 1% pa se da spremeniti na 85-115%, in ima? v Sw celo kalkulator kako skalibrirati:
nova vrednost, ki jo mora? vpisati je = stara vrednost (100) * pe? izra?unana poraba / poraba na displayu, vpi?e? in et voila takoj na displaju se pojavi nova vrednost, ni treba se voziti in beliti glave z ra?unanjem
Poleg tega pa lahko ?e posebej po 1Ohm korak v plus ali minus skalibrira? plovec, da res ka?e dejansko stanje
Aja dolil sem 68L na nazivnih 70...torej se cca 10-15km....
Aha,mi je sedaj jasno malo bolj.Tanka? prib.70 litrov.Jaz ponavadi tankam,ko se pri?ge lu?ka nekje 52-54 l in naredim potem 750-820 km(odvisno od relacij).Sem se ?e ustra?il,da tanka? tudi ti okoli 50 l in naredi? toliko km.
Meni pa grejo na "spolni organ" vsi nekulturni ljudje ne glede od kod prihajajo.
Danes sem imel na kopali??u opraviti z "celinci",ki so se obna?ali,kot da je ves svet njihov.
V glavnem pri?li smo zelo zgodaj in se postavili v senco pod drevo(bila je z nami tudi moja mama,ki je starej?a in ne sme biti dolgo na soncu).Okoli nas je bilo vse prazno.
Gremo za kak?no urico in pol v morje in ko pridemo do svojega placa ugotovim,da so "kulturni" ljudje zlo?ili na?e stvari na kup?ek in vse okoli razprostrli svoje brisa?e.Za nas ni ostalo niti za eno brisa?o,kaj eno niti pol brisa?e in vsi so se delali francoze.Ko sem jih vpra?al zakaj so to naredili je ena jezikava in zoprna mladenka zabrusila v meni najljub?em zafnanem nare?ju,da so bili pa? oni ?e v?eraj tukaj in je ta plac pa? njihov.
Ima sre?o,da so bili otroci in mama z mano,ker druga?e bi se nau?ila hitre lekcije iz plavanja pod vodo brez maske in dihalke.
Kak?na olika in obna?anje.Zato pa hodim na po?itnice raje v Italijo,kjer so (zaenkrat) ljudje bolj civilizirani.
To je bilo mogo?e lepo in koristno za kak?nega napiflanega trenerja-to mu?no podajanje- jaz tebi- ti meni- jaz golmanu nazaj.Za gledalca,ki ni navijal za nobeno ekipo od obeh(ker so obe smotane) je bila totalna antireklama za nogomet.?e bi prvi? kak gledalec gledal nogometno tekmo in bi naletel na to,bi se mu odpovedal za vse ve?ne ?ase,ker ne bi vedel,v ?em je sploh ?tos vsega in bi si mislil,da je to mu?enje ?oge najbolj dosadan ?port na svetu.
?panci ne samo da mu?ijo ?ogo, ?panci ubijajo vse kar je nogomet....v?asih so ?e malce bolj defenzivno verzijo zelo uspe?no igrali Italijani (takemu nogometu se je reklo cattenacio), in ne mi prodajat bu?k da se vse ekipe kao zaprejo proti njim ker so oni oh in sploh nevem kako dobri....saj proti njim nemore? igrati druga?e ?e pa ne dajo ?oge od sebe....raje jo podajo ?ez pol igri??a nazaj kot da bi malce tvegali z kak?no bolj atraktivno potezo naprej (tudi danes videno parkrat)....in to je igra? :ne vem:
Pa igra po?asna da te srat prime (?e sodnik v studiu med pol?asom se je norca delal da so take tekme super za sodit ker se lahko ?eta? po igri??u)....atraktivna igra my ass!
Bojim se da tudi finale ?e ena uspavanka pod taktirko ?panskega "super" nogometa.
...se totalno strinjam.Upam,da jim bodo Nizozemci dali lekcijo iz nogometa.
Tako dolgo?asnega prvega pol?asa pa ?e dolgo nisem gledal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za konfort slu?i kau?.
Za ta pravo vo?njo je pa Mazda .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani