Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Predlagam kolegi s foruma kr neki, ....da se za spremembo pohvalte tudi z kakim dobrim delom ki ste ga v preteklosti opravili. No, pa da vidmo...

A steje tudi to, da sm uspesno opravu eno mal bolj zahtevno delo v sluzbi? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Samo WRT54GL je router iz pamtiveka ... Resda je takrat bil spica ... Zadnje case, ko so linije postale hitrejse - sploh ce je recimo v igri optika - je na voljo precej boljsih alternativ ... Ze tapoceni TPLinki so cisto OK ... 

o optiki lohk pri nas zaenkrat ?e sam sanjamo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nimam njegove cifre :P zato sem mu pa tukaj napisal.

Drugace pa ce greva v nedeljo id tukaj v SG na drag potem se bom moral se tebi javit :)

le dej, da gremo na kako :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Drago in jaz sva dans pokupila skoraj vse becikle, ki jih je imel ?mego pri bajti, no enega sva mu vendarle pustila.  :P

itak, js se tut morem gonit okrog :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans je bil en super dan in vsega po malo, razen zmenka nisem imel nobenega, kar pa nameravam popravit ?e v prihodnjih dneh.  :P

A bos ti sam po zmenkih hodu, al bos tut kej "smucal"? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAGRADNA IGRA
Napisano

Ne morem verjet da kdo ?e kupuje ?e?ka jajca.

Ampak se mi ?e?ka jajca velik bolj dopadejo kot pa kaka druga jajca od VW-ja :) sploh tanov Superb mi je bomba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.