pa dej ?e ima? kake fotke ?e od CAI mi jih po?l, neki sem ?e gledal na netu, da ?e bi bilo treba kak?no cev dokupit
Nimam nobene fotke sej ?e nebo ?lo do meglenke bova pa tm pustila.Sam da ne bo vro?ga zraka zravn.Glede cevi jaz bom itak 1m je kupu tako da mora biti dosti!?
In kako to?no lahko osvoji? prvo mesto v odbojki....
Jest sem danes na piniku osvojil prvo mesto v pikadu
....oziroma sem metal to?no eno igro in se mi je usral kot ?e nikol, pa sem nabrisal vse "kafanske majstre" na?e firme.... valda sem se pol izgovoru, da so pregnili zame, naj kar sami ?e mal vadijo....
Kopleta Mujo pa Haso temelje za reklamne panoje bliz ban?nega avtomata. Pa vidta da se prpele en bogata? z ferrarijem pa dvigne dnar. Na poti proti avtu pa mu na ?alost pade dol in se odpelje. Mujo re?e Hasotu: "Mujo idi, tamo ima? petdeset euara". Mujo gre po?as da ga kdo neb vido pa dvigne dnar pa ga po dolgem premisleku raztrga in pride nazaj. Haso ga skurca "Zakaj si to storio?!". Pa mu Mujo nazaj re?e " kad si videl petdeset euara sa dvema nulama?!"
Mam mal sfukano hrva??ino
Ja glede hrva??ine oz. srbo-hrva??ine je bolj tema Vic je pa zelo dober in je iz showa Mujo i Haso
Pa vice druga?e pi?emo v Tole je pa kr smeh samo ti je opro??eno
No po dogem ?asu sem se tudi jaz malo pretegnil Imel sem ?portni dan najprej tekmovanje v odbojki in osvojil 1. mesto in potem ?e nogomet ki pa se je kon?al z zvitim gle?njom in bole?inami v mi?icah(Naslednji dan) Tako da se bo treba mal bolj aktivno gibat
Kako pa to deluje, a to recmo gre? v trgovino pa re?e? jst bi pa kupu 2 litra delovne prostornine za mazdo 323f BA in ti pol da vre?ko z 2 litri zraka in pol to nemesti? pod pokrov motorja? :ne vem:
Ja na hitro re?eno je res tako To velja za mazda?e spet honda?i pa kupujejo navor in avtomobilska industrija kar raste in raste .
misli? pol litra
No tudi tega se nebi branil Samo raj?i bi 1 liter mislim da je to mazdin najmo?nej?i ?estak 3.0 V6
Poznam ob?utk ko neki kup? za avto...sam jst sm zdj nazadnje nemirno spau ker je blo treba nujno zamenjat pou stvari na avtu, (benz filtr, olje, sve?ke) ker drga? bi ribnu, ampak ob?utek ko ne mor? zaspat je pa dost podoben kot da bi kupu nove 17" z novim gumam vred pa bi vulkanizerja lih v kri?u u??ipnl
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nimam nobene fotke sej ?e nebo ?lo do meglenke bova pa tm pustila.Sam da ne bo vro?ga zraka zravn.Glede cevi jaz bom itak 1m je kupu tako da mora biti dosti!?
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani