jest sm za, bo kak mazda? dal svoj TRR, pa se gor nakazuje ali se bojo cekini dajal v roke?
Sem tudi ?e poleti ?tudiral, da bi par cunj ?enkal, ker sem se...khm je men to "pralni stroj preve? skr?il", druga?e gre pa ?e za solidno robo. Sam so cunje bolj poletne, tko da zdej glih ni pravi cajt, i gues.
Tle na forumu se tak ali onak vsi predstavljamo z nicki. Da se slili nekoga v objavo podatkov je kr neki.
Je pa res zanimivo, s kom bo sestavil vlado. Po vseh teh izpadih JJ-ja tudi ne vem ?e bi uspelo njemu. Oziroma uspelo bi ?e enemu ali drugemu, samo to bo spet ena trhla koalicija, kjer bo vsak vlekel po svoje, sploh ?e bo Kahl zraven.
?e mene pra?ate, bi zdej naredu ?e ene volitve. Mislim, da bi se tokrat procenti kar globoko zasukali in da s sestavo koalicije ne bi bilo te?av.
?akam pa dan, da bo na?im tam zgoraj kon?no vsekalo v glavo, da bo trebo furat politiko zdru?evanja, ?e ho?emo kam pridit, ne pa da smo razkalni na vsak teden 5 novih strank. Ko sem jaz videl volilni list, nisem vedel a bi se smejal ali zjokal.
Sory Boss, ka resnica in dejstva bolijo Druga?e pa je ta na?in tvojim ljubim novinarjem zelo doma?.
O tem kdo koliko dela bi se dalo ?e kako razpravljat ker to da se ima? za nevem kako bogega vem ?e dolgo, skoz jamra? koliko dela?, zakaj pa ne i??e? druge slu?be, ?e si tako bogi in toliko dela?? Poleg tega pa dela? v dr?avni banki in vedi, da ?e ne bi bilo mene in ?e ostalih, ki nismo zaposleni v tej tvoji banki bi ?la ta tvoja slu?ba rakom ?vi?gat in jaz sem prvi, ko bo treba podpisat, da se to NLB proda pa bo? videl kako bo? potem delal, ker dokler ne dela? v firmi kjer so ti tujci lastniki ne neki govorit napamet koliko kdo dela. Pa, ?e sma ?e pri tem tudi jaz bi lahko rekel, da ti ne bo? delal nikoli toliko kot delam jaz, tvoj delovnik je lepo od ponedeljka do petka in vikend lepo pre?ivi? v bol?i dru?bi kot jaz, ki moram delat ?e v soboto in kdaj tudi v nedeljo, vedi da ?e bi imel mo?nost bi 100 krat raje delal to kar dela? ti, samo nismo vsi take sre?e kot si ti in ne moremo imeti takih slu?b. Pa ?e la?en bi bil Boss, ?e ne bi bilo tega poklica, ki ga sedaj opravljam, ker pa? kje kopuje? hrano Boss, ?e ne v trgovini? Druga?e pa za konec, ?e ne bi bilo dokapitalizacije NLB, bi ta banka lahko propadla ali pa bi jo bili prisiljeni prodati oziroma dokapitalizirati s pomo?jo tujcev in vedi, da bi bila potem tvoja pla?a odvisna od poslovanja banke in ne fiksna kot jo ima? sedaj, pa da ne pozabim kake bo?i?nice ste si vsaj lani izpla?ali, kako le ?e je bil minus na ra?unu va?e banke? ?e bi delal v privat sketorju in bog nedaj, da bi bil lastnik tujec se raje zavedaj, da ?e tega kar ima? ne bi mel.
Pa sory, ?e sem ti spet dvignil pritisk, tudi ti si ga meni in mi ga ?e dlje ?asa z svojo vase zagledanostjo, ki jo poznam ?e kar nekaj ?asa, samo do sedaj sem bil tiho in ti tega nisem direkt povedal.
Tako kot je blo re?eno v studiu, najbolj?i igralec Reala je bil Valdez...
?enkal jim je tisti gol, potem se jih je pa ene 3x usmilil Iniesta, ki je ?el kamor se mu je zahotelo.
Druga?e pa odli?na tekma, Real je tokrat igra dokaj spodobno, ?eprav je videt, da ?e nekaj ?ase vseeno ne bojo sprali umazane igre. Stare navade pa?...
Mene bolj kot joza, zanima kej se bo zmislil Mouri?i.
EDIT: ahh nisem ?akal dolgo. Mouri?i joka, da bi Messi rabil fasati rde?i karton... (kje je zdej un moj smajli, bemte!! )
Zdej ko mam spodoben PC, sem spt za?el ?pilat Shogun 2.
Alexander, Cezar, Napoleon, Ghengis Khan majo samo sre?o, da sem se tok pozen rodil.... ne bi oni sfolgal mojih epskih taktik.
Tripa me na polno pri tem ?pilu, driblat mal diplomacijo, in potem ?tudiratt taktike v epskih bitkah.... zan? pono? nisem spal, ko sem ?tudiral vse mo?ne taktike.
Chelsea bo hitro ven letel, sploh ?e po?rebajo Milan v naslednjem krogu. Razen ?e v teh dveh mesecih ujamejo formo. Arsnenal tudi neki ni na nivoju, ka?e da je angle?ki nogomet v krizi...
... mislim, da ga Roy Hudson zlo dobro povzame po SP-ju.
Roy Hudson je car, sploh njegovo komantiranje tekem je fantasti?no.. :D
Mam tut enga levaka jest na praksi... u bistvu ga sploh ve? ne opazim. Na za?etku sem ?e mel volo, da se mu kej poka?e in kaj nau?i, sam njega sam youtube pa FB zanimajo. Mu da? neki delat, sam da pride do nekeda problema ?e leti na youtube, ?e? nisem mogu narest. jebo ga mast, support je tam kjer so problemi in plac kjer se re?ujejo, ne pa roke u luft pa nage babe gledat.
No mamo pa enag druzga ?tudenta, k je pa pridn k sto hudi?ev. ?efu lobiram, da deca zaposli.
?pilam UEFA Fantasy Fotball in zato ker so spet sudje Realu pomagal in so razveljavil dva legalna gola, ne bom dobil PS3-ja.
?e kdo ne ve zakaj se gre: izbere? si 11 igralcev in 4 menjave. Potem pa na podlagi kako so se igrale tekme dobiva? to?ke (za vsak gol, asistenco, ohranjeno mre?o, minus to?ke za kartone, etc...)
V tem krogu sem jih nabral 97, prvi pa 105. ?e bi priznali oba gola Ajaxu, bi zmagal... Saj sem imel ravno oba nesojena strelca v ekipi, se pravi 9pik (4pike za gole strelca in 5pik za gol vezista). S tem da bi tistemu, ki je zdaj prvi obili to?ke igralcu Reala, ker je prejel gol. Jebene sudje slepe...
U glavnem leto?nje leto presene?enj. Manchestri odleteli ven, Chelsea jebal je?a, Porto in Shakthar odletela, naprej pa neki Apoel-i, Basel, Zenit,..
Najbolj je flopnil prav United, ki je imel dale? najla?jo skupino.
Dinamo pa bolje da si ne bi ?el sramote delat. Prvo tekmo proti Realu, so ?e enkako bli potem pa
Za prihodnost se pri Barci ni bati. Mladi?i razbili Bate. Igrali so prav fantasti?no, enkrat ko so pokazali trenerja Bate-ja se mi je zdelo da mu gre kar na jok. Igral so kot prva ekipa, hitre podaje, posest ?oge, u glavnem tiki-taka....
Od Bateja sme pri?akoval ve?, glede na to, da so lovili vlak za ligo Evropa...
Z na?e strani zgleda do so za el Clasico pri?timan...
Real bo hotel na hotro enga stisnit. Potem pa ?e se le da igrat Mourinhota (aka ?ber-bunker).
Ne dvomim, da bo Pepe redno tepe?kal gle?nje Messija, Arbeloa bo spu??al hokejske vlo?ke, Ramosu pa ne bo 2x treba re?t da so bo stepel. Svoje bo naredil tudi provokator diVer Maria, ki se bo potem delal, kot ?e 2x letos, da jih je dobil na gobec in da je ostal brez vseh zob (?eprav ga ?e po?latali niso okoli glave).
CR in diver MAria se bosta metala po tleh okoli in v kazenskem prosotru, saj bo Real iskal ?anse iz prekinitev, kotov in penalov.
Takrat ko je Khedira dobil karton in je Real izgubil proti Levanteju, je bil kriv ?isto di MAria, ker se je valal po tleh in je fejkal, da jih je fasal na gobec. Khedira je samo pretiraval, ko je branil soigralca. ?e se ne bi oni smrkavec valjal po tleh, kartona ne bi bilo.
Sevede se bo pri Barci zvijal po tleh tudi Biskvit pa Alves bo tudi pretiraval.
Ve se kako bo igrala Barca, vpra?anje koliko jajc in po?tenosti ima Mourinho...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo pare za Ligo Prvakov
14. februarja ob 20.45:
LYON - APOEL
BAYER - BARCELONA
Povratni tekmi bosta 7. marca.
15. februarja ob 18.00:
ZENIT - BENFICA
Ob 20.45:
MILAN - ARSENAL
Povratni tekmi bosta 6. marca.
21. februarja ob 18.00: