Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Pa sta imela s sodelavcem oba maske in koliko časa si bil v z njim v kako velikem prostoru?

Zdaj bom ornk kurcan,ampak... Se mi zdi,da nam kaj drugega,kot sprejeti ta ukrep,niti ne preostane.

Oj. Bil sem v njegovi pisarni vse skupaj cca 10 min. On brez jaz pa z masko. Pa prevzemal sem neke zadeve od njega. 

On je čez dva dni kazal znake in bil pozitiven. Jaz pa po treh dneh slab. Šesti dan pa testiran in na srečo negativen. 

Samo vprašanje, koliko časa še....? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Ja ful je občutljivo na kratke par 100m omejitve, npr pri 60. Prej sem pri hitrosti 90 samo spustil gas in brez zaviranja prevozil take omejitve. Zdaj pa to fanj odbiva. Ne bo druge, kakor jih upoštevat... Večinoma pa vozim po regionalkah. 

Screenshot_20201015_073708_air.si.triglav.drajv.jpg

Popravljeno od AmpeR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mater je ratal občutljiv ta Triglav Drive po novi posodobitvi. Se moraš zelo pazit na omejitve...  da si nad 90 točk. 

Je še kdo to opazil? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Po sili razmer danes vozil CX-3 z dvolitrskim bencinskim motorjem. Komaj sem čakal, da parkiram. 

Kar je še hujše, me pa jutri čaka še preko 130 km s tem avtom...

Ala napiši minuse. 

Meni je prav cool, ko se peljem z našim cx3 2.0 120.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano

No cool, da je še živa moja tema o električarjev. Sicer sem jo začel v temi kolesarjenje in tek, ma sem se hitro ustrašil "tapravih" kolesarjev...

Eden izmed ponudnikov nadgradnje sem opazil tukaj. Ni ravno poceni, ma cenejše je zelo težko pričakovati (motor, baterije,...). Morda za kakih 100-200€ bi prešparal, da bi sam kje kupil dele. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Pr meni pa suhi kašelj, glavobol, slabost, brez moči, vse me boli, boleče grlo, oteženo dihanje, poti me za vsak nič, počutje di merda,  ... Nimam pa vročine. 

Je pa sosed par hiš naprej pozitiven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi moja Panasonic plazma deluje že 10 let. Sicer 3x na leto se mi programi zmešaj, ma zamenjal jo še ne bom. Čeprav v 10.letih sem samo za štrom te plazme dal za eno kar solidno led/oled tv.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bem, preklopil bom na štrom, razlog sem pisal. Na kakšno izvedbo pa še ne vem. Moje vilce so 26mm pa 20 let lepo prenašajo enga "osla:jezicek:". Zna bit, da bi res rabil več mm za e-.

Ja ta tema hitro lahko rata kot benz/dizel zato boljše, da jo kar končam, ker se bojim tapravih kolesarjev🚲

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Rabim en nasvet.

Nameravam prešaltati na elektriko… Nisem lenuh, samo časa pri treh otrocih nimam več za kolesariti. Zato bi rad v najkrajšem času in bolj spočit prišel do moje tradicionalne točke (cca 20 km, 600m višincev ).

Sem pa v dilemi.

Doma imam 20 let starega odličnega 26´prednje vzmetenjenega Wilier-ja (deore, brez diskov) in razmišljam, da bi ga nadgradil z elektriko. Npr.: klik

Ali boljše wilierja pustiti 6,5 letnemu sinu, ki ga bo čez par let lahko uporabil in jaz raje kupim neki novega ele. za cca. 2500€  klik

Kaj zdaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aaa ku paša nočno nudo kopanje v domačem bazenu....

Voda 30'C, zrak 23'C. Prideš ven rukneš eno viljamovko in regeneracija na vrhuncu šiba 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.