Skoči na vsebino
Saj ni res pa je
Napisano

Hmm sem se spomnil na svoj primer (Triglav). ?ipa je imela pikoco od kamen?ka in ker je bio atermi?no sem sli?al, da se ne da lepo zaflikati. Grem na original Renault servis (koncesionar) s te?avo poslika pikico, me re?e da me pokli?ejo... In res, vse so uredili, jaz sem le pripeljal avto in podpisal papirje. Skratka brez kompliciranja. S tem, da sem tudi parking in enkrat svetlobna telesa uveljavljal brez te?av.

Ima pa (?e se ne motim me prosim popravite) edino Adriatic Slovenica opcijo, da se zavaruje mladi voznik za vse avtomobile pri hi?i. Kake izku?nje s tem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hmm Boss mogo?e se motim ampak verjetno se jih bo zapiralo predvsem tam kjer jih je ve?? V Morav?ah naprimer so se ful raz?irili ampak je razumljivo, edina banka v ob?ini in je ve?ina ljudi njihovih komitentov. po drugi strani sta v Dom?alah dve poslovalnici (?e prav vem je v SPB ?e vedno??) s tem, da je ena nova in orja?ka, druga pa dosti manj?a in "zastarela" in se tako zapre to drugo?

Sirius, tudi tako bi se dalo prebrati, kamorkoli se obrnemo nekaj smrdi. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jasno je, da Rusija ne bo popustila ko se jim tole dogaja pred svojim pragom. Ameri?ani so pa na drugem koncu sveta pa se jih direktno ne ti?e toliko, pa vseeno me?ajo drek. Prej bi pri?akoval, da bi EU bila bolj odlo?na pa spet ne more biti ker je Rusija preblizu in smo vseeno odvisni tudi od njih. V bistvu smo v EU med dvema ognjema in kakorkoli se obrnemo imamo rit zadaj. Pomoje se "hladna vojna" ?e dogaja le, da ne tako direktno kot takrat. Napetost med dvema velesilama se pomoje lep ?as ne bo zmanj?ala po tem incidentu ampak se bo ?e bolj ?pijoniralo.

Ne vem koliko je res ampak v Libiji recimo je bilo sicer marsikaj narobe. Vse tiste device za Gadafija in podobni prebsliki. Ampak po drugi strani je bilo za vse normalne dr?avljane in za mlade poskrbljeno. ?olanje, dom, ?esar ni bilo v dr?avi je dr?ava subvencionirala uvoz itd... Celo goljufalo se je, isto blago ve?krat prepeljalo ?ez mejo na ta ra?un (?ez mejo notri, ?ez pu??avo nazaj ven in ponovno noter). :hohoho: Baje de marsikomu kolca po tistih ?asih.

Na k***c mi gre tale hinavska Amerika, ki je z veseljem objavila truplo Gadafija, Huseina, truplo Osame je pa tabu. Na k****c mi gre ko je zadnji? njihova diplomatka izjavila "fuck the EU" in planirala prihodnost Ukrajine. Ko je to pri?lo ven so pa Ameri?ani rekli kako so grdi grdi Rusi, da jim prislu?kujejo. Normalno da jim, Ukrajina je njihova soseda in se jih ?e kako ti?e, medtem ko USA prislu?kujejo celemu svetu. Pa ne zagovarjam Ruse ampak v?asih trda roka bolj zale?e kot hinavski odnos.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Najve?ja gospodarska rast, poslovne prilo?nosti, ni?na brezposelnost itd je trenutno v Iraku. Zakaj ?e?

Ker morajo ponovno zgraditi vse podrto in ker so se kon?no odprli za nove prilo?nosti. Eno z drugim.

V razmislek vsem, ki so nosili ro?ice na proteste: mogo?e tudi mi rabimo sesuti parlament, prefukati/streljati politike/policiste in upati, da nas bo zahod podprl, potem pa pridemo na zeleno vejo? Malo revolucij je doseglo svoje na miren na?in.

Ponavadi je cilj revolucije podreti nekaj starega, edino pri seksualni revoluciji, tam je cilj podreti kaj mladega. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e se ne bodo ohladili bo 3. svetovna vojna padla in pol bo sranje. ?e vidim...Rusi na Ukrajino, Ameri?ani na Rusijo, Severna Koreja potegne z Rusi, Kitajci verjetno prav tako pol pa smo kjer smo.

Severna koreja nima ni? ve? kot kanonfutr. Ameri?ani dvomim, da so tako neumni, da bi ?li v Ukrajino napadati ruske sile (pod prevtezo pomo?i Ukrajincem) saj bi to pomenil direkten napad na Rusijo. Rusi imajo dovolj svoje zaloge surovin (nafta, plin, kovine), da se ne bi kar takoj usrali in umaknili. Poleg tega se jim bo po?asi za?elo jebati za zahod saj imajo Kitajce, ki so lahko vedno ve?ji porabnik njihove nafte. Najbolj "optimalen" razplet bi bil, da se Krim lepo priklju?i Rusiji, Ukrajinci so lepo tiho in se razcepijo na "evropski" in "ruski" del dr?ave. Tudi sami Ukrajinci so malo usekani, ?e pri?akujejo, da se lahko sami branijo pred parkrat ve?jo vojsko. ?e se ne motim e samo na Krimu in na morju imajo Rusi ve? vojske kot jo ima celotna Ukrajina.

Je pa tale Janukovi? en "konkreten majster" podoben kot njegov skoraj soimenjak brez ?rke U ali pa Jan?a. Zalotijo ga z roko v marmeladi pa ?e kar vztraja na svojem. Po drugi strani pa je narod ubogi, v Ukrajini se bodo samo prasci pri koritu zamenjali. Tokrat bodo proameri?ki in kradli na bolj prefinjen na?in.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

On bi zih ?pilal GTA V!

?e en absurd na?e dr?ave, ki se jo je zih ena idiotska ljubljanska srajca spomnila (pa brez zamere Ljubljan?ani). Mami mora za doklade napisati vrednost traktorjev. Torej, ker se je par let nazaj pri hi?i vzelo puf (oba star?a) in se po (to?no) 30ih letih spet kupilo traktor (v bistvu osnonega, cenej?ega razreda) se ?e smatra, da smo bogatuni? :rispekt: Najbolje, da se proda traktor pa ?e kmetijo (ker tu je spet davek na nepremi?nino, razno razni prispevki med drugim za gozdne poti, ki jih itak sami obnavljamo), da bomo lahko dobivali socialno pomo?, pa ?e to bi bilo mogo?e bolje, da si ?e priimek spremenimo v Bradji?/Strojan ali kaj podobnega... Jebemumater, da je ?e ?udno, da kak Brevik ne postreli cel parlament. :ouje: ?kode itak ne bi bilo.

Pa ne mi fantazirati spet, da dr?ava rabi. Pred zid vse, ki so v zadnjih 23ih letih delali ?kodo, zapleniti vse premo?enje z ra?uni v dav?nih oazah pa bomo pomoje kaj hitro blizu pozitivni nuli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vem. Problem je samo, ker nimajo velikih pakiranj, recimo takole po 25 kg... Pri nas ?ena najprej pogreje 1,7 litra mleka in nato vkuha ?okolino. In ko nas pet kon?a ve?erjo, je pisker lepo prazen in skoraj polizan...

Heh, to bi ?lo tudi pri nas zelo hitro v promet ja, ?e bi vsem pri hi?i skuhali ?okolino. :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

uff pol smo mi ?e na dobrem.. Mamo samo srne, lisice, pa divje pra?i?e, no hajd kak?en zaj?ek se najde:)

Nekaj takega kot pri nas. No prasce so lani odstrelili ker so naredili kar dosti ?kode. So prasci jedli na?o zelenjavo, prasce so si pa lovci privo??ili. :rolleyes:

... pa internet je crknil in sem ?el dol ter ve?er pre?ivel z dru?ino - moram re?t sa so kr fejst ljudje. :hudicek:

Izjava dneva! :hohoho:

Da pojamram, prva urica za gozdarjenje letos za nami. ?al jih bo potrebno ?e ogromno ker je polomilo ogromno. Od raznih manj?ih vejic do konkretnih hrastov, kar dosti bukovega lesa... Ne vem kam bomo z njim vem pa, da ga bomo pospravljali leto ali dve. Oziroma vsaj kak hrastov ali bukov ploh/deska bo ve? pri hi?i za kako ti?larjenje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Upam, da tole ne obeta nove konkretne pizdarije v tej dr?avi;

http://www.24ur.com/foto-protestniki-vdrli...c-ranjenih.html

Vsaj niso hlapci kot pri nas. :notworth: 130.000 ljudi je brezposelnih, dodaj ?e tiste, ki niso ve? na borzi in ?tudente, ki so to zato, da imajo "slu?bo"... Pa dobi? eno lepo cifro, ki bi lahko lastoro?no samo z v?igalicami za?gala parlament z vso golaznijo notri pa ?e par ostalih rezidenc.

Ampak na?i politiki so zaenkrat ?e varni ker ?e vedno funkcionira "deli in vladaj", se ?e vedno najdejo naivne?i/slepi verniki, ki verjamejo eni ali drugi opciji in jo zagovarjajo. Pa saj vidite kaj se dogaja tudi v Ukrajini, takoj se prislini Amerika in rine na polo?aje podkupljene ljudi. Resni?no upam, da so v Bosni ljudje ?isto samoiniciativni in naredijo red.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

Samo, da omenim. Danes sva z o?etom zakurblala bencinski agregat. :P Sicer je elektrika ?e od v?eraj pri hi?i (smo bili le celo nedeljo in ponedeljkovo dopoldne brez) in ni bilo potrebe po njemu, pa tudi agregat imamo ?e kar nekaj let.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Podpis. :notworth: Sem na 24ur pod komentarji bral, da so na Ravbarkomandi odstranili agregate kljub temu, da so bili zaposleni proti, zdaj pa tole. Mi je bilo sme?no, da tudi v Morav?ah zjutraj ni delal Petrol, nimajo za nafto in agregat izgleda. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

Saj ni noben rocket science. Prera?una? si koliko kilometrov naredi? na leto, koliko bo ?lo benza in koliko dizla. In koliko bo servis. Za 10.000 km na leto (kar v praksi pomeni kratke relacije) je velik avto z dizelskim agregatom preseravanje. Pznam take primere, 4km do sluzu?be pa "rabi dizla in limuzino" ker gre 1x letno na morje. :vskalo: Da bi pa vsak dan se fural 20, 30 ali ve? km v slu?bo in ?e nazaj, no potem se pa dizel ?e po?asi izpla?a. Sam sem recimo na meji, vem, da bi pri?el ceneje z dizlom ampak trenuten bencinar mi pije 6,5-6,7, pa tudi RS mi je pil dobrih 8 pa se nisem sekiral.

Poznam pa priere, kupi dizla (ker se je fural dalj?e relacije sicer), gre DPF in juhuhu, stro?ek da nisi ni? privar?eval. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kolikor poznam Slivko ima zih svoj agregat, obenem pa se greje z drvi. ?e sam ne pride dol ali gor bo ve?ina Mazda?ev ?e te?je.

BTW, kako je fajn priti v slu?bo, kjer je ?trom. :D Kolikor sem zdajle videl od Doba naprej proti ?rnemu grabnu in Morav?am ni ?troma nikjer. Pono?i je pokalo celo no?. Vsaj na drva se grejemo tako, da zeblo nas ni. Voda tudi ?e te?e. Edino greje se po?asneje ker ni elektrike, da bi gnala pumpo.

PS: A se ?e komu zdi absurd, da Slovenija nima niti za agregate? Zdaj vidite kje smo, za vse bedarije je denar, za nujne pa ne. No pa saj to niti ni ve? skrivnost, ?e ho?ejo vsem rezati od kruha, gasilcem itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

Brezvezna tema. Starej?i uporabniki ?e bodo ?e spomnili podobne debate ki je postala skoraj kri?arska vojna, v stilu:

Bencin :rulam:

Dizel :rulam:

Vsak ima svoje prednosti in slabosti, odvisno kaj rabi?. ?udno, da nisi omenil ?e wankla, plinarje, elektromotorje in hibride, da bo prepir bolj kvaliteten.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.