Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Evo prpelu levtice učer domov, mazda ni pokleklna in so mi jih lepo razrezal na 2m tko, da je bil pol odzad še pac pa sm še plato pira naložu

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Ni se mi dalo na mraz hodit pa merit, pa sm raj vprašal na forumu kjer je lepo🔥 :) Drugače na Vogart grem po letvice za parket, ki jih je @Alex predlagal. Solidna cena sam moram sam 6tm pripeljat domov. Zgleda se bo na lice meste še kaj rezal to 😅

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Učer sm porabil 4 ure, da sem razkopal in zmodal tipkovnco,..mazanje stikal ne štejem ker je šlo ogromno časa in sem že prej naredil :D Je pa zdej typing experience bolan. Pa creamy sound tud ni švoh.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
pred 15 urami je Jest napisal:

Ce bos vztrajal pri Suuntu, bo verjetno naslednja "Made in China" :D

WWW.SUUNTO.COM

Amer Sports and Liesheng have agreed on a transaction by which Amer Sports sells Suunto to Liesheng. The transaction has been signed and it’s expected to close in H1 2022.

Race model je že narejen ma kitajskem..mene ful mika da bi si ga v nasledjem letu privoščil..

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.