Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
WWW.24UR.COM

Minuli teden je prah dvignil primer, ko so bolniku, ki raka ni imel, odstranili želodec. A kot kaže, ne gre za prvi takšen incident. Na...

Zakaj se čudijo, kko je to mogoče? Dokler jim je primarna okupacija in fokus zgolj denar bodo take zadev pač vedno prisotne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak men je pa tole precej prijazno do voznika. lepo te opozori kaj je narobe in kaj moraš naredit in da maš še čas se odpeljat kupit liter olja. A ni boljš tole kot pa da takoj fašeš rdečo lučko pol pa upaš, da ni že prepozno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Enostavno naj zdravniška zbornica ovrže, da je šlo za napako in naj izrežejo želodec pravega bolnika z rakom in ga dajo nazaj k temu, ki je zdaj brez. Tako bo imel tudi ta po novem raka in so v bistvu naredili dobro delo saj so pravilno preventivno odstranili želodec, ki se je izkazal, da ima zdaj raka. Pa nagrado za dobro delo in povišico naj tud dobijo.

Pa še resno vprašanje. Ta, ki je bil zdrav in je zdaj brez želodca je podpisal izjavo za operacijo, da se strinja s tveganjem. Se pravi po tej logiki torej ni upravičen do odškodnine, ker se je pisno strinjal z operacijo pa čeprav je ta bila nepotrebna in stvar napake. Pa da se to men zgodi, se mi zmeša.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Ma ni nujno. Eni opravljajo težko delo, pa so deloholiki in bodo nadaljevali v nedogled.

Se ne strinjam glih najbolj. Edine, ki sem poznal, da so nadaljevali se res niso pretegnili na šihtu in je čist isto al novice, YT filmčke gleda doma al na šihtu. Oziroma na šihtu so še plačani. @Alex ne leti nate, ker ne vem - govorim za moje sodelavce.

Kdor je dejansko garal komaj išče izhod in že pri nas je kar 3/4 takih, ki celo za dve leti raje odpravnino poberejo in gredo na čakanje k pa da bi en dan bli dlje na šihtu. Tudi zase lahko takole pravim - če bo tempo pred penzijo enak kot ga mam zdajle bom izkoristil prvo priliko, če pa me bodo pred penzionom razbremenili pa ni rečen, da podaljšam.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Če pa to ni ironija - eden redkih ljudi, ki verjetno sploh ne bi rabili avtomobila, se ponesreči z a volanom le tega. 🥺

WWW.24UR.COM

Svetovni rekorder v maratonu, Kenijec Kelvin Kiptum, je v nedeljo umrl v prometni nesreči v domovini, je poročala nemška tiskovna agencija...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Čeprav, danes je zdržal vse do Ljubljane in nazaj - nekaj malega čez 300 km!

Tole bo pa dobr razlog, da se nazdravi. :cheers:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ej a ima kdo Lego figurico RTV športnega komentatorja Tomaža Hudomalja (po domače buzdovan). On je prototip po katerem izdelujejo Lego figurice.

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tako je... jaz se vedno spomnim bivše EU sekretarke za promet Violete Bulc, ki je izjavila, da polnjenje EV-jev sploh ni problem tudi v strnjenih blokovskih naseljih, kjer bomo samo na uličnih svetilkah naštimali vtičnice, kamor se boš priklopil. Dejasnko je v prenesenme pomenu dejala na vprašanje od kod pride elektrika? Iz vtičnice.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja mi mamo tud že lučke pa kljub temu, da smo z Božičem že zaključili. Mah kolikor je WV pomagla v 90-ih, da se je Škoda dvignila imam občutek, da jo ravno VW (beri VAG) zdaj dol vleče v poskusu zniževanja stroškov in višanja konkurenčnosti. Ampak žal se to fejst vidi v kvaliteti. Škoda za Škodo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 5 urami je Janez007 napisal:

Mogoče sem se pa samo z Mazdo preveč razvadil? :)  

To je definitivno glavni razlog. Jaz mam namreč zdaj velke težave s službeno Octavio. Ta avto je vsaj dva razreda pod Mazdo in zgleda res borno. Si nisem mislil, ker nekoč ni blo tolk razlike med Octavio II in prvo generacijo Mazde 6.

Tole zdajle pa žal in ni mi jasno kako je bila SLO avto leta 2021. :nevem: Ja sem kritičen, ampak verjetno zato ker sem lastnik Mazde in ocenjujem druge glede na njeno kvaliteto in ne samo kvalitetno temveč tudi vozniško izkušnjo. Tko da ja - bo pač treba prežvet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Nisi slikal nisi jedel.... 😁😉

Mal prepozn za to, ti pa lohk mal kasnej drek poslika za dokaz. 😄

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 urami je Z M A J napisal:

Si organiziral DESUS druženje?

V tem trenutku je bolje met DESUS druženje kot pa SD druženje... sam povem, da nauš zraven preveč silil. 🤣

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.