Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Mah tekma je bla taka beda, da ?e ne bi glih na?i igral, ne bi niti gledal. Na?i niso igrali dobro, a vseeno bolj zaslu?ili zmago. ?e po ?ude?u nabijemo izvo?ene brite, potem mislim, da smo ?e kar naprej.

Sej tudi igra italijanov je ponavadi beda pa vseeno postanejo na koncu prvaki. :P

do sedaj kar sem gledal tekem je bilo bolj ?voh vse skupaj.Va?en je rezultat vse ostalo se pozabi. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ampak ta nogomet je bil pa totalno nezanimiv ... kot da bi eno 3. ligo gledu ... :glare:

Mogo?e,mogo?e,samo ?t.gledalcev je bilo pa za enih 10000 X ve?. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sej ne gre za to a si desni?ar ali levi?ar... gre za to ali si upa? potegnit tudi nepriljubljene poteze, ki so potrebne a reskira? to, da bo? ?ez dve leti pu?nil volitve. Gre namre? zato, da Barbika gleda veliko bolj na to, da naredi vzdr?nost sistema kot pa na to, da obstane na oblasti in takemu ?loveku pa? jaz bolj zaupam kot pa tistemu, ki reskira vse ?ivo s populisti?nimi bombon?ki samo zato, da obstane na oblasti. The end. :closedeyes:

Realni moramo bit, pa? ne gre, da vzamemo ve? kot naredimo. Se pa da ?e veliko narest ampak dolo?ene zadeve pa se ?e izvajajo. Recimo so stopili tajkunom na rep in verjetno prepre?ili morebitne nove poskuse mene?erskih odkupov; nacionalni preiskovalni urad, ki upam, da se bo lotil marsikatere svinjarije...itd itd

Ko bom videl kak konkreten rezultat (in ne samo njihovo kavarni?ko dogovarjanje) ti bom verjel. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Danes Slovenija: Al?irija moja napoved--2:0-- za Slovenijo. :bravo:

Za malo sem falil...ampak zmagovalca sem zadel. :danzoman::danzoman::jupiii::jupiii::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

zdej se re?uje prora?un... in taki so pa? ukrepi :(

Je pa edini plus to, da so zarezali tudi pri sebi saj so ministrstva ob cel kup denarja. Tko, da ne bo zgledal, da sam navaden folk jebe je?a ?eprav nam dr?avljanom to kaj dosti ne pomaga je pa pa? recept, da se ne gre po poti Gr?ije, Mad?arske, ?panije, Italije pa ?e koga.

Jaz to vse razumem-vse lepo in prav.Samo,ker smo pa? mi (tudi) en kos balkana,se bo,ko bo(?e bo) kdaj spet bolje,vse spet razbohotilo po starem (javna poraba,pla?e uslu?bencev...)

In tako bo vedno nek vzrok,da ne bo bolje nikoli. ;)

Isto je v podjetjih-dokler gre dobro,si direktorji delijo mastne nagrade,ko je kriza pa? najebe obi?en delavec-odpu??anje,ni?anje pla?....Nikoli ne bo delavec soudele?en pri dobi?ku.?e posebej,?e so direktor?ki tej novi japiji,ki niso delali v resnici nikoli -samo meglo obra?ajo in se selijo iz firme(javne) ponavadi v drugo(javno).

Tam ni kruha...

Tako,da lahko vidi?,da nisem nek desni?ar ampak realno(na podlagi zadnjih 20 -ih let) in na izku?njah in

obna?anju bilo katere oblasti do sedaj pa? menim,da bolje ne bo nikoli.

Edino,?e se res drasti?no vse menja in pridejo na oblast ?isto novi,neobremenjeni ljudje.In mislim,da je pri nas potrebna malo bolj trda roka.Taka,ki bo naredila red.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To je pa tako, ?e je jezik hitrej?i od pameti... bil je pa Borut (PM). :hohoho:

Torej al se je premije zajebal, al ga pa vse tiste kavice, ki jih pla?uje sam, res tolk stanejo. V glavnem bi mu svetoval, da predno ?tarta jezik, da vklju?i mo?gane, da po nepotrebno ne bo jezil tistih, ki ga ?e podpirajo/mo. :blush:

Se je v?eraj opravi?il,?e?,da se je zmotil.Je pa rekel,da razume stisko delavcev,ki res ne morejo pre?iveti.

In je za za?etek namesto ful podra?itev napovedal samo par drasti?nih.Za vspodbudo delavcem.Najbr? je to

namesto regresa za dopust.Kdo bi vedel. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes sem se res nasmejal izjavi enega politika,ki je rekel ?tudentom,da tudi sam komaj pre?ivi z svojo pla?o. :jupiii:

Po takih izjavah ne rabimo nobenih vicov. :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa pravim vam jaz,da so ta lep?i cajti mimo. :(

Vsako,ki se bodo izmislili sedaj,bo huj?a.Ampak zanimivo-vse bomo pla?ali mi obi?ni dr?avljani.Udri po siromaku. :angry:

Pro?la baba s kola?ima.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V glavnem zdaj bo dr?ava propadla, meja bo nekje sredi Koprapa naravnost ?ez Mursko, ljudje so skregani, ladje ne bodo ve? plule po morju, pravzaprav bo morje blokirano in ne bo nobena ladja smela v Slovenijo skratka vse bo narobe ker sem glasoval ZA. Vsaj sode? po tem kar govorijo SDS in podobni. :whatever:

Meje ne bo skozi Koper dokler je Popo ?opan. :harhar:

Je pa bilo skoraj tako kot sem napovedal-da bo majhna udele?ba,da bo tesna odlo?itev(jaz sem napisal,da bo v korist proti) in ?e se pojavljajo razni komentarji o "zgodovinskih" odlo?itvah (katerih ?e) za slovenski narod,drugi spet,da je to re?itev za Evropo in podobne sme?nice.

To bomo videli ?ez nekaj ?asa za kaj se v resnici gre. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e se gre po naslovu oddaje, da se i??e talent pol ni kej, ker tamala je resni?en talent, da pri 7 letih poje te?ke pesmi z angle?kimi besedili. Koliko 7 letnikov je sposobno kej takega?

Drugi del resnice pa je ta, da je zanjo ta zmaga veliko prezgodnja in da njen ?as ?ele prihaja in da je ogromno glasov dobile zaradi prisr?nosti, kar nedvomno je.

Druga?e pa nagrada sploh ni bistvo ampak je za vse te udele?ence, sploh za finaliste to edinstvena odsko?na deska za naprej samo zgrabiti jo morajo. To je vredno bistveno ve? od nagrade za zmago tako, da na koncu je v bistvu vseeno kdo je zmagal.

Moje mnenje je,da je mala res talentirana in je "?ude?ni" otrok.Ker pri sedmih letih peti z takim filingom in tako to?no :whatever: .

No,tukaj pa? ?tejejo glasovi publike.In tokrat se niso zmotili.

Je pa za moje glasbene pojme(in je bila moja favoritka) najbolj?a pevka definitibno Maja-glas in filing svetovnih razse?nosti.?elim ji res ,da uspe,ker je v redu punca.

Peter Vode;prvi? mi je bil ?e nekako v?e?-akusti?na kitara in priredba Claptona.Zanimivo.

Drugi? me ni prepri?al.In v finalu svoj komad-povpre?en gara?ni komad,za?etni?ko igranje el.kitare.Preve? nakur?..o.Muha enodnevnica,ker je v svoji glasbi preslab.

Maestro-fenomenalno ampak spet nekje v oblakih.odli?no a ne za zmago.

Alen je pa takoj za Majo najbolj to?en pevec.Glas ima perfekten.Iz njega bo ?e kaj.

Ostali dobro a ne za zmago.

Tako sem jaz videl finale in prej?nja tekmovanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e eno darilo od zdaj?nje "socialno" usmerjene vlade:elektrika se bo drasti?no podra?ala in to-pazi, tro?arina,kaj pa drugega.Sedaj je 1?,avgusta najprej prva podra?itev na 6? in potem ?e enkrat 6?.Matematiki sami izra?unajte koliko % je to. :(

No money-no funny. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne zastopim te glih najbolje, ker si hodi? v kontradiktornost :ne vem:

A ni bolje politikom vzeti to veliko igra?o, ki se ji re?e neurejena meja in jo vle?ejo na plano ?ist pred vsakimi volitvami in takrat, ko je treba speljat probleme drugam. Kon?no je varjanta, da ukinemo eno ve?no temo politike in njihovo konstantno distrakcijo napram temam, ki nam grenijo ekonomski razvoj in ohranjanje ?ivljenskega sloga, ki ga za 1x ?e imamo.

Manj bo ostalo takih odprtih tem manj po govora o politiki.

Strinjam se v tej trditvi,da bi bilo dobro vzeti to veliko igra?o.Ampak pri nas tega ne more bit.

?e zmaga Pahor ga bodo sama velika usta pred volitvami o uspehu in da so re?ili dr?avo pred propadom-skratka to naj bi bila spet zgodovinska poteza.?e ne zmaga bo kikirikal ta drugi in spet smo ga nasrkali.

?e najbolj?e bi bilo,da pride res malo ljudi na referendum in ?e tam,da gre skozi za mi?..i organ zavrnitev.

Pol bi lahko bila tiho oba-nobeden ne bi zmagal.Mislim,da bo tak tudi potek tega nevemkaterega?e zgodovinskega dogodka. ;)

Kar se pa ti?e re?evanja "pravih" ?ivljenskih problemov mislim,da jih v tej vladi ne bomo do?akali.?al...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim,da je najve?ja finta pri vsem tem "nabiranje ta rde?i to?k" za naslednje volitve.

Ker je trenutni " na? vodja" deloval solisti?no,pa? bodo ljudje(tista pe??ica,ki bo ?la na volitve),glasovala ve?inoma po strankarskem klju?u-druga?e niti ne more bit,ker ljudje imajo polhne mo?nje politike.

In gredo proti tudi,?e bi po vesti glasovali druga?e.Mislim pa,da je kak?no logi?no razmi?ljanje o takih politi?nih

problemih preteklost.Ljudje se raje zabavajo.In to je dobro za nas.Ko se ne bomo ve? pogovarjali o politikih in politiki,med sabo, bomo kon?no kolikor toliko normalna dr?ava.In ?iveli bomo veliko lep?e.Vsaj ?ivciranja bo manj. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jz pa priznam da sem premalo strokovno podkovan, pa niti nisem imel prilo?nosti v detajle pre?itat kaj so podpisal omenjeni vrli dr?avniki, kot ka?e bom pa glasoval za, pol pa bo kar bo! :blush::closedeyes:

Jaz pa nikoli ne kupujem jabolk v zaprtem zaboju.So lahko ?rviva noter. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ve?ina"zavednih" primorcev,vsaj kar sem se pogovarjal z njimi, enostavno ne bo ?la na to ma?kerado od referenduma.Ljudje pa? pravijo,da naj se z tem ukvarja politika ,ki je dobro pla?ana.Pa? no?ejo imeti "na grbi" kak?nega ka?ina,?e do njega pride pozneje.Tisti,ki ne bo sodeloval pa?(ne bo ni? kriv)- ga to ne zanima.Tako,da ve?ina ljudi tukaj na obali ve? govori o nedeljskem finalu talentov kot o tem. ;)

Aja in vsi se smejejo jumbo plakatom-mnogo ti hvala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zmagovalka Eme...
Napisano

Tudi hrvati se niso uvrstili...lahko se spet sestavijo originalni Bitli in nas zastopajo,pa se ne bomo uvrstili v finale...tako pa? je in to nima veze z resno muziko.Edino Ukrajinko bi pohvalil za odli?en komad in ?e bolj?e petje.Ne potrebuje nobene krame in plesalcev na odru.To je ponavadi gor da "pravi maglu" in obra?a pozornost. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole v parlamentu mi je delovalo kot v pravljici...

...?iveli so na pre?udovitem dvorcu...zabavali so se,za(je) bavali so ljudi in govorili so,da ?ivimo v pre?udoviti de?eli,kjer so vsi ljudje presre?ni.

Kaj nam pa manjka? so se spra?evali?Imamo bogate zaslu?ke,ljudstvo nam pridno polni malho in izgleda,da

so presre?ni vsi v de?elici tej.

Vsake toliko pridejo neki podlo?niki z pi??alkami in ?udnimi praporji pred dvor.Oble?eni so v oran?ne oklepe,toda oro?je jim je kaj ?udno in neu?inkovito.Malo si pre?istijo grla z odli?nimi govori,nato skozi

okno dvorca spregovori "izvoljeni":"Kaj govorijo in ?elijo govorci"?

"?elimo si,da dobili bi, del va?e poga?e tudi mi.

"O.k,o.k,dobili boste napitnino.Mislim,da je to fer",spregovori vsemogo?ni.

Govorci se obrnejo k ljudstvu in jim razlo?e,kaj jim pripada.Veseli,da so iztrgali par krajcerjev iz dvorskih zakladnic, gredo z sklonjenimi glavami mirno proti svojim zape?kom.Govorci so zadovoljni,da so re?ili svoje

ko?ije in do naslednji? lahko mirno spijo...

...nato pa nekega dne prihrumijo barbari in druga drhal iz oddaljenih vasi in mest.Niso ve? tako pobo?ni in

prijaznega videza,kajti krasijo jih srepe?i pogledi,bojne barve in mra?en pogled.Zmotijo dvorjane ravno pri dru?abnih igrah.Toda s seboj nimajo zgolj in le pi??alk in praporjev.Iz pra?nih cest iztrgajo smrtonosno oro?je.

Nekoliko ozalj?ajo podobo uspavanega dvorca .Dvorske stra?e se ne postavijo naproti.

Dvorjani so prestra?eni in ne morejo doumeti,zakaj so se krotki pastir?ki prelevili v besne?e voj??ake.

To se ponavadi dogaja le v Makedoniji in zahodnih rimskih provincah,vzklikajo.Pri nas to ni bila navada dosedaj.

Najbr? jih je vodil kranjski grof in bogati trgovci,so si enotni v en glas.Na?i pastir?ki so pitomi in ne?ednosti

jim ne padejo kar tako na um.Hitro moramo ukrepati,da se tudi ?evljarji in kova?i ne dvignejo vkup.

Za za?etek jim kos poga?e odvzemite in ga na?im mal?kom dodelite.?e od malega jih treba je krotiti. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

Pa par let je na napotnici pisalo Domagoj I. Ganjo, pa nato Maja Rop pa Milka Đeparac zdej nakonc je pa Skito Urito.

Tkole zgleda ?tudentsko delo ja... na ?alost tud pri nas v moji slu?bi. Rednih pa ne dobimo, ker je takih multiosebnih ?tudentov kot listja in trave. :(

...zanimivo je to,da si je "mojster dela-ve?ni ?tudent" tudi pla?eval za penzijo.Pravi,da bi tako delal do

"penzije",?e bi lahko.

...kar se pa ti?e stanja v Evropi je moje skromno mnenje to,da smo najlep?a leta ?e do?iveli in to

od nekje l.94-do uvedbe evra.Zdej bo ?lo samo po?asi (ali pa hitro :aaaaa: ) navzdol.In spet bomo tarnali,da kje so tisti zlati ?asi(kot nekateri za biv?o jugo),ko smo ?iveli sorazmerno lepo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

?e par let nazaj te je delodajalec vzel kot ?tudenta in te ob koncu ?tudija zaposlil, mene so po enemu letu in pol dela, ?eprav sem ?e imel status, pa? ko je ?el nekdo od rednih stran, niso iskali novega ampak ?tudenta zaposlili potem pa spet novega ?tudenta vzeli in ?e je bil resen je potem dobil slu?bo. Vsaj pri nas je bilo tako, ene 15 nas je tak?nih, ki smo bili ?tudentje potem so nas zaposlili, sedaj pa vidim da ni ?ans sploh v tej "recesiji", kjer ?tudente vzemajo zato ker so cenej?i, ni pa sedaj nobenemu podjetju v interesu zaposlovati oz. ?e je res nuja.

Pri nas je delal eden preko ?tudenta 8 let.Kako dolg ?tudij je to...verjetno je doktoriral do sedaj. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

je*em jaz preklet pof*ukani materializem in po?re?nost

?lovek ni vreden ve? ni?... prekleta dru?ba po?re?na pohlepna !

Res je.Zato je treba se ?im bolj izogibat takih re?i in ljudi.?e vedno se da ?ivet "po starem".

Samo ne sme? past pod upliv. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.