Heh, to bi bli denarci, sam pol bo inventura mal bl ?tekala!
Zdele pa jz pi?im, da vidm to vozovje, tista slikca k sm prejle vidu, mi je kr na nivoju, sam ?migovce bi dau k?ne druge ne oran?ne, usaj folijo ?ez tko ko ma vouk!
Sej ne vem al jih sploh ?e kej ma al nima! :ne vem:
No ?e jih ?e nima, upam da nima tut k?ne polo?nce ?e za zacolat, ker pol bo pa jeba, sam bo meu pa kranclne to je pa tut neki, sicer pa ra?unam da bom meu dana?njo proslavo kar u lastni re?iji, oz. mojga to?la!
Zdele je vouk lihkar dubu nove v?igalne kable, pa zdej mu ne preostane druzga kot da me uboga 100 %, no pa upam d sm mu pravilno upeu tut zajlo za ?tevc, d bo brzina spet na vidiku!
To sicer nima veze z barom, ampak enga pivaka sm si pa zaslu?u, Ravbarja, ?e mate! :ne vem:
Mamo ?au samo ?e Karlova?ko k je ?e ostou od predlanskega dopusta, je pa dans baje akcija; ?e ?e po prvem bruha?, dobi? naslednje tri zastonj, ?e jih spije? takoj za prvim, torej pravi hepi avr!
No jz pa kot velebog za vozove, se spravm konektorje k grejo na fertajler na?pricat z Wedlnom, pa po?akam cca. pu ure, pa mi voz ve? niti zalaufat no?e, pa ?e pol sm zmenen z eno deklino, no zdej o?itno nisem
Si kr mislm kva bi Tojota Popi reku - d vsa oba s ?ulibojem glavna kandidata za nadaljevanje risane serije A JE TO
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dons mamo pa spet slu?beno - oddel?no veselico, na keri se ga pa ne mislm lih nalezt, pa grem raj? pol na fikmez in boks!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani