komar 0 Napisano 7. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 7. julij, 2005 Lepo jutro....... Jest grem spet ?ofotat...... LP daVidEjjj,.... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 7. julij, 2005 Poglejte to.... Napisano 7. julij, 2005 Aja u soboto je ferrari avtoshow v portorozu.....pride kdo?? LP daVid EEEhhhhh, de? bo! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 7. julij, 2005 za 323f Napisano 7. julij, 2005 Kaj je pa s tabo :ne vem: ? Ti ?ena ne pusti ve? na net ? jaa, to zna bit nerodno - ?e posebej, ?e bo za MM izvedela... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 7. julij, 2005 Michael praznuje RD Napisano 7. julij, 2005 Lepo praznuj... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 7. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 7. julij, 2005 Jutro je - kakr?no pa? je... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 6. julij, 2005 Poglejte to.... Napisano 6. julij, 2005 Juhuuuu....jest grem do krka na eno sve?e sti?njeno limonado..... LPd AVid Pa mislim, da sem to ?e enkrat napisal - PRASO - nam tukaj non-stop lu?te dela?, mi pa umiramo v ?vicu... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 6. julij, 2005 za 323f Napisano 6. julij, 2005 kadar je pri meni Hmmm, moja pa je stalno pri meni ... ali pa ... torej povpre?no ... Jupej, od Red Bulla se mi ?e malo trga ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 6. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 6. julij, 2005 Poslano! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 6. julij, 2005 za 323f Napisano 6. julij, 2005 men tud bolj?a polovica prau, da sm sam na netu Zanimivo, da se meni isto dogaja ... :ne vem: :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 6. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 6. julij, 2005 Malo tu, malo tam... Prva jutranja ponavadi doma - potem slu?ba - potem zopet doma,... P.S.: Sem dobil mail - vruummm-ske slikice! Tortica se mi pa ?e lu?ta! Ohooo, kapu?ino ?aka - pridem nazaj ?ez 15 minutk ... Kaj si spil to kavo al ne.,,,,,,Evo jest jo grem pa zdej spit...in to eno veliiiko belo kavo brez pene z mla?nim mlekom!!!! Njam njam..... LP DaVid Danes pa bo kapu?ino komaj v LJ - ne vem kako se bom f?akal??? Ahhh, bom en Red Bullllll ta?as mazno ... Dobro jutro - mimogrede! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 6. julij, 2005 Poglejte to.... Napisano 6. julij, 2005 Joooj tomi....pa sej ne morem verjet......Pride? in gre?....to ti pa res ni podobno.... Mogo?e abstinen?na kriza zaradi pomankanja Ameri?ke ?lahtne kapljice aka. coca cola?? LP daVid Eh, sem bil v?eraj neki celi bogi ... odklop! :ne vem: Danes pa je novo jutro - dobro jutro vsem! Prestolnica ?aka na mene... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Poglejte to.... Napisano 5. julij, 2005 ?ez 20 min. bom jaz ?e spal! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 DANDO danes sva pa midva cara Napisano 5. julij, 2005 Jap mislim da bo to najbolj?e kar lahko nardi?.-......Sicer pa no...?e si ?mrlj pa je ?e nekaj..... :ne vem: LP daVid Ampak, ?e pa je trot pa se naj kar pazi MM! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 zbita rx-8 Napisano 5. julij, 2005 Sigurno Ali?i? - ni druge... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Poglejte to.... Napisano 5. julij, 2005 [in kje pride to poznat....?'' Na tvojem al na njenem avtu....???? LP daVid Ej, na mojem ?e ne - je vedno preve? ?ist, da bi se poznalo... Sploh pa jaz ni? vem o tem ... :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 DANDO danes sva pa midva cara Napisano 5. julij, 2005 Hehe, izgleda, da sta bila samo muha enodnevnica - haha? :ne vem: Ej, brez jeze prosim! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Coca Cola Napisano 5. julij, 2005 ?ist tko nevem zakaj te?e beseda okol coca-cole ?e pa smiley pije PEPSI ?e celo pi?e PEPSI coca cola bljak Jaaa- Bosti je kriv, ker je "napa?nega" smajlija gor dal! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Avtor Za DAVID Napisano 5. julij, 2005 ?ESTITAM!!!! Osvojil si 1. nagrado - kapo Ra?ko ra?unalniki (pride po po?ti) - OK? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Poglejte to.... Napisano 5. julij, 2005 :mi pijemoo: Poglejte to....... LP daVid Ehhh, videl ?e ve?krat, ko se sodelavka vrne iz "malice"... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 DANDO danes sva pa midva cara Napisano 5. julij, 2005 kaj je bla kaka stava polo?ena na ?t. postov? :ne vem: zadnje ?ase ste nekam tekmovalni ratali kaj se tega ti?e Ma ne da bi vedu.....o?itno sva s Tomijem splo?en preplah povzro?la......Jah pa nej se dogaja...... Lep dan... daVid Pa naj kar tekmujejo - vseeno pa sva midva novi zalet temu forumu dala - torej Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Coca Cola Napisano 5. julij, 2005 o ma teh dveh pa ne poznam...... :mi pijemoo: Kakooo, a je to mogo?e, sem bil prepri?en, da ne.... Ej... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 5. julij, 2005 kaj ti to pi?e? iz slu?be al od doma??Malo tu, malo tam... Prva jutranja ponavadi doma - potem slu?ba - potem zopet doma,... P.S.: Sem dobil mail - vruummm-ske slikice! Tortica se mi pa ?e lu?ta! Ohooo, kapu?ino ?aka - pridem nazaj ?ez 15 minutk ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 5. julij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 5. julij, 2005 In zopet je tukaj novo jutro - dobro jutro vsem! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 Dvoma nobenega MM! Sem pa na?el eno za na?ega Davida - bo la?je pan?kal!? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 4. julij, 2005 Coca Cola Napisano 4. julij, 2005 ...ja sedaj vsaj vem od ?esa mi v glavi ?pila lp Ola MM, upam, da je melodija prava (ki ti ?pila po glavi)! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani