Ampak men je pa tole precej prijazno do voznika. lepo te opozori kaj je narobe in kaj moraš naredit in da maš še čas se odpeljat kupit liter olja. A ni boljš tole kot pa da takoj fašeš rdečo lučko pol pa upaš, da ni že prepozno.
Enostavno naj zdravniška zbornica ovrže, da je šlo za napako in naj izrežejo želodec pravega bolnika z rakom in ga dajo nazaj k temu, ki je zdaj brez. Tako bo imel tudi ta po novem raka in so v bistvu naredili dobro delo saj so pravilno preventivno odstranili želodec, ki se je izkazal, da ima zdaj raka. Pa nagrado za dobro delo in povišico naj tud dobijo.
Pa še resno vprašanje. Ta, ki je bil zdrav in je zdaj brez želodca je podpisal izjavo za operacijo, da se strinja s tveganjem. Se pravi po tej logiki torej ni upravičen do odškodnine, ker se je pisno strinjal z operacijo pa čeprav je ta bila nepotrebna in stvar napake. Pa da se to men zgodi, se mi zmeša.
Ma ni nujno. Eni opravljajo težko delo, pa so deloholiki in bodo nadaljevali v nedogled.
Se ne strinjam glih najbolj. Edine, ki sem poznal, da so nadaljevali se res niso pretegnili na šihtu in je čist isto al novice, YT filmčke gleda doma al na šihtu. Oziroma na šihtu so še plačani. @Alex ne leti nate, ker ne vem - govorim za moje sodelavce.
Kdor je dejansko garal komaj išče izhod in že pri nas je kar 3/4 takih, ki celo za dve leti raje odpravnino poberejo in gredo na čakanje k pa da bi en dan bli dlje na šihtu. Tudi zase lahko takole pravim - če bo tempo pred penzijo enak kot ga mam zdajle bom izkoristil prvo priliko, če pa me bodo pred penzionom razbremenili pa ni rečen, da podaljšam.
Tako je... jaz se vedno spomnim bivše EU sekretarke za promet Violete Bulc, ki je izjavila, da polnjenje EV-jev sploh ni problem tudi v strnjenih blokovskih naseljih, kjer bomo samo na uličnih svetilkah naštimali vtičnice, kamor se boš priklopil. Dejasnko je v prenesenme pomenu dejala na vprašanje od kod pride elektrika? Iz vtičnice.
Ja mi mamo tud že lučke pa kljub temu, da smo z Božičem že zaključili. Mah kolikor je WV pomagla v 90-ih, da se je Škoda dvignila imam občutek, da jo ravno VW (beri VAG) zdaj dol vleče v poskusu zniževanja stroškov in višanja konkurenčnosti. Ampak žal se to fejst vidi v kvaliteti. Škoda za Škodo.
To je definitivno glavni razlog. Jaz mam namreč zdaj velke težave s službeno Octavio. Ta avto je vsaj dva razreda pod Mazdo in zgleda res borno. Si nisem mislil, ker nekoč ni blo tolk razlike med Octavio II in prvo generacijo Mazde 6.
Tole zdajle pa žal in ni mi jasno kako je bila SLO avto leta 2021. Ja sem kritičen, ampak verjetno zato ker sem lastnik Mazde in ocenjujem druge glede na njeno kvaliteto in ne samo kvalitetno temveč tudi vozniško izkušnjo. Tko da ja - bo pač treba prežvet.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
in vsi kamionarji v en glas: "vozniki osebnih avtov so krivi za zastoje tovornjakov v snegu".
Povezava za deljenje
Deli na druge strani