Ja na črnem volanu se ne vidi. Jaz ga vsak mesec enkrat pa se vedno pozna, da ni čist pa čeprav si roke perem ves čas. Tko, da ja, ti čist verjamem, da si prebledel, ko si videl kaj si ves čas držal.
Kaj pa kolesarji in anticepilci, ki so prejšnja leta delali zdrahe po Ljubljani in zapirali ceste? Od kmetov vsaj imamo hrano, od tistih kolesarskih pacientov in anticepilcev pa čisto nič. 😉
Neki je zapret cesto pred parlamentom, kjer se tako ali tko rekdo voziš (ti je oproščeno, ker nisi iz LJ), neki pa celo Ljubljano pa se potem hvalisati na FBju, kakšen legendaren kmet si.
Pa če imamo hrano od kmetov? Sej jo plačamo.
Gremo se eno uganko? Katero obubožano skupino bo JJ angažiral naslednjo? Desni penzionisti so odpeli svoje, kmetje tudi. Mogoče kako društvo petkove hoje na Triglav kako se jim slabo godi, ker nova vlada na Kredarici še ni postavila Špara 🥲😭🤣
Jaz bi prej rekel, da tem protestantskim kmetom manjka kmečke logike. Zaj*bal so vse normalne ljudi, ki nimajo nič s tem, ki so včeraj v LJ hoteli kamorkoli priti in so edini občutili ta protest.
Ta dirkalnik je bil stroj. Mislim, da se je za F2002 govorilo, da so, ko so vidli čase v Fioranu, mislili, da imajo pokvarjene aparate in je dejansko prepočasen.
Seveda verjetno PR zadeva, ker se je isto govorilo za F2004.
Varčna Lučka Kajfež Bogataj je pred 15 leti rekla, da snega po letu 2020 v sloveniji ne bo več oz. le malenkost v visokogorju. Tko, da prosim ne bit zanikovalci znanosti in strokovnjakov. Hvala.
A ni tudi Grims izjavil, da glede na razmere na Kredarici sredi poletja, lahko smatramo, da je segrevanje ozračja mit? 😀
Vse se plača vse se vrača. Malo z zamudo in v veliko blažji obliki, ampak on že ve zakaj je dobil vodo v ksiht. Še dobr, da ni bil solzivec notri primešan.
Pravi, da je ustal, da bi napadalca pomiril Zihr ja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko bi vam tudi v živo slikal, sem bil pripravljen it iz Celovca domov, ker so nam vlomili v hišo in napadli nečakinjo 😡
Povezava za deljenje
Deli na druge strani