Ja, saj, to se pa čisto strinjam. In to je edini resni argument, s katerim se bom mogoče res spravil menjat avto. Ne zato, ker je ta, ki ga imam, slab, ampak ker bom čez toliko let lahko kupil edino še slabšega...
Novega čez 20 let vrjetno sam še električnega kot kaže trend. Upam da se spremini. Bi raj videl kaj v smeri vodika. Ker zna bit še večje sranje zaradi baterij.
Nisem proti dizlom. Sploh če delaš relacije ali pa za kaj prevažat. Sam sem gledal v to smer ampak do sedaj sem delal dnevne relacije v povprečju 45-50km dnevno in se mi je zdelo premalo za dizla.
Sicer pa če bi šli usi na štrom ga tko ni dovolj on bi morali v še kak jederski reaktor zrihtat.
Jaz imam pa zastarelega dvolitrskega turbo dizla in je 6,2 povprečna poraba od kar imamo petko do zdaj - ob dejstvu, da smo vsako leto kar nekaj 1000 kilometrov vlačili tudi počitniško prikolico, kar se pa pri porabi kar malo pozna...
Se kr pozna ja. Tud proti moji prejšni 2003 Corolli k je bila povprečna okrog 8. Pa je bila 1.6 vvt-i. Ta pa manjso porabo pa bol potegne.
Sej mate se "freelanderja" k je šparovček🙂.
Sej če maš kako tono zadi pa eno grbo se kr pozna. Sploh na AC če se ti mudi.
.heic format ni ravno prav razširjen še... zato ga nekateri ne morejo odpreti... Novejši telefoni pa shranjujejo v tem formatu... Je treba nastavit telefon, da ko fotke šeraš, da jih konvertira v .png/.jpg/.gif ...
No pa ni dolgo trajalo.. Voltovci so to inovacijo že vzeli za svojo in zdaj uletavajo na cesto v nasprotno smer brez ustavljanja. Bravo res... fantazija.
Pa še dva bisera za bonus sem dodal v video in sicer, če se je kdo kdaj vprašal zakaj včasih v štacuni dobiš zmečkan sladoled? No zato...
Zadnjega pa sploh ne rabim komentirat.
Res je. Sam učas kolesarim, res da bol po nevoznih cestah in poteh, in večino so vsi kolesarji ok, se pa res najdejo kaki biseri, ki zavzamejo celo cesto in se ne znajo umaknit (tko k na enem tvojem posnetku na YouTube). bolj se bojim onih na skirojih in kolesih ki se vozjo po pločnikih in kr naenkrat zavije na cesto, zraven ma pa kolesarsko stezo, tako kot na videu.
Sem pa par dni nazaj kr dobr cviknu ko sta dva pešča (v zrelih letih) skočila pred avto k sta hotla čez ceto (prehod za pešče je bil kot ponavadi 10m predaleč) in mi je avto sam začel zavirat in se je na displeju pokazal napis BRAKE .
Zrajsali ja, k sreci mi je se neki barve ostal pa sm sou veselo na brusenje spet. Tisto kar se vidi na spodnjem levem kraku, sem ze sam zacel brusit
Pomoje me ne vidijo vec tam, to salabajzarstvo se je ze drugic zgodilo, prvic je bla res malenkost, ko sm dal odmontirat gume so mi pozabl kapce vrnat (se na Alfi takrat)
Načeloma je res 12,50 evra za kilogram (ne za 900 gramov), ampak grem v korak s časom in bom dvignil ceno - saj veš, pomanjkanje polprevodnikov (to je trenutno izgovor za dvig cen...).
Pa ne pozabt na gorivo, elektriko, olje,... povej ko ga boš mel pa ga skor zihr en glaž uzamem.
Ne, nisem jih selil. Kupil sem jih. Predlani je bila bolj švohotna letina, lani pa letine sploh ni bilo. Ker pa čebeljnjak stoji na nekaj več kot 950 metrov nad morjem, so letine še toliko slabše. In je precej panjev odmrlo. Pa sem tam dobil možakarja, ki zaradi poškodbe ne more več čebelarit in je prodajal po polovični ceni. Tako me je prišlo samo malo drobiža, lahko bi rekel "par kovancev", saj sem plačal samo 650 evrov. Problem je, ko bom jeseni prodajal med pa me bodo po večini najprej vprašali, koliko dam popusta, potem me bodo pozdravili in nato vprašali, koliko je sploh cena... In so prepričani, da se med kar cedi iz panja direkt v kozarce. Nimajo pojma ne o stroških ne o delu. In potem šokirani nad ceno komentirajo: "V Lidlu je pa po 4 evre!" Ja, pa ga pojdi kupit, kaj si se sploh vozil do mene?
Da ne bom preveč jamral grem raje spat.
pošteno. respect.
Sej to k pojma nimajo kok je dela vloženga. mislejo da čebele vse same nardijo, tko k palčki za božička. Ne vem po kaki ceni prodajaš vem pa da če maš geografsko poreklo lahko gladko dobiš 13€/L. Povej k boš mel kej prodajat ga uzamem kak kuzarc :).
Ma rabiš in eno in drugo,mladina si je menjavala diske pa je bil spet problem ki so neke drugačne matice na pestih.
Pravi mulc da dropper ne dela, prvo ne vem kaj je dropper jest sem trenirall na ponyu brez droperja, diskov in menjalnikov.Edino kar vem je reku da je 250 eur in da rabi novega.V 15 minutah je bil problem rešen ,samo zajla je bila za nastavit in dela že 2 meseca
Standard. Droppost je tko problem ce je zajla prevec al pa premal nasponana.
Glede diskov je pa problem ce ne znajo kupt pravih delov. Ker mas diske k majo centerlock (ena matica k drzi disk) tazga mam js. Al pa mas diske k so s 6em torxi al imbusi našraufan.
pred 1 minuto je Boss napisal:
Kaj da ne... a tiste bukvice ...za telebane, ne tiskajo več?😜
Kolesarski servis je največja molža denarja možna. Ne naredi nič, kar ne bi mogel naredit doma - je pa res da fini ljudje doma nimajo orodja. Taki ljudje so pa zame itak reveži.
Nabaviš orodje za menjanje zavorne tekočine pa je. Ostalo so pa bol al manj torx al pa imbus ključi. Edino za servis amortizerjev je pametno peljat na kak servis.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mislim da imajo po večini AŽ pri nas. Tole sem pač našel gif na forumu. Imaš stacionarne ali jih seliš?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani