Hagen dazs jest pri nas kupuje ?e celo ve?nost (ok res za posebne prilo?nosti, ?e je res huda bejba v igri...hahaha), se ga ?e dolgo dobiti v Sparu in Mercatorju (kar nekaj okusov)...cena pa itak ubita?na ampak je top shit sladoled
A res? Js sm ga ?ele ka?en teden nazaj opazila v mercatorju,..ker sem se dobesedno zaletela vanjga zraven sadja in zelenjave Sem iskala kavnega pa ga nisem najdla, samo jagoda, vanilija in pi?kotek,...a si ga ti mogo?e kje vidu?
Aja pa ups,..sm zajebala ime firme v navalu navdu?enja my bad
U?er sem dobila telegram iz sodi??a, da je zaklju?na obravnava prestavljena.
Predvidevam, da to pomeni, da se je obto?eni opravi?u,...me pa zanima ?e kdo ve, kolkrat se lahko opravi?, preden ga prisilno privedejo? No vsaj predvidevam, da se ne more v nedogled opravi?evat? :ne vem:
Sicer pa, a ti mogo?e ve? kolko ?asa traja brejost pri kuzlah? Moj Piko zgleda, da bo spet o?ka postal, pa moram to na koledar zapisat, da vem kdaj bo porod. ?e bo? ?e naprej priden tako kot si ?e itak, bo? lahko dobil enega psi?ka. Mislim, da ti nebi ?kodilo, ?e bi se ti malo s psom po naravi sprehodil. Naravo in zrak potrebuje? poba. Nujno. ?imprej.
Crknu mi je comp,..kolega ki mi ga ponavad popravlja je dobil slu?bo na Finskem,..jupi,..
Avto zajebava,..na servisu je mehanik med drugim ugotovil, da je bil hladilnik zaflikan al neki v tem stilu,..ker dejansko ni blo nikol n? narobe s hladilnikom, da bi ga popravljal so se o?itno igral z njim ?e preden je bil kupljen,..nov iz salona,..?e en velik plus za mazda servise,.
Tia je spet ful ka?ljala , ampak je prospan sirup res naredu svoje, tko da smo se izognl veterinarju in 170? za pregled in zdravila.
Aja pa preselila bi se nekam stran od tle,...nekam kjer ma folk za po?et ?e kej druzga kukr cele dneve opravlat,..
To je pa zato, k nima rodovnika... In ja, pes je draga stvar. Draga po ?asu in draga po denarju.
Ampak jest bi ?e zmer enga malega boxija
Noben rodovnik ti ne bo garantiral, da ku?a ne bo nikol zbolel.
H?erka od biv?e ?efice ima rotweillerja z rodovnikom in ne vem ka?nimi plemenitimi star?i, pa je bil pri veterinarju ve?krat kot so bili vsi na?i psi skupaj z vsemi cepljenji vred,..pa je star ?ele 2,5leti. Da ne omenjam da mora na operacijo, zard ne vem kak?nih problemov s sprednjimi tacami.
Lej,stvar je v tem, da ga bom za ge?enk dubu, ker smo pa? bli 15 let sosedje in psek je brez rodovnika in papirjev, ?eprav jo je "nabrisu" iste sorte kujon In ?e to nena?rtovano DRga? mam pa ko veterinarja kake 5 min stran od nas
No evo,..pol si pa lahko prera?una?,..vsako cepljenje cca 35? pa pazi, da bo razglisten pred prvima cepljenjema, ker ne prime cepivo, ?e ma ku?a slu?ajno gliste.
P.s.: kerga veta pa ma?? Js sm do zdj hodila na pet vet, ampak bom menjala ker je ?el edini vet ki je bil uredu stran, nad ostalimi sem pa ful razo?arana. Pa ?e nimam pojma kam naj grem,..
hmmm in vrednos se hitro pove?a za nekaj ? ?e ne druga?e ?e zaradi obte?itve s ?ipom
Ja ni kej kar je treba je pa? treba.
Pri 7h tednih naj bi ?e bli 1x cepljeni prot pasji kugi, in potem se to cepljenje ponovi ?ez 4 tedne, in potem spet ?ez 4 tedne ?e proti steklini.
Cepljenje proti steklini pride 34,48?, potni list 3,82?, ?ipiranje je pa 0,41? pristojbine. Kremplje so pa brezpla?no postrigl vsem trem zverinam.
Za drugo cepljenje proti pasji kugi sem pa pla?ala 71,54? za dve.
Edit: Je pa tako kot je rekel Marko, psi so ?e ?ipirani in prvi? cepljeni, tako da tebi potem ostane drugo cepljenje in tretje proti steklini, potem ima? pa eno leto mir.
Stella in Senna sta pa doma?e mrcine in je ena ostala pri meni, ena je ?la pa k o?iju in sva se pa? zmenili, da jih bomo ?ipirali ?ele pri steklini, ker sta pa? mejhne igla za ?ipiranje je pa velika...
Pravilno, ker odnos do strank je tisto bistvo.....(tako kot Mazda izgublja zaradi ?alabajzarskega odnosa na poobla??enih servisih!!)
Se nebi mogla bolj strinjat.
Avtorju pa,..2500l pokur? na sezono? Pa na 20 stopinj ma? samo? Men se to zdi fuuul velik.
Druga? pa,..verjetno ti odgovor ne bo najbolj v?e?, ampak dobr izolirana streha, dobra okna in pa ?e v ?tartu izolirani zidovi ti pr?parajo najve?,..ampak na dolgi rok.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A majo tud ve?je? Ker v Kranju sem vidla samo pol-literske verzije.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani