Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ni slaba ideja ja. ?koda je, da ostane? brez tablic zaradi bedarije. Hec je, da sem se ?isto po?asi peljal ?ez rondo, ?e ?miguc sem dal pa jim je bil izgleda sumljivo ravno to ali pa 2 avspuha. :vskalo:

N? zdle grejo zarnice not... Pa se led pozicijske grejo ven while im at it. Si bom pa naredil "sleeperja" :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:whatever:

res so idioti. Moralne vrednote so tak?ne kot so, ostalo je pa matematika. nabrcal bi vse FDVjevce iz pomembnih funkcij, nimajo kam tam delat, nej grejo pisat u?benike, real-life je neki drugega :ne vem:

fak ej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ok, za vra?anje socialke se strinjam... ker bi ona gospa "morala prodati hi?o"... Kolko ljudi pa sploh nima hi?e pa dela? spizdi s takimi.

tole z invalidninami je pa res blesarija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

my god... js si grem tut po eno piksno. hvala za idejo :bravo:

fuck... sou sm si po pepsi pa so meli sam coca colo.. pa sm si cocacolo kupil. :vskalo::vskalo::vskalo:

Kot da bi tankal 95 namesto 100.

Ne sam resno, cocacola ma okus po sirup+voda, pepsi je boljsa. mogoce tut zato ker naso pepsi polnijo v radencih :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sj se ne gre za nas, gre se za horde tistih pa tovornjakov k bojo popizdli na stranske ceste..

js se ne mislim zarad tega nc vec po stari vozit (zdj se tut.. cist tk zarad feelinga.)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

:whatever:

pa kaj jim ni jasno? sej ljudje ki delajo lahko grejo nekam.. kdo bo pa politike hotu ce gre drzava v kurac? se v lastni drzavi jih nocemo, zaka bi jih hotli kje drugje... kot da jih nimajo drugje svojih zadost... :whatever:

FDV bi moral met omejitev vpisa pa nujno dokoncano tehnicno solo kot pogoj za vpis, al pa vsaj 2 letnika na enem tehnicnem faksu... pizda jim materna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

n? kej velik niso govoril, sam gledal pa pisal......

in, kaj je zdej??

Zakaj so te pa poslali in the first place?

Glede na engine bay bi jaz bil na tvojem mestu malo manj izzivalen <_<

Jst razmislam da bi se xenonke vn fuknu :whatever: ceprav mi do zdj policaji niso komplicirali, sm jih pa moral za tehnicnega ven dat.. (prvic lani, prej sm jih mel 2 let not v tastari).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aha torej ti jo bom jaz pla?u... grrrr :angry:

Tale telefon ti ?udn slika... na sred je slika ozka bolj kot gre proti robu jo pa raz?iri tko, da zgleda avto v sredini vsaj dva razreda manj?i od unih dveh na strani :ne vem:

sj se vid po oknih zadaj.

hec je ker je X9 1770mm, M6 pa 1781. :blink::hohoho:

nek obratni fi? aj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

To?no tako - se popolnoma strinjam.

Z lahkoto ovr?em ?ist vsako trditev v tem skropucalu neznanega ?S-ja. O?itno jim ?e kuzla po?teno v rt ska?e.

A ko so mladoletnim alkohol podarjali jim ?e ni? :whatever:

sej nism zdj jezus, ampak prosim.. ?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Mi lahko razlo?i? kako da fak malo delo spremeni ?tudij iz pravice v privilegij?

?tudij je pravica dokler je ?olnina zastonj.

?e pa ho?e? da smo vsi "enaki" potem pa zavrti ?as nazaj v komunizem.

Delam druga?e, da ne bo kdo prepameten <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobil iz Nem?ije prvoklasni Hondura?ki mahagoni. :danzoman:

Zdaj lahko za?nem z projektom Les Paul.

a se midva iz kerga drugega foruma tut poznava? :P

cestitam za les... rabis se brazilski palisander za ubiralko pa si zmagal :bravo:

joza: sej vem, te sam tracam :D je tut on ugotovil da ni vec smesen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Forumi niso demokracija ampak diktatura moderatorjev. Pokori se ali pa dobis banano.

K sreci so Modi v vecini 10x boljsi kot nasa vlada, ne bi se branil take diktature... :party0035:

Druga stvar je, da ostali dejansko mislijo resno, ti pa pac prcas. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.