?eprav na?eloma so Opelice veljale za precej var?na vozila, dobr ne ravno kot Reno, ki mislim da je kar pojem ekonomike!
ja veljale so..se spomnim ko smo enkrat imeli pr his vectro prvo serijo 1.6i je res mal kurla..mislim da je imela 75 KM,je pa sla 200..ko smo jo mi dali iz rok ene 8 let nazaj je imela 260 000km..in mislim da jo se kr eden vozi iz skofja loke..
nepremi?nina (pa va?a familija ni ravno ne dirka?ka )
pa sej gre ima 118KM..ni neki da je res svoh..ampak porabo pa ima ubitacno...mi sploh ne dirkamo...js vedno ko pridem do 200km/h se umirim in daqm na tempomat..sej to ni dirkanje?ane..
od brata opel astra z masino 1.6 16v ima porabo 9,3l..pa ni sans da prides pod to..mogoce je tudi to vazno da ni se naredu prvega servisa..ceprav tezko vrjamem..
Peter je v avtomehani?no delavnico pripeljal na redno servisiranje. Ko se je popoldan vrnil po avto so mu izro?ili ra?un. Zrl je vanj in ni mogel verjeti temu kar je videl.
"Je kaj narobe, gospod Peter?" ga je vpra?al mehanik.
"Ne vem, ali je to ra?un za popravilo ali je predra?un za nov avto..
js sem bil navajen da pred lezecimi policaji bremzam (sem vozil avto veliko prej,preden sem naredu izpit),nakar se z instruktorjem peljeva cez lezece policaje in js normalno mal bremzam itd., nakar se zacne instruktor name dret da kaj to delam sredi cesti,da so lezeci policaji narejeni da se cez njih komot pelje 40 in vec..to meni ni blo normalno..no uglavnem ta njegov nasvet nisem nikoli uposteval..pri nas ni neke postene prakse in neki studij kje da se postavijo lezeci policaji..pri nas pac napises pritozbo na obcini da rabis lezecega policaja ker pac nekdo je enkrat peljel mal hitrej in cez 2 dni ga ze imas pred hiso,blokom,solo,itd..
mas enega blizu tebe mislim da je kraj frankolovo,js sem pri njemu nabavu letne gume 225/40/18 z montazo 360 e..nove goodyear exellence..naslov pa imena se ne spomnim tel pa je041986949..ma pa tip ful guzvo..tko da ima kr dost zaseden tel itd..js mislim it do njega drug teden..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani