Kolikor vem je ?umi leta 1998 doniral dirka?ki kombinezon in ga je takrat NovoGori?ki HIT odkupil za 2,5mSIT izkupi?ek je pa ?el v dobrodelne namene.
Leta 2003 pa mislim, da so v NG organizirali tudi fuzbal med F1 dirka?i (Schumacher je bil med organizatorji na strani dirka?ev) in doma?imi ?portniki za dobrodelne namene. Neki v zvezi z BIH in minami.
Tko, da ne vem - ne bi rekel, da je neka velika pi?ka, kar se pa ti?e lastne samopromocije pa mislim, da ?e kdo ne rab samopromocije je prav on - pa sej ni Damjan Murko al pa LaToya.
Sem bil tam gledal in doniral
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Missy je najdalj?a Ameri?ka reka. Amazonka se ?e enkaj ?asa tepe z nilom, ker je Amazonki zelo te?ko dolo?it pravi izvir. ?eprav ?e se ne motim so tudi izvir Nila ?e nekajkrat prestavljali.
Je pa tako Nil je najdalj?i, Amazonka pa pokriva dale? najve?jo povr?ino. Se pravi Nil najdalj?i, Amazonka najve?ja.
?eprav takole vpra?anja na ulici so krneki, vem da ?e bi mene kdo tkole po?rebal, ko se sprehajam in tuhtam neke svoje stvari,d a bi tudi marsikatero vpra?anje zabluzil.
Mi je pe ostalo v psominu, ko so na enem radiu mel podobna vpra?anja, pa je bilo vpra?anje kaj tankajo v avijone, pa je ena odgovorila nitroglicerin... Kaj bi to pokalo
Tega bi razgnal ze v cisterni na prvi liknji
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na temo izbrisa podatkov na internetu, vceraj sem dobil 6 klicev (anonimnih) na temo v vasem kraju organiziramo seminar, preventivne preglede sevanja........v tri pi....in to na mobitel!
to pa res ni primerjava, ker pol bi lahko ti fliknil kontra argument v obliki faktorja varnosti, udobja, uporabnosti in blabla.
Men se pa? zdi za jajc na dveh kolesi star skoraj 12 let pa? dva jurja bistveno preve? denarja - no ja sej lohk da sem ?uden Ne vem realna cena bi morala biti nekje do 750 ? :ne vem:
to sta pa 2 povsem razli?na svetova vozil ne more? primerjati namembnost, medtem ko sta zavarovanje in ostalo sranje skupna.
Nekdo v mestu ima veliko ve? od skuterja kot avta...nek ?olar ki ima z vasi do busa 20km ima tudi udobje...
MotoHit ima vse iz Italije, sem bil tam, kar ?e ne pomeni da ni ok, ampak glede na ceno o?itno pobira skorajda s smeti??a - s tako ceno prodajno pomeni, da je nabavljal do 500e :ne vem:
Pomoje je podobno kot pri avtih... Ce je redno vzdrzevan, potem ni nekih vecjih problemov... lahko pa izgleda na prvi pogled OK, tudi deluje na prvi pogled OK... po dolcoenem casu pa se zacnejo pojavljati zadeve, ki jih ne bi bil vesel ...
Honda mi je mogoce bolj vsec, ker ni tako "glomazna" in siroka kot Burgman ... Glede torb... gledam take, ki imajo kovcek za zraven... Ali vsaj nosilec za kovcek ... Itak pa imajo menda pod sedezem kar zajeten prostor za celado in ostalo ?aro ... Pa se spredaj imajo ponavadi kaksen predalcek...
Motor prenese veliko ve? in nima raznih elektronskih sranj. Pa bencinarji so
Legendarni pk pk pk od Vespe je neuni?ljiv, jaz sem enega med sestavljanjem svoje poizku?al uni?iti pa no way.
mali popravek - za Washington Wizards-e je igral ob tretjem povratku v NBA.
Je bil pa tudi takarat izredno uspe?en in postavil kar nekaj rekordov v dose?enih to?kah. V zadnji sezoni je bil najbolj?i strelec Wizardov in prvi ko?arkar, ki je pri ve? kot 40 letih dosegel 43 to?k na eni izmed tekem. ?koda, da ni imel Washington takrat bolj?e ekipe, da bi se vsaj uvrstili v playoff.
je pa razlika med obema Mihaeloma v tem, da Jordan se je vedno lahko zana?al le nase, svojo zmogljivosti, telesno pripravo in trening, medtem, ko je Schumacher v veliki meri odvisen od materjala, ki ga ima pod ritjo.
No v golfu mu tudi material ni pomagal.....
Bolj je problem najti tisto tapravo za cimmanj denarja seveda... Pa bojim se, da se ne bom "nasral" in bo potem to "zakelj brez dna" ... Kateri pa so tisti "delaerji", ki se jih je potrebno izogibati... oz. kateri so tisti, ki so OK...
Jures... ti si kupoval pri R Moto iz Rimskih toplic (vsaj na sliki se spomnim, da je bila zadaj letak od R Moto) ...
Ja z njihovo pomo?jo italijana nabavil (v bistvu vsko?il v njihov uvoz). Vse je ?timalo, dam so mi ga pripeljali (40?), papirji ok....motor kot vidi? brez napake
Motor ni avto, te?ko se naserje?, znucan je lahko zic, gume, ?e motor prede in vle?e je to to, va?no je tudi kak je akomulator, ker te motorji sedaj stojijo, ketno mazat (?e jo ima ker i??e? po scooter/motor segmentu ( ) , ?e pa ?e gre pa spet ni ne vem kak?en stro?ek.
Tale honda je tudi dobra izbira, ima videti veliko bolj?o (po?tarsko) vetrno za??ito (enako za mu?ice, de? velja)
Nasvet: ?e misli? kaj okoli hoditi raje daj 100-200? ve? pa poi??i kakega s torbami. Samo nosilci in torbe - zadnji in stranski pridejo cca 700?!!
Pizda, po treh mesecih koncno pricakal obrtnike za tlakovat, zdej pa scije.....Skopal so in mam bazen pred bajto
Ena sa symona ko je danes v Portorozu klestilo so se moji starsi kopali v Rovinju . Limski kanal ocitno razbije fronto ze leta opazam....al mamo pa sam usrano sreco
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani