Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Naj bo kar direktor Vegrada...se bolj spla?a (manj truda)

vuf!

A je ratalo sedaj? Jaz sem sel ko je nevihta ubila enega postavlja?a, pa je blo odpovedano, kake 2 leti nazaj?

Takrat sem imel karto tudi jaz. :D

Sicer pa jim je koncert v Italiji ?e trikrat odpadel-dvakrat zaradi trombe di aria(majhen tornado) in enkrat leta 90 zardi neurja.Tokrat je bilo mega. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moram pa tukaj pograjati organizatorje koncerta v Veneziji.

Ni bilo dobro organizirano parkiranje tako,da sem porabil cirka eno uro,da sem na?el parking. :angry:

Sem pa spoznal vso okolico. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

jao ker popusanac...skoda...zdaj nimam favoritov, mogoce nizozemska

Tudi moji favoriti so Nizozemska.Bodo svetovni prvaki. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Meni je bilo 3 ?etrtine v?eraj?nje tekme-?panci in Portugalci ?isti dolg?as.

?ele proti koncu so se malo zbudili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Haha LOL... ?vabi so raz?efukal angle?e. Bolj? bi blo, da bi izpadli v predtekmovanju kot pa da so si nakopali tole sramoto. Zdaj jih bodo ?ele raztrgali, ker tolk slabe obrambe pa ?e dolg nisem videl - kot ?vicarski sir.

Druga? je pa spet caroval Andrej Stare in njegove izjave. Brazilca Kakaja je sklanjal kot Kakava in neki nem?ki igralec je ?lan Hamburgerja. Po moje je bil ?ejen in la?en pa so mu kakavi pa mekdonaldsi po glavi hodili.

Pa so ?li ?e zadnji iz na?e skupine. :( ...

...yeahh :danzoman:

res bi bilo bolj?e,da bi spakirali ?e z nami.Tako pa jih bodo doma razstrgali.Kak?na sramota. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zdele pa navijamo za Afrikance, itaaaak! :harhar:<_<:P

...in Slovence,pardon-Slovake. :bravo:

Yenkiji so ?li domov :P in sedaj jim je ?e manj jasno,kako to,da so ?li Slovenci naprej,?e so jih izlo?ili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tradicija bednih tekem se nadaljuje. Brazilija vs Portugalska totalna beda. ?panija in ?ile je bil kar soliden prvo pol?as, zato pa drug bolj katastrofalen.

Lepih tekem ni ve?. :P Je samo ?e kdo bo koga bolj sesul in favliral.Pa ve? pretekel ?zmeden?

Koga pa briga to,koliko je kdo pretekel,v kolik?nem ?asu.koliko je bil kdo pri ?ogi in koliko kotov je kdo imel,ko pa je na koncu ponavadi neodlo?eno. :(

Tudi streli od dale? in goli so skoraj ?e preteklost.Je ve?inoma eno mrcvarjenje ?oge in ?ivcev gledalcev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zakaj je pa ta izjava temi za jamrat :ne vem:

a ni to tako patriotsko dejanje, da zastavo obesi? :ouje:

je,?e na dr?avni praznik ne mora? delati skoraj cel dan. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

:( Kako se morajo vedno yenkiji povsod pregurat naprej.. :angry:

Je pa res bilo ?e z amerosi preve? izgubljenega,?al.

Ampak ?e enkrat,vsaka ?ast na?im nogometa?em.Za promocijo slovenije so naredili ve? kot vsi politiki

in turisti?ni delavci skupaj v 20 letih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatni woofer
Napisano

Sicer sem sam naredil ?e veliko zadevc za avto, a me zanima mnenje.

Tole je moj prtlja?nik:

1. Original podenj

post-2637-1277145495_thumb.jpg

2. Pokrov odprtine za rezervno gumo

post-2637-1277145521_thumb.jpg

3. krama v prostoru za gumo - ki je oble?ena - v njej je stiroporosta posoda

post-2637-1277145608_thumb.jpg

Med 1. in 2. je cca 10 cm vi?inskega prostora - idealno

Dodal bom se en bas - verjetno nekaj takega

http://www.mimovrste.com/artikel/134003562...w-1000#pictures

s poja?alom.

Vpra?anje - mnenje

kaj je bolje:

A - zvo?nik vgraditi direktno v ta plasti?en podenj/okrogli pokrov in vanj se kako bas refleks cev, s tem gre malo izgub v podenj avta ampak uiti ne more, ker je dobro izolirano s stiroporjem....

B - Narediti samo okrogel pokrov iz ravnega lesa, ki se bo vsedel na stiroporast del, pritrjen s srednjim vijakom in v pokrov dati zvo?nik

C - narediti novo ovalno ohi?je iz lesa s pokrovom in zamenjati tudi stiroporasti del

Plac je sicer tudi na desnem ali levem boku na snemljivih vratcih, a se nagibam da imam prtljaznik 100% funkcionalen, ker vozim vse zivo, in ne bi rad da kaj prileti v membrano

Moje vpra?anje je usmerjeno predvsem v izkoristek in kvaliteto basa

Thanks

Tudi jaz bi naredil C varianto. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja napisal si ?e tko :blush::jezicek:

Res bi rad na?el samo enega Hrvata, ki ni nevo??ljiv Sloveniji in odkritosr?no navija za Slo v JAR. Ne vem, jaz ne poznam nobenega, oziroma enega (De?ulović, kolumnist za Dnevnik) pa ?e ta bolj zarad tega, ker mu Slo daje kruh. :hohoho:

Vedno beri med vrsticami. ;)

Kaj pa tejle pacienti? :D

http://24ur.com/novice/slovenija/slovenci-posodite-keka.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ma kak?ni Hrvati neki (niso Hrvati sposobni samoironije)... To je skupina Fajnroll in so Slovenci, ki so se odlo?il mal Hrvate jebat. :harhar:

He,he,kot da ne vem tega. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam kaj pa so Angle?i pokazali proti Al?ircem? Osramotili so se... igra brez idej je ?la tako dale?, da so se Al?irci v podajah na koncu ?e celo norca delali. Ne vem no, ?e misli?, da je to Anglija, ki lahko zmaga s tako igro - ja morebiti, ?e se jim kaj userje ali pa sodnik najde kak?en "zanimiv" naro?en prekr?ek s strani FIFE, ki bi veliko raje videla Anglijo v osmini kot pa Slovenijo.

Res je.Angle?i so bili totalno zmedeni na igri??u kot kak?na leva ekipa.Mislim,da ni toliko kriva ?oga (za vse je enaka) ampak nadutost kao "tabolj?ih" ekip,ki niso ?e dojele,da ni ve? autsajderskih ekip na SP.V?asih

so bili rezultati tudi 9:0 recimo jugo-Zaire 1974 leta).

Lepo je videti,da jim ta male ekipe dajajo lekcije. :hudicek:

Sicer pa ?e enkrat-bravo na?i,?e dosedaj so naredili ve?,kot so jim nekateri napovedovali. :rispekt:

Tudi,?e se ne uvrstijo naprej so zame junaki.Tisti,ki imajo stalno nekaj za pametovati o na?ih nogometa?ih,naj si malo preberejo ameri?ke strani o fudbalu,kako tam fanati?no slavijo svoje nogometa?e(?eprav tam to ni nek nacionalni ?port) in ponosno navijajo za svojo dr?avo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

jaz ne bi bil zadovoljen z remijem...

v bistvuse zna zgodit, da ta remi bo ubil vse upe za paredovanje... :(

Ne,?e zmaga Al?irija. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

eh... dobro smo jih...

jaz sem vesel in ponosen!

?e ne drugo, smo jim v prvem pol?asu po?teno nagnali strah v kosti :)

Jap in sedaj verjetno vejo,kje je Slovenija. ;):bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pozdravljeni. Sem Martina, "dohtarca", tako kot moj mo? Feliks. Delava v bolni?nici. Zgro?ena ugotavljava, da nama ?eli dr?ava s svojim groznim vodstvom zni?ati pla?o, ki je ?e zdaj mizerna. Z de?urstvi zaslu?iva skupaj namre? samo 15.600 EUR neto na mesec. Ker s tem ne moremo pre?iveti, morava ?e vse popoldneve delati v zasebni ordinaciji. Imava namre? dva ?oloobvezna otroka in ?ivimo zelo skromno. Otroci stanejo zelo veliko, saj so vsako leto pol leta v Ameriki, da se nau?ijo malo angle?ko. Veliko stane tudi hi?a z bazenom, moj mo? namre? ne more v slu?bo, ?e prej vsaj malo ne plava. Ker naju nikoli ni doma, ne moreva poskrbeti za gospodinjska opravila, zato nujno potrebujeva hi?no pomo?nico, ki je zelo draga, saj ho?e celo po tri evre na uro. Skratka, vsi naju lupijo, kjer se le da. Tudi najin terenec je bil drag, da niti ne omenim registracije. Nujno ga potrebujeva, kadar se odpraviva na Pekrsko gorco po gobe. Pribli?uje se tudi leto 2012 in v ta namen smo kupili manj?i, osemnajstmetrski ?oln, ki je zasidran v Portoro?u. Mo? se namre? boji, da bo vesoljni potop in nekako pa? moramo pre?iveti. Veliko stane tudi gradnja manj?ega vikenda na Pohorju, pozimi se je namre? zelo neprijetno voziti v dolino, ko gremo na smu?anje. Dodatne stro?ke nam zdaj v za?etni fazi povzro?a ?e lokal najstarej?ega sina, ki ga je odprl na mariborskem Lentu. Njemu namre? ?ola ni ?la tako kot drugima dvema najinima otrokoma, zato smo mu morali malo pomagati, da lahko dela, kar mu je v?e?. Zdaj, ko nam bodo vzeli te?ko zaslu?eni denar, pa ne vemo, kaj bomo. Joj - kaj bo z nami, ker ?e sedaj ne moreva pre?iveti s 15.600 EUR neto na mesec !

...tudi jaz,ubogi politi?ek, ne shajam z mojo mizerno pla?ico. :( Lahko delavcem,ki se znajdejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Vedno so bile v predtekmovanju gnile tekme-taktiziranje in to.Samo ste ?e pozabli. ;)

Ko bo na izpadanje bodo bolj?e igrali tudi na?i. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ?e samo za jamrat bo takrat, ko ti bodo podra?il osnovne ?ivljenske potreb??ine kot so kruh, mleko, hrana ipd.

Dokler ma folk dnar za alko in ?ike, ki niso nujno potrebna dobrina, jim ni hudga. In dokler bodo jamrali tko kot na? sosed, da komi do konca meseca pride a isto?asno se vsak vikend odpelje na vikendico na Hrva?kem potem tud gorivo ni ekstremno predrago.

Tud z elektriko in vodo se da marsikje prihranit z var?evanjem na pameten na?in pa kvaliteta ?ivljenja ni? ne pade. Ugasne? kako lu?, zamenja? ?arnice z var?nimi ali pa celo Led, pere? na 30°C namest na 60°C ali celo kuhanju, lika? le stvari ki so nujne namesto gat, spodnjih majic in ?tumfov; 5 kozarcev lahko tud na roke opere? in ne rabi? zato laufat pomivalca; pozimi fura? 20-21°C v stanovanju namest 25°C. Pa ?e in ?e - se da ve? prhranit s pametno porabo energije kot pa jo pove?ajo s temi podra?itvami.

Tkole je, dokler jamramo nam na?eloma ?e ni hudga, ko pa bomo nehali pa bo? reku delodajalcu, da ne more? ve? v slu?bo pridet, ker ti ne znese za prevoz pol bo pa hudo in da do tega ne pride je vseeno dobro, da se zdele malo po luksuzu u?ge kot pa da na konc ?kripnemo vsi. Pa da ne bo kdo mislil, da sem navdu?en nad podra?itvami samo pa? gledam realno na stvari.

Je pa? tako, da ?e dr?ava pri 5.000 bogata?ih vsakemu spuli 1000?/mesec za tro?arine luksuza je to le 60m? denarja na leto, ?e pa vsakemu slovencu spuli 10?/mesec pa jih ima prec 240m?... to je ta teorije ra?unice in zakaj je treba pri ?im ve?ji bazi pobirat po malo. sramezljiv

Samo ne vem zakaj ?e, me to spomnija na rajnko jugo. :whatever:

Kot da sem ta scenarij ?e nekje videl(pre?ivel)?.A niso tudi takrat govorili(kao) da bo neko? bolje? :whatever:

V Nem?iji recimo,Merklovi niti na pamet ne padejo take neumnosti kot pri nas-podra?itve kar povprek.Tam bodo ?parali pa? v javni upravi .

Pri nas pa? "non ci sono kohones" za kaj takega.Je treba pa? udarit po raji,ki je kot ponavadi pohlevna.

Sam ve?,da je tudi v vojski vedno nasrkal tisti,ki je bil priden in se ni nikoli ni? bunil.Takemu se je najla?je ukazovalo-sj on bo naredil vse,ker ne dela problemov.V slu?bah je enako...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes se je en politik hvalil,da se gospodarstvo pobira ?zmeden? in da ne bo nasrkal socialno ?ibki sloj.

-podra?itev naftnih derivatov,podra?itev elektrike,podra?itev vode,podra?itev alkohola...

in to vse tro?arine= polnjenje prepraznega prora?una.

?e dobro,da se ne bo kaj podra?alo. :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.