Ja. Ravno sem tastu razlagal. Hi?a ne potrebuje ?est spalnic, ampak eno veliko dnevno in sedem strani??...
In pa en trezor, ki je vedno poln. So me opozarjali, da dizela?i znajo biti dragi. Pa nisem poslu?al. Zdaj pa imam, ko nimam...
BTjka je s svojim dizelskim navorom zmlela kri? na kardanu. Spotoma smo ugotovili, da bi morali menjati zobati jermen ?e pred 6.000 km. Za dodatek pa ?e, da tako opevana za??ita podvozja pri Tri krone v Gode?i?u ni vredna, da jo pes po??ije. Oziroma je primerna samo za vozila, ki ve?ino ?asa pre?ivijo v klimatizirani gara?i...
Pa bo ?lo 2000?... Za to?no cifro bom vedel v torek... Pa tako so me svarili pred dizela?em, pa nisem poslu?al...
Pomoje res bolj? tako kot pravi Jures. Ker, oni so ti pa? zara?unali, zdej pa ?e bo? ti tiho, bodo tudi oni tiho. Banka ne more vedeti ,da ta znesek nisi zapil. Pomoje bolje, da gre? tja, pove? kako in kaj, pa naj potem (?e gre tako sploh) oni z njimi re?ijo.
Ja, zaslu?ena zmaga ni kaj. Pomoje so hrvatje bili na nekak?nem dopingu.
SIcer pa, v finalu bo pomoje padla tudi Francija.. Me spominja na zadnji eurobasket, ko je enkrat psiha na vi?ku, ko si enkrat tako dale? in ima? zgodovinsko ?anso za naslov prvaka je pomoje samo...sky is the limit.
Na morju bo malo pestro, ?ez mesec dva se pa itak vse pozabi :-)
Ne prehitevajte dogodkov, najprej mora sploh diagnozo dobit, oz. ugotovit, zakaj se ji je pri?gala dpf lu?ka. Potem pa dalje. Jaz DPFja ne bi dajal ven, ?e res ne bi bilo nujno potrebno, pa ?e to lahko dobi? neoriginalni vlo?ek za DPF.
Ja sam maxy je precej velika re? ...Mislim ,da ma po defaultu ?e 7 zicev...Sodelavec ga ima, in sem bil presene?en ko sem pogledal notri..kak?na lukna je )) Pa ne v podnu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To ni ni?. Standardna procedura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani