Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road.

post-2637-1340022266_thumb.jpg

post-2637-1340022331_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trenutno se mi dogajajo izredno neprijetne stvari. Velika vrjetnost, da gre srebrna lepoti?ka od hi?e :angry2:

Wtf

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

a pol so Hrvati out?

v tem scenariju ja....

So mi pa grki Ruse zbrisal - pi** ?e bo to ?e EP bunker fuzbala bom golf za?el gledat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Zakaj pa misli?, da jaz 6pack Pepsi Twist kupujem gor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kolikor vem je ?umi leta 1998 doniral dirka?ki kombinezon in ga je takrat NovoGori?ki HIT odkupil za 2,5mSIT izkupi?ek je pa ?el v dobrodelne namene.

Leta 2003 pa mislim, da so v NG organizirali tudi fuzbal med F1 dirka?i (Schumacher je bil med organizatorji na strani dirka?ev) in doma?imi ?portniki za dobrodelne namene. Neki v zvezi z BIH in minami.

Tko, da ne vem - ne bi rekel, da je neka velika pi?ka, kar se pa ti?e lastne samopromocije pa mislim, da ?e kdo ne rab samopromocije je prav on - pa sej ni Damjan Murko al pa LaToya. :aaaaa:

Sem bil tam gledal in doniral

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Sej nerad pljuvam, ampak tale Du?e je bil pa taaaako razo?aranje, da je bil od vseh, k sm jih vozu samo ?e Harley Nightster ve?ja ?ajterga.

so ljudje ki prisegajo na Ducati, jaz ne, pa sem pol italjana :dudek:

Njemu dela bp, je bil po Evropi (tudi ?e pri meni), samo na za?etku se mu je raztegovala ketna, z novo je vse ok (navor trga :) ))

Pri Ducatiju gre bolj za znamko samo in njihove inovativnosti, ki jih dela druga?ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Z enodnevno zamudo, vendarle je mazdojka prispela v doma?o gara?o :aaaaa::hudicek::jupiii:

saj ve?

post-2637-1339738663_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Moja napoved se uresni?uje, verjetno ?panci nabijejo hrvate, italijani pa irce....ampak ?oga je okrogla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Evo litvanc odrine v nedeljo, pobere poljaka na poti in v sredo prespita pri meni, pa picimo v Rimini

Bolj star, bolj nor.....

http://m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2F...OKZU0&gl=US

Suzukija bo treba pred vrati pustiti ampak grem zarad shova in doctorja 46

P.S. treba mu bo povedat, da pink vinjeta ne velja vec :)

post-2637-1339701072_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Missy je najdalj?a Ameri?ka reka. Amazonka se ?e enkaj ?asa tepe z nilom, ker je Amazonki zelo te?ko dolo?it pravi izvir. ?eprav ?e se ne motim so tudi izvir Nila ?e nekajkrat prestavljali.

Je pa tako Nil je najdalj?i, Amazonka pa pokriva dale? najve?jo povr?ino. Se pravi Nil najdalj?i, Amazonka najve?ja.

?eprav takole vpra?anja na ulici so krneki, vem da ?e bi mene kdo tkole po?rebal, ko se sprehajam in tuhtam neke svoje stvari,d a bi tudi marsikatero vpra?anje zabluzil.

Mi je pe ostalo v psominu, ko so na enem radiu mel podobna vpra?anja, pa je bilo vpra?anje kaj tankajo v avijone, pa je ena odgovorila nitroglicerin... :aaaaa: Kaj bi to pokalo :aaaaa:

Tega bi razgnal ze v cisterni na prvi liknji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na temo izbrisa podatkov na internetu, vceraj sem dobil 6 klicev (anonimnih) na temo v vasem kraju organiziramo seminar, preventivne preglede sevanja........v tri pi....in to na mobitel!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

21.6 grem pa sem verjetno....na Ducati world 2012

Pridejo vsi slu?beni kolegi, ki so ducatijevci, s poljske, litve, romunije....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

to pa res ni primerjava, ker pol bi lahko ti fliknil kontra argument v obliki faktorja varnosti, udobja, uporabnosti in blabla.

Men se pa? zdi za jajc na dveh kolesi star skoraj 12 let pa? dva jurja bistveno preve? denarja - no ja sej lohk da sem ?uden :D Ne vem realna cena bi morala biti nekje do 750 ? :ne vem:

to sta pa 2 povsem razli?na svetova vozil ne more? primerjati namembnost, medtem ko sta zavarovanje in ostalo sranje skupna.

Nekdo v mestu ima veliko ve? od skuterja kot avta...nek ?olar ki ima z vasi do busa 20km ima tudi udobje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

To je pa cena za kozlat.....http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5440857&show=1

V bistvu imajo tako verjetno vsi dealerji vecinoma iz Italije... ker je tam verjetno najvec skuterjev na cesti :) ...

V italiji je kriza in kupuje se za đabe, se spla?a ful.....ni? drugega kot tr?na ni?a....

Za mojega sem na primer celo pisal na servis pri Riminiju in so mi odpisali s kopijam ra?una in servisne :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ampak vseen - 11 let stari skuterji, cene pa take kot isto stari avtomobili ?zmeden? Noro ?ist...

tle ni primerjave- ve? koliko manj te pride benz, registracija, servis...itd itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

jaz sem ga vozil, pa sploh ne ve? da je trikolesnik, sem bil presene?en

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6121048

Tale pa sploh ne ve kaj prodaja :):):)

MotoHit ima vse iz Italije, sem bil tam, kar ?e ne pomeni da ni ok, ampak glede na ceno o?itno pobira skorajda s smeti??a - s tako ceno prodajno pomeni, da je nabavljal do 500e :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kaj pa mp3, da bi ga lahko ?e sin vozil (?e nima A)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Pomoje je podobno kot pri avtih... Ce je redno vzdrzevan, potem ni nekih vecjih problemov... lahko pa izgleda na prvi pogled OK, tudi deluje na prvi pogled OK... po dolcoenem casu pa se zacnejo pojavljati zadeve, ki jih ne bi bil vesel :) ...

Honda mi je mogoce bolj vsec, ker ni tako "glomazna" in siroka kot Burgman ... Glede torb... gledam take, ki imajo kovcek za zraven... Ali vsaj nosilec za kovcek ... Itak pa imajo menda pod sedezem kar zajeten prostor za celado in ostalo ?aro ... Pa se spredaj imajo ponavadi kaksen predalcek...

Motor prenese veliko ve? in nima raznih elektronskih sranj. Pa bencinarji so :aaaaa:

Legendarni pk pk pk od Vespe je neuni?ljiv, jaz sem enega med sestavljanjem svoje poizku?al uni?iti pa no way.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

mali popravek - za Washington Wizards-e je igral ob tretjem povratku v NBA.

Je bil pa tudi takarat izredno uspe?en in postavil kar nekaj rekordov v dose?enih to?kah. V zadnji sezoni je bil najbolj?i strelec Wizardov in prvi ko?arkar, ki je pri ve? kot 40 letih dosegel 43 to?k na eni izmed tekem. ?koda, da ni imel Washington takrat bolj?e ekipe, da bi se vsaj uvrstili v playoff.

je pa razlika med obema Mihaeloma v tem, da Jordan se je vedno lahko zana?al le nase, svojo zmogljivosti, telesno pripravo in trening, medtem, ko je Schumacher v veliki meri odvisen od materjala, ki ga ima pod ritjo.

No v golfu mu tudi material ni pomagal..... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Pa ?e jazst dodam nekaj lepga. Ah ti Dolomiti......

90% pokril - res je lepo, ampak kolesarji so vedno glavni - kr mrgoli jih povsod

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?asi, ko so se gume in avto delale izklju?no zanj so minili..... :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

bricknu sem cajpeda ob poizkusu nadgradnje................ :vskalo:

Lepo je ?lo po navodilih, le zadnji postopek je bil usoden. ?alosten....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Bolj je problem najti tisto tapravo za cimmanj denarja seveda... Pa bojim se, da se ne bom "nasral" in bo potem to "zakelj brez dna" ... Kateri pa so tisti "delaerji", ki se jih je potrebno izogibati... oz. kateri so tisti, ki so OK...

Jures... ti si kupoval pri R Moto iz Rimskih toplic (vsaj na sliki se spomnim, da je bila zadaj letak od R Moto) ...

Recimo tile so prisli v izbor:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6097957

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6060844

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6156578

Ja z njihovo pomo?jo italijana nabavil (v bistvu vsko?il v njihov uvoz). Vse je ?timalo, dam so mi ga pripeljali (40?), papirji ok....motor kot vidi? brez napake

Motor ni avto, te?ko se naserje?, znucan je lahko zic, gume, ?e motor prede in vle?e je to to, va?no je tudi kak je akomulator, ker te motorji sedaj stojijo, ketno mazat (?e jo ima ker i??e? po scooter/motor segmentu ( :) ) , ?e pa ?e gre pa spet ni ne vem kak?en stro?ek.

Tale honda je tudi dobra izbira, ima videti veliko bolj?o (po?tarsko) vetrno za??ito (enako za mu?ice, de? velja)

Nasvet: ?e misli? kaj okoli hoditi raje daj 100-200? ve? pa poi??i kakega s torbami. Samo nosilci in torbe - zadnji in stranski pridejo cca 700?!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pizda, po treh mesecih koncno pricakal obrtnike za tlakovat, zdej pa scije.....Skopal so in mam bazen pred bajto

Ena sa symona :jezicek: ko je danes v Portorozu klestilo so se moji starsi kopali v Rovinju :). Limski kanal ocitno razbije fronto ze leta opazam....al mamo pa sam usrano sreco

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.