Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Turkom smo pa kar redna "stranka" tako da na zmago proti njim tudi ne bi bilo glih za ra?unat (ja, okej, ?oga je okrogla, itd.)

V?eraj pa fantasti?en prvi pol?as, kasneje pa je potem razlika skokovito nara??ala in zadnja ?etrtina je bila za ZDA le ?e neke vrste prikaz dejanske mo?i. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Na?alost ne pri?akujem ?ude?a, v smislu zmage veselesile ?t.1.  :ne vem:

V morebitnem finalu bom pa vsekakor raje navijal za ?pance kot ZDA.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ZMAJ, si upgrejdal biznis v prodajo na terenu  :bravo:

Imam pa tud js spet mal za pohvalit..potem, ko se je v kanar?ka vgradil drug motor in nardila generalka, spotoma zamenjala ?e sklopka, mikrojermeni, roka in kon?nik ter zrihtal auspuh, so se danes pri SIGASu ponovno izkazal in po nekaj malega te?av z uparjalnikom namontiral LPG, da se spet vozi poceni. :danzoman:

Da pa je bil dan ?e bol zanimiv, je po vgradnji za?el konkretno cukat, tko da je potem po sistemu hitri pit-stop postanek v Medvodah vsko?il ?e doktor Pelko in smo zamenjal v?igalne kable in sve?ke.

Zdj pa kon?no vse zrihtan in se ?e zoomzooma dalje..

SRE?NO, VARNO in UGODNO vo?njo!  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Med redno kontrolo prometa me je zaustavil  :policaj: , pa mu predlo?im prometno in vozni?ko, poka?em ?e popolno obvezno opremo ter ko me vpra?a po predelavah na vozilu, s ponosom odprem prtlja?ni prostor in poka?em LPG bojler 90 litrov. Mo?akar postane popolnoma navdu?en, da koliko sem dal in me spra?uje, ?e bi se to spla?alo tudi za njegovo ?kodo (pri tem pripomni, da nima v mislih policijske ter oba planeva v glasen smeh).  :hohoho:

Seveda sem mu takoj omenil, da mi je zadevo vgradil mojster iz SIGAS-a d.o.o. in da obstaja tudi mo?nost cenej?e vgradnje, za ?lane Mazdakluba (imamo 20% popusta na vgradnje). Je rekel, da si bo pogledal na?e popuste in razmislil o zadevi.  :D

No, takih sre?anj s  :policaj: si pa vsekakor ?e ?elim.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh, butast dan je za mano in vse mi je ?lo narobe, posledi?no sem bil ?iv?n k svina in precej neprijazen do ljudi s katerimi sem pri?el v stik.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ob?utki? Tudi jaz bi probal, recimo za vikend, pa bi pol vrnil, sam da vidim kak?en je ob?utek vozit tak avto.

?e govorim s svojega zornega kota, so ob?utki FANTASTI?NI, Wankel motor je super odziven, ?e bi imel ?e za ni?je obrate kak?no turbinco, bi bil pa ?e pravi Airbus :)

Za?ne konkretno vle?i ?ele na visokih obratih, ker tam do 5.000 se ne dogaja kaj dosti (kot bi reku na? ?mego po Savinjsko: KURC KEJ).  :aaaaa:  To mora? poskusit, ker lahko ti nekdo ?e tolko opisuje kako dober vanilijev sladoled ima bli?nji sla??i?ar, pa ?e ga ne proba? ne bo? nikoli vedel.  :hohoho:

Ja pa bil potem kar nenavaden prehod na to?no pol manj mo?n avto; Korejc jih ima 116KS, ampak je pa var?en (med 7 in 8 litrov avtoplina dozira pri moji vo?nji).  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj ima? pa veze he he ...previdno ker to je hitra Mazdurina Rx8..u?ivaj v vo?nji LP Ale? ?

Moram pazit, da od nekje zadaj ne prileti tvoj Rosberg in mi preluknja gume.  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V gara?o parkiral za ta wikend izposojeno Rx8 Revolution. ?e re?em, da me je vo?nja samo navdu?ila, bom premalo reku.  :danzoman:

Kak?na odzivnost, ulaaaaalaaaa  :ouje:  :ouje:  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes v Lidlu videl hecen napis, saj je nekdo spremenil zgolj 1 ?rko in namesto sadni sirup je pisalo;

sadni sTrup  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

(mogo?e je bila sabota?a s strani kak?ne prodajalke, ali pa ima le orng smisel za humor).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram ZELO pohvalit Simona Pelka aka dr. Pelka, ki je za ?lane MK pridobil ugodnost v Tapos-u v Medvodah in sicer 25% popust ob predlo?itvi veljavne ?lanske izkaznice.

Pri tem sem ga posebej opozoril, naj opomni ?efa Taposa, da to sporo?i tudi vsem svojim PRODAJALCEM, saj vem da je pri njih lani JureS naletel na te?avo, saj niso vedeli za nikakr?en popust na?ih ?lanov. Tokrat bo druga?e in je tudi podpisana pogodba, ne le nek ustni dogovor. :danzoman:

Bravo Pele, temu se re?e, da mu ni vseeno za nas!  :rispekt:  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sem danes nabral nekaj ljudi, ki naj bi mi pri?li pomagat na trgatev, ma kaj ko je ?e rahel de? pri nas.. ne vem kaj naj naredim, zamaknem na kasnej?o uro vse skup.

Glede na vremensko napoved raje na kasnej?i mesec.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Rusi lahko Ukrajince tudi na bolj zviti na?in "stisnejo", npr. po?akajo ?e par mescev in tedaj nastopi zima, potem pa ?e ne bo Ruskega plina za Ukrajino. BRRRRRR  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.