Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Heh, to bi bli denarci, sam pol bo inventura mal bl ?tekala! <_<:D

Zdele pa jz pi?im, da vidm to vozovje, tista slikca k sm prejle vidu, mi je kr na nivoju, sam ?migovce bi dau k?ne druge ne oran?ne, usaj folijo ?ez tko ko ma vouk! :ljubezen::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Sej ne vem al jih sploh ?e kej ma al nima! :ne vem: :hohoho:

No ?e jih ?e nima, upam da nima tut k?ne polo?nce ?e za zacolat, ker pol bo pa jeba, sam bo meu pa kranclne to je pa tut neki, sicer pa ra?unam da bom meu dana?njo proslavo kar u lastni re?iji, oz. mojga to?la! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Maestro, kdaj se pol dobimo, 19.00 tm k smo rekl al kva? :ne vem:

Dons sm prpravlen gladko boks pre?pricat, glede na to da niti Cene ne gre, pa sploh ko je taka slavnost na vidiku, okrancljan Suli?arski voz! :D:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Zdele je vouk lihkar dubu nove v?igalne kable, pa zdej mu ne preostane druzga kot da me uboga 100 %, no pa upam d sm mu pravilno upeu tut zajlo za ?tevc, d bo brzina spet na vidiku! :P

To sicer nima veze z barom, ampak enga pivaka sm si pa zaslu?u, Ravbarja, ?e mate! :ne vem: :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Mamo ?au samo ?e Karlova?ko k je ?e ostou od predlanskega dopusta, je pa dans baje akcija; ?e ?e po prvem bruha?, dobi? naslednje tri zastonj, ?e jih spije? takoj za prvim, torej pravi hepi avr! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Na to se pije, slike so sicer za?eljene, mogo?e bi samo ?e ena podkev rabu za sre?o, da se jo fiksira na voz! :P

Ajde pivake za vse udele?ene, pa hitr! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

@Hope - kupu je unga tmnu zelenga, skor ?rnga za 2700 izhodi??ne cene, vem iz prve roke! :danzoman::P

David oz. ?uliboj, Suli?ar (mogo?e bi biu raj ?ulicar) en kafe zate! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Dej Si?i neki si naro?, s svojo hitro mazda?ko intervencijo, v smislu zdravljenja ?rnga vouka, si si zaslu?u! :danzoman::bravo:

Tnx dec, o?itno je ?e kemija med tabo in voukom! :ljubezen::rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

No jz pa kot velebog za vozove, se spravm konektorje k grejo na fertajler na?pricat z Wedlnom, pa po?akam cca. pu ure, pa mi voz ve? niti zalaufat no?e, pa ?e pol sm zmenen z eno deklino, no zdej o?itno nisem :P:hohoho:

Si kr mislm kva bi Tojota Popi reku - d vsa oba s ?ulibojem glavna kandidata za nadaljevanje risane serije A JE TO <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.