No naredta biznis pol ?imprej okol teh feltn, upam da bodo lepo pasale gor, men sicer niso nevemkva, ampak sej vemo kako smo jz pa moji ?rni 3je kraki u ?lahti!
sej uredu sam gre se mi za to da se jih ?im prej znebim
saj to pa razumem sem mev ze parkrat tak primer da neki ni slo pa ni slo ko pa se je koncno losas te pa se ene pet komadov poklice pa rece da so hotl za 100% kupt!!!
jah pol pa zakon ce mas tempomat se ti si ga nasteli pa bo!!!
aja felge ves kako je bo terba prej se mal solate poflancat ne recem ful se mi dopadejo tko da ce proidm zele nekak do dnara ki ga ti zelis za njih jih 100% uzamem!!!
men je tut prej?n lastnik reku da ga ne bom spravu nad 9.5 l/100km
zdej ga mam na 11.6 l/100km
mah ja saj jaz tud zaj dvomim da ma borut nevem kok tezko nogo da je ni mogu nniti cez11l spravt jaz pa mam ze 2c kestelno mocno cez 11l!! :ne vem: :ne vem:
?e je ?lo u vi?ave, pol okol 11, ker ve? itak ni mo?no, no vsaj men ni ratal!
?e si porabo zbov do konca na podn zna bit pa pod osm! :ne vem:
hm slo v visave in to 13.1l!!!
bi mogu mene videt kako sm pogledu ko sm zracunu pa si se verjev nisem pa se enkat pa isti rezultat no na konc sm se ze zacev sprasvat ce miksko nazaj vozim!!!
Blo je fino fajn brz (baje - tko pravjo), pa drga? kr u redu, bo pa na naslednih sre?anjih ?e dost bol?, tko da nasledni? ne bo? mel ve? upravi?enega izostanka!
Zdele pa da re?emo kako glede hriboV!
zakon sam da ste uzival!!!
jz sm mev namen jet gor sam raje nisem reku da grem ravno zaradi takih stvari ko zvem 2 ure prej da rabim jit delat!!!
redevil tT2 ne more met ker sem jaz pol blizi centrali pa so neki jebal!!!
nm moje mnenje nebi se odlocu vec za SIOL kljub temu da ga mam ampak bi si raje vzev AMISOV paket ki je cenovno veliko bolj ugoden pa se manj komplikacij je!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ah ti si tako al tako cuden!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani