Vse je v redu, edino računalnik FucksWagna ne morejo povezati s testerjem...
So velikodušno odobrili uporabo nadomestnega avta še za en dan.
Ko sva bila z "mehanikom" že na vezi (zdaj se že dobro poznava), sva malo poklepetala in mi pove, da ni samo Ford Tourneo oz. VW Caddy v bistvu isti avto, ampak da je to tudi novi Ford Amarok oz. VW Ranger. Ju delajo v isti tovarni. In, silno tovorno vozilo, ima od 650 do 720 kg nosilnosti... To je pa pravi Fuck3Wagen...
Hja. Samo gre v kontra smer. VW Amarok, je pa Ford z VW značko. Ti inaš obratno.
In kaj naj z njimi doma? Ce so ti tako vsec, da ne mores mimo tega, da jih ne bi malo spikal, bo verjetno najbolje, ce si jih sam peljes domov… Ti jih ne bo treba iskat okoli…
Kaj je Alex prvi poknil, al si je prvi "zaljubljeni" wankl dal sliko svoje ljubezni za avatarja?
Ker vem, da Alex še ni imel modre mx5 v Avatarju, ko je wankl že razkazoval svojo ljubezen.
Avto je bil na rednem servisu tri tedne prej pa tudi oni niso nič opazili. Čeprav je v seznamu del tole opisano, da je treba preverit. Tudi redni servis sem plačal pa bi človek pričakoval da bi vsaj oni opazili. Pri zaviranju je bila razlika, ki se je opazila šele na valjih pa še to ne drastična, da se bi pri samem zaviranju poznalo.
To so zaštekana vodila na enobatni čeljusti.
Notranja stran ti je delala ok, samo prečno ni čeljusti zamikal. Pod večjo silo je pa vse momentalno zvil, da je malo primlo.
Jaz to ne bom štel nikoli pod malomarnost 😉
Kaj bi te @Bini rekel, če bi ženska vozla? Pa ne mi rečt, da ženo pošlješ vsaki tedn, da diske gleda, če se svetijo?
Jaz sem na Alfi v takem primeru imel zapikano vodilo. Z segrevanjem je popustilu. Smo zbrusli namazali in gor. Seveda za mene ni druge, kot hkrati novi diski in pakne.
Ko izklopim kabel za žično povezavo, pa vleče polno hitrost, torej 6 MB/s.
Saj nima več veze, ni problem izštekat kabel vsak dan pa se na WiFi povezat.
Zgolj zanimivost če bo kdo imel podoben primer.
Isto je bilo v Mazdi, ko mi DAB radio ni vlekel, če sem imel tisti "cigaretni USB" v 12V vtičnici. Očitno je tam neka antena, ali pa kovina moti signal.
Hvala še enkrat vsem sodelujočim pri mojih težavah!!!
Probaj v drugi slot na platinum vtaknit, če še nisi.
Sem ugotovil. Za foro sem izklopil internetni kabel iz PC, in sedaj WiFi iz telefona dela kot mora.
Očitno kabel nekaj moti WiFi kartico? Pa sploh ne gre do nje, ker je kabel oz. priključek na matični plošči integriran, WiFi kartica pa posebej kupljena oz. vstavljena.
Al pa se kaj IRQ-ji tepejo.
Vsaj zdi se mi, da se je temu tako reklo.
V glavnem, če imaš drugo režo, daj kartico v njo. Pa poskusi še 1x.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam Suunto. Made in Finland.
Kar podpirajte kitajce, nas bojo tak uničli, oz. se bomo sami....
Za mene Huawei in Čao Mi (Xiaomi) pač ne prideta v poštev, pa če sta še ne vem kak dobra.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani