Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

235? la?ji sm mam pa nove gume fulda montero3, obliko profila majo identi?no UG7+ in to do pike, majstr je reku da gre za prakti?no isto gumo, po testih nj bi se clo mal bol? obnesla, je pa 10? na gumo cenej?a tko da sm se za to odlo?u. zaenkat zadovoln, je nesli?na pa se mi zdi da je vredu. Upam da se nism zajebu bomo vidl k bo mokro pa k bo sneg.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

men se je to zgodil k sm meu ?e cliota, se pelm h kolegu kjer so neki delal na cesti in najprej so izrezal kos asfalta prvi? pono? nism vidu furam normalno kr naenkart tup tup ustavm ka je to blo in vidm da sm pa? zapelu ?ez odrezano cesto (dobr da nism gum prerezu kr je biu asfalt prou ostr) 2 dni kasnj ravno zaflikan, 1 dan kasnej ga pelm dam furam in tip men BREMZII!!! jst na polno po bremzi, ka ti je sj ej sam ravna flika, in kaj je blo v enm dnevu je iz ravne ?rne flike zrastu ?rn le?e? polcaj, n? pofarban n? ozna?n, furu sm pa ene 40, to bi blo zanimiv ?e bi se jst sam do njega pelu k bi tko poeltu da joj :D tko da ja ozna?be so pomembne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

yavar upam da si uredu, pa upam da nisi bil ti kriu, k sm prebrau da so ble slabe gume krive sm se kr mal zresnu, pa ne kr je to zate karkoll drga? temve? kr mam jst tut slabe in ?e od pla?e govorim da jih bom ?ou zamenjat, pa mi kr ne rata <_<

Upam da se vae porihta ?imhitrej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Voznikova kljuka za izstop iz avta je nehala delat <_< sicr sm 99% prepi?an da vem v katerem grmu ti?i zajec ampak prijetno pa ni, da morm ?ipo spustit pa od zuni si vn spustit, bo treba ju3 ko bo svetlo mal pogledat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer ne vem kolk si star, ampak ?e zgleda? mlaj?i je to pohvalno...jaz sem pri 26. moral pokazati osebno, da sem ?el v babilona...

No ja str sm sam 23 pa se mi je mal fajn zdel pa fajn sme?n pa najprej mi ni blo n? jasn kr je tko za?ela da sm mislu da bo rekla ?e mi loh ostane 2 centa dou?na pa jst ja ja kr ni panike, ona pa men da nj ji dam osebno :D sm kr tm se za?eu smejat na puno pa sm ji pa? dau osebno in je blo to to :D sam ja je kr fajn u?as k te ma folk za mlaj?iga.

In ne nism se zahvlau za kompliment sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ok tole me prou zanima kok so bli stari luknjalci gum, kr ve? k 15 ne more bit pol nisi ve? tok neumn, passat pa tut ni tok avto za fou?ijo zganjat :D ?eprou od ''?efa'' sosed z njim (?efom) ne govori odkar je 159 kupu (pa ni kupu brand new) je pa z ''vasi'' kjer je fou?ija ve?ja stvar kr se folk bl pozna in se ve kermu sosedu crkne krava.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bauhaus ne tm u cityu tm vem da je gor na postaji tko sm se pa mal na?etou (pa kdor misl da sj pol je pa bliz se mot pe?ke ni tko bliz ?e posebi ne ?e si prej 8 ur stau na nogah :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sploh ne vem ?e se mi da jamrat vse akr se mi je dans zgodil spolh ene pou urce je blo fantasti?ne za sm :D Za dobro jutro me nadere stranka (zadeva zarad katere sm biu nadrt sploh ni iz mojga oddelka) in no?e razumet da mu v teoriji lahko pomagam dejansko si pa najla?je pomaga sam (ni sarkazem). dan mine brez ve?jih problemou dokler ni pri?el ?as, da dam avto na en servisni pregled (brezpla?en zaradi poznanstev) da vidmo kaj bo treba v kratkem narest okol motorja. Edina dobra novica je bla, da je podvozje v dobrem stanju, za motor so rekl pa: ko crkne sklopka jo menjaj, skrbi za olje in pa ma?ina lohk crkne (loh dela pa tut ?e 100.000 km) porihtanje ma?ine bi pri?lo predrago, tako da ko bo crknla pa ? novo ma?ino not. Avto dela in se pelje normalno, str je 15 let in kar je bilo mi?ljeno da je potreba ?telanja ventilov se je izkazal da ne ropota ventil?k temve? gred ventilov (ali nekaj takega, nisem mehanik in se na avtomobile ne spoznam) nekje mi mal olje pu??a (karter i think??) pa ?e par so majstri na?tel. sam so se 3 strinjal, da ?e bi bil to njihov avto bi ga vozil doklr se ne crkne pol pa drug motor not, kr je pa res da je motor simpl pa dost pocen dubit. aja za konc nj omenim ?e prijaznega brata, ,ki mi je posodil urbano (za ne?abarje, karto za bus) na keri nj bi blo cca 3? ko pa po ?akanju na bus le ta pride stopm gor da se bipam in kok lepo stanje ni? lahko izstopim. potem se spomnim, da bi lahko pla?al tut z moneto skor znorim in se sprehodm od baumaxa do ?al kjer je avtomat za urbano filat, kt na petrolu tega ne more narest, in pol se lahko od?etam nazaj kr so me klical da noujo dans n? delal na avtu pa da nj se vrnm da mi povejo te odli?ne novi?ke. Torj zdj ?akam kaj bo in kdaj bo crknl :bravo: upam da ne kmal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

prehlajen sm <_< folk u ljubljani ne zna vozt ma tut mal, pol se pa rine u nabadan kri?i??e da seveda ?e ostalim zapre pot kr ne more bit ve? kot 20cm za avtom pred njim :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebemu sunac al vinjeto al pa okol riti v ?ep, pa brez jamranja.

Tko se jst zdj furam okol kr nam za 3 mesce dau 90? za to da grem 2x na dan za 7 miut na obvoznco=)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kjere gume to Jures? morm jst tut u kratkm nove dat (par dni) pa ?e majo kj zimskega zame bi blo fajn vedt=)

Se morm pohvalt da sm nou radio zmontirou u avto, kr kuj po slu?bi sm se tmm u gara?ni hi?i usedu pa not ruknu kr sm biu do dans brez (del za v jamralnik: lev sprednji zvo?nik mi ne dela, tisti ki ne veste, je to un pri vozniku, ki sem v mojem avtu jst <_< )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

In tam ve? al manj parkirajo over-sized premium znamke (presti?ni terenci, ?ip?anjon audiji in ostali "invalidi") Pred kratkim videl, ko je tam parkiral, po moje ?e ne 20-letni pubec s kajenom in vn sta prisopihale ?e dve bjondi! :angry: In to se redno tam dogaja; v gara?ni hi?i citi-parka je ?e nekako disciplinirano vse skupaj :bravo:

Upam da govori? o tisti veliki ve? nadstropni, ker ?e govori? o tisti mali pod tanovim delom sm vsak dan tm ko i??em praking ap mi nikol na kraj pameti ne pade da bi se dau na prostor za invalide je pa res da bi se v 90% te?ko tam prakiral saj so ?e zasedeni, pa vrjemi da ne z avtomobili hendikepiranih ljudi. Tko kt je reku Walter ( od Jeff Dunhama) ko se je en parkirou na parkingu za invalide:'' I ran his ass over. I made an honest man out of him.'' :bravo: ?e bi le res loh to naredu, sj z mojim avtom bi mu sam pi??ali polomu :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.