Razplet dirke je znen ?e 10 krogov pred koncem. Bom kasnej ?e kej ve? napisu, zdej se grem pa mal nafilat z energijo na offroad s kolegom v ?umo....samoumevno da na full throttle
Srebrni....dons so vas Rde?i (vragi ) poteptal, tko kot v reklami za Hypo banko un podvodni nosorog (al kva je ?e ) potepta sliko z ekrana. Da vas mal na realna tla spravijo.
Fene Alonsa pa sploh ?aka jutranja kavica.....Wake up and smell the cofee!
o bog se usmil,..niste resni,...no ampak po raziskavah sode? nej bi s staranjem rabl mn spanca zard pomankanja melatonina :ne vem: tko da pr 50h bom pomoje tud js mela 8 ur spanca dost, ker zdj brez problema loh spim tud po 12ur skupi
Alonso bo pa spet ko en polit cucek na koncu, ko osvojil tisto to?ko ali dve...
Upam na ?imbolj?o predstavo predvsem Kimija. Naj spet po dolgem ?asu odpre full throttle, pa na polno vozi. Klinc pa vzdr?ljivost in ?paranje materiala, mi ho?mo videt dirko.
Za Hamiltona sploh ne dvomim ve?, da ne bo te dirke kon?al vsaj na stopni?kah, ?e ?e ne bo zmagal. Tamau je CAR
Tudi Heidfeldu in Rosbergu bi privo??il, da okusita stopni?ke oziroma da osvojita ?imve? to?k.
Bo pa Alonso v primeru da pade na za?elje ?tartne vrste pokazal visoko ?olo prehitevanja. Ko je jezen vozi kot razjarjen bik - borbeno, na polno, ne ?para, odli?no in odlo?no prehiteva - kot Montoya v najbolj?ih ?asih.
Jutri?nja dirka bo prava poslastica za F1 sladokusce
V NFS-ju Carbon na prvi stopnji vozil tudi Mazdo RX-8 - je bila edin Alfa Brera bolj?a izbira od nje. Nad Mazdo 3 bil razo?aran - ena po?asna gnila jajca, na kero si lohka pol buđeta zmetu, pa si ?e vedno auspuhe gledu.
Na drugi stopnji je bila med bolj?imi (sploh za driftat ) Mazda RX-7 Tudi z RX-8 se je dalo fenomenalno pike pri driftu nabirat.
Na master Levelu pa ?al Mazd ni bilo, sem pa vozil proti Audiju R8 od tazadnje vo?nje v igri z Mercedesom McLarnom SLR, natunanim do konca. Matr, kaj sem mu delu po parih uvajanjih na kanjon. Sem si prov shranu igro pred to "sobo", in sem ga enkrat ?ist uni?u - v kanjonu sem ga prehitel ?e na zasledovanju in je avtomatsko pu?il. In to po pribli?no pol minute dirke
Nad Audijm R8 nisem bil tako navdu?en - premalo odna?alo rit na vstopu in na sredini ovinkov. Sicer sem ga pa vozil le ene parkrat, ker sem igro nehal igrati, ko sem jo obrnil - tam nekje 2 dni igranja. Jebiga, en zimski smu?arski vikend je ?el v ni?
Vse avte natunal in upgradal do fula, spimpu tudi odzuni s spojlerji, raz?iritvami karoserije, feltnami, zra?niki,..., bi jih lahko tudi ?ehi vozili in bi bli ?e zmeri kul.
Slikc pa ?al ne znam nalimat na forum. Za ra?unalnike sem bolj kot ne ?eh ?e mi kdo razlo?i, pridejo tudi slikce.
Hrvata kar lepo iz Zagreba komentirata, pa sta vedno bolj na teko?em z dogajanjem med dirko kot tale na? Mirko, ki cel vikend na dirki sam govorice na u?esa vle?e in opravlja ko ena tazadna va?ka tercialka
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Razplet dirke je znen ?e 10 krogov pred koncem. Bom kasnej ?e kej ve? napisu, zdej se grem pa mal nafilat z energijo na offroad s kolegom v ?umo....samoumevno da na full throttle
Srebrni....dons so vas Rde?i (vragi ) poteptal, tko kot v reklami za Hypo banko un podvodni nosorog (al kva je ?e ) potepta sliko z ekrana. Da vas mal na realna tla spravijo.
Fene Alonsa pa sploh ?aka jutranja kavica.....Wake up and smell the cofee!
Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani