V?asih je fajn imet tud mal sre?e, no tako mi gre v prtlja?nik poleg velikega LPG bojlerja "za mi?jega" ?e vedno noter tudi otro?ki bicikl, ampak res na milimetre.
Gorenjci kar hodijo sem, pa iz Ljubljane je tudi veliko obiskovalcev, predvidevam da zato, ker so te dale? najbli?je terme na?i prestolnici. Danes je bil parking kar konkretno zafilan, je pa res da so bili ljudje ?e na fertig naveli?ani de?evja in se verjetno bojijo kdaj bo spet de?, pa raj?i potem danes malo namakanja in martin?kanja. Pondelk baje totalna ohladitev.
Globina glavnega zunanjega bazena bi jo ocenil na kakih 140cm (verjetno imajo tudi kje napisan ta podatek). Zunaj imajo 3 tobogane, noter pa seveda nobenega. No obstaja tudi ?etrti tobogan, ki pa je dejansko skoraj za dojen?ke, v dol?ini manj kot 3m, bazen?ek pa globine max. 30cm.
Kaj pa vem, vsekakor tole ni ?ate?, je na precej manj?i povr?ini vse skupaj, pa ?e zate (?e govoriva za 1 dan) presneto dale?, kar potegne za sabo konkretne stro?ke goriva. Od mene je recimo zadeva oddaljena manj kot 4km in je ?e to razlog za obisk. Grem pa sicer tja ?e najraje na no?no kopanje, v primerni dru?bi, ko imajo neko tako bolj romanti?no atmosfero. Skratke pejte enkrat pogledat, ker te?ko sodim zadevo v tvojem imenu.
Na novo nalo?en ?arunalnik, uuu kako to hitro laufa, pa ?e malo RAM-a sem dokupil, ampak res malo. Zahvale za celoten napredek pa gredo kolegu Neyko-tu.
Js ze mam kak let u qrcu racunalnik, pa se nikakor ne spravim zravn, da bi vse nanov nalozu :/
?mego, ti si pravi ?olski primer neorganiziranega ?loveka (?ez 1 let bo? verjetno napisal, da ima? ?e 2 let zabasan ?arunalnik ), pa o?itno ima? tudi obilo potrpljenja, ampak vsaj pametni gsm, ki te re?uje. Jaz pa nisem tolk potrpe?ljiv, pa ?e telefon imam butaste sorte, tako da grem zdele to po?timat do Neyko-ta.
Aja, ?e ?e kdo ?eli ujeti paket BRUTALNI BOB, je verjetno danes ?e ?isto zadnji dan (ker mora? potem ?e izpolnit neko dokumentacijo, ki ti jo dostavijo preko DPD in traja dan ali dva).
Sem se lotu popravila 30 let starega okna, no in sem ugotovil, da nisem ravno mojster. Ampak ?e zmeraj se nekako za silo zapira, da ga vsaj nisem total zjebal.
Ja to je moj ?e 4.avto na LPG, ?e ?tejem zraven ?e avto biv?e partnerke (ki sem ga prete?no jaz vozil in tudi financiral LPG vgradnjo), pa jih je bilo skupno pri hi?i ?e kar 5.
Sem pa ?el dans prvi? v ?ivljenju sam na pivo, je bila pa? ?eja, ?e hodi? po soncu. In takrat mi je hodila po glavi ?ifrerjeva popevka; Kdaj si zadnji? kak?no stvar naredu prvi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam, da je tale novica krepko pretiravanje, druga?e bo en klinac vse skupej;
http://www.24ur.com/novice/svet/kijev.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani