Off topic..... malo bo te?ko tema za razpucavanje....... namre?... forum je javen... in dosti stvari lih ni najbolj?e tukaj popkat..... posledice so lahko katastrofaaaalneeeee....
Pri?el sem na idejo in odprl temo koncerti. Vsi tu pa tam obi??emo kak?en koncert. Nekateri so super, drugi manj, nek vtis pa zmeraj ostane in je lahko zanimiv tudi za druge.
Sam sem bil v zadnjem ?asu na kar nekaj koncertih, predvsem v Kri?ankah. V?eraj?nji nastop Tonyja Cetinskega je bil odli?en. Tony kot Tony, totalen ?urer, spremljevalni bend pa je imel . Odli?en sound, veliko, veliko bolj?i kot je na plo??ah, ogromno energije, kar se ne zgodi vsaki?. Za gosta je imel Akija (Parni valjak) in Nino Badri?. Oba sta bila super in ?lovek ima ob?utek, kot da se Aki sploh ne more postarati... Koncert je trajal brez odmora 2 uri in pol, Tony pa je v tem ?asu odpel vse svoje velike hite, tako, da za kaj drugega sploh ni bilo ve? ?asa.
Da skraj?am: veliko smo peli, plesali, skakali , po koncertu pa ?e malo ven. Posledica: Danes sem skurjen, hripav, ma?kast in popolnoma nezainteresiran za delo Ja, em?o se pozna
Jap.... u?eraj bla res nora energija na koncertu... slu?ajno sem se zna?el ob kri?ankah.... in malo poslu?al... folk je bil ?ist nor.... super feeling.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
David NE PIJE!!! Torej ta film bo? teeee?ko videl...
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani