Pred tremi leti je bila Slovenija 7. aprila odeta v pravo zimsko idilo. Zimske pa so bile tudi temperature – v Novi vasi na Blokah so takrat izmerili –20,6 stopinje Celzija. No, danes pa so temperature popolnoma...
36 kilometrov pred ciljem četrte etape se je na dirki po Baskiji zgodila hujša nesreča kolesarjev. Hudo so jo skupili tudi trije glavni favoriti Jonas Vingegaard, Remco Evenepoel in Primož Roglič, ki dirke niso mogli...
Nemško ministrstvo za okolje je v začetku leta zaradi pomislekov glede lova na divje živali opozorilo, da bodo omejili uvoz lovskih trofej. Vendar bi ta omejitev lahko močno osiromašila Bocvano, kjer je ogromno število...
V hudi prometni nesreči na italijanski cesti je umrl 40-letni kosovsko-švicarski DJ Hysni Qestaj. S ferrarijem, s katerim naj bi divjal s hitrostjo 200 kilometrov na uro, je trčil v zaščitno ograjo na cestišču, vozilo pa je...
Heh, malc je lahko več vrst, npr. kolega ki pogosto kadi zelena zelišča, temu reče MALCA. En drug reče, da gremo na tekočo malco in takoj naroči pivo, skratka definicij in prenesenih pomenov ...
Če misliš alkoholne napitke, že lep čas nisem nobenega, no počasi bo mesec. To se bere, kot da prej sem pa zverinsko popival vsak dan, kar je daleč od resnice, hehe
Ugotovitev dneva; če imate v trgovini na voljo več blagajn, NE iti na tisto, kjer je v njej Desus član, četudi je edini v tisti vrsti, ker garant bo trajalo dlje. Danes sem se kar nasmejal na to temo.
Skoraj sedemmetrsko anakondo so v amazonskem deževnem pragozdu odkrili prejšnji mesec, le nekaj tednov pozneje pa je največja kača na svetu poginila. "Žalosten in jezen sem," je sporočil nizozemski...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V Osilnici presegli 30 stopinj, na Babnem polju od minusa do 27 stopinj Celzija | 24ur.com
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani