Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Evo pa imamo dana?njega zmagovalca :hohoho::hohoho:

V afri?ko d?unglo je padlo letalo, v katerem so se peljali Turk, Pahor in Erjavec. Ujamejo jih ljudo?rci. Poglavar vpra?a Turka: "Kdo si?" "Jaz sem poglavar dr?ave Slovenije," odgovori Turk. "V ?evap?i?e!" uka?e ljudo?rski poglavar svojim voj??akom. Nato se obrne k Pahorju in vpra?a: "In kdo si ti?" "Jaz sem poglavar slovenske vlade," odgovori Pahor. "V ra?nji?e!" uka?e poglavar svojim voj??akom. Nato se obrne k Erjavcu in si ga pozorno ogleduje. "Kdo si pa ti?" "Jaz pa sem poglavah slovenskih upokojencev." "Upokojencev? Pri nas nimamo upokojencev. Kaj dela poglavar upokojecev?"

"Ah, ni? takega. Dovolj je, da svojim upokojencem vsakih pah let obljubim bolj?e ?ase, potem pa itak phej umhejo, pheden opazijo, da jih ?ejne vodim ?ez vodo?"

"Ah, dobro se znajde?, kolega. Kaj bo?, ?evap?i?e ali ra?nji?e?"

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Komi ?akam :jupiii:

Pa ne bi blo slabo vidt, da bi se ?e kej Alfonzo ume?al med srebrne :D Ker je taaaaak Hemi hater wannabe.

Sam da bosta ferrarija v ospredju :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je blo mi?ljeno ironi?no, ker se delajo, da ne poznajo drugih mesecev kor rujan, listopad, sje?anj...

Jest na?eloma nimam ni? proti njim, naj ?ivijo :D Se vsaj kej dogaja.

EDIT: Sem pozabla jamrat...

Uglavnem dons sem bla pri zobarju in je ugotovil, da se bo treba znebit mojih dveh spodnjih modrih zobkov. Operativno, z rezanjem dlesni in ?eljusti in glave in z veeeeeeliko krvi! Rasteta mi pod kotom 90° glede na ostele zobe in en je ?e ?ist pod dlesnijo.

In mene je ful strah, ker to bo fuuuuul bolelo in bom mela ?ive in ne bom mogla grizt in... :(:(:(

Me pa zanima, ?e so jih tut komu izmed vas ?e pulili, pa ?e ste pre?iveli? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uklopko
Napisano

Vseeee najbolj?e zaaateeee,

vse nabolj?e zaaaateeeee,

vse naaaajbolj?e draaaaaaagi Klopkoooooo,

vse najbooooolj?e zaaaaateeeee :rozico::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ally, kok ?asa pa je sama?

Mrde bi ji zrihtala kk?no fino igra?ko s pribolj?ki. Ponavad psi ful palijo na to in jim ni tok te?ko biti sami.

Al si pa umisli ?e enga ku?kota, da bo mela dru?bo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.