da se pohvalim.. pa? zadnja dva testa sm na gim. zajebal in mi je rekla ?e zdej pi?em ena da mam popravnega.. pa da dvomi da bo glede na moj odnos pri matki kaj ve? ko ena.. jz pa pisal 89% 1% do petke
V resnih, dolgoro?nih in trajnih zvezah obstajajo tri vrste seksa:
1. faza: stanovanjski seks traja prvo in drugo leto zveze. Seksa se povsod in vedno. Seksa se v postelji, na kav?u, na stolu, mizi, pod mizo, na tleh, na pralnem stroju (ob centrifugi...), ob vseh mogo?ih urah, v vseh pozah in po celem stanovanju...
2. faza: prostorski seks nastopi v tretjem in traja nekako do sedmega leta zveze. Seks je sedaj omejen samo na en prostor, vedno v postelji, vedno v spalnici vedno ena in ista rutina, vedno zve?er...
3. faza: dnevnosobni seks traja od sedmega leta naprej (v dolo?enih primerih lahko ta faza nastopi tudi prej!!!). To je zadnja stopnja v razvoju spolnega ?ivljenja med partnerjema, izgleda pa pribli?no takole: slu?ajno gresta eden mimo drugega, ko se sre?ata na sredini sobe, se pogledata v o?i in si mirno re?eta: "Jebi se!!!"
Evo v?eraj gremo v Logarsko iz Celja s kolesi.. Pa? to ko je blo organiziran in je blo okol 700 prijavljenih... Tja gonim ko budalo gorca z cestnimi gumami nazaj pa pelem dva picikla
Ja.. Tadrugga sm dobu v nagradni igri ?e zdej mi ni jasn da glih jz V glavnem kolo je ORBEA CarpeDiem z Shimano ULTEGRA opremo, zavore pa shimano XTR.. Kolo je celo karbonsko razen "fajfe" pa felg ko je aluminij... Gor bom edino dal krmilo, zavore in prestavne ro?ice za cestno kolo..
hah men je pa blo ker nisi celga scenarija videl... parkira zraven... gre vn... napelje pa ugotovi aha prekratko... vsede v avto pa mal naprej pa nazaj pa spet ror vle?e pa mu rata... namest da bi se na sosednjo stran zapelju bumbar...
Gorenjska vinjeta
tta vinjeta mi li?i na karikaturo fredy millerja kot pa na vinjeto pa nasmejan avto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LABI..
predlog S ma? pred nezvene?imi nezvo?niki. (c ? f h k p s ? t) --> Ta SuHi ?KaFeC pu??a
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani