Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Jao, en teden me ni, pa cela vojna tukaj. Pa še en teden me ne bo. Dejmo mal zadihat in zapojmo skupaj Kumbaya. Eni dajemo gor dejstva okol te jebene krize, drugi pa vse kar znate je to, da želite vse najslabše drugi strani. A smo res tolk daleč zabredli sedaj al smo že na splošno takšni, samo rabili smo trigerje, da privre to iz nas? Ne vem, no. Jebenih 2 dni ekstra dopusta, haha. How low can we go?!

[mention=7569]marko91[/mention] evo, tale statistika ne laže (absolutno število mrtvih by SURS):
image.png.271e5444c6f19a0f79da5570beb7cd52.png

Tole je uradna statistika al na roke natipkan Excel?
Kje je statistika, koliko je bilo povečanih samomorov, koliko umrlih z boleznimi, ki bi se jih dalo rešiti, pa ljudje niso prišli do zdravnika? Itd, itd, itd...
Koliko je umrlih po posameznih starostnih skupinah??

Virus je med nami in terja žrtve, to noben ne zanika. Vendar zmetati cifre na kup in jih prestaviti kot apokalipso, je mal preveč na prvo žogo.

Sem prvi v vrsti, da se zaščiti ranljive skupine, naj se cepi tiste, ki si to želijo, amen.
V zgodovini je vedno bilo tako, da so starejši ščitili najmlajše, sedaj pa hočemo to narediti ravno obratno. Pa dobro ljudje, a smo nori?? Cepiti želimo lastne otroke z zvarkom, za katerega noben ne bo dal roke v ogenj, razen nas samih. Za 0% smrtnosti otrok. Đizs.

PS: zgornji YT video nazorno prikazuje kako nas kuhajo kot žabe. Noro. Izklopite TV in msm spletne portale, pa boste videli, da obstaja v lajfu še kaj drugega kot jebena manipulacija z tem virusom.

PS: če se navežem na statistiko nazaj, koliko starostnikov so ubili na ventilatorji kot taščo mojega bratranca? Bo kdo kdaj odgovarjal za to?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Prva na morju. :) 3 ure spanja, 6 ur vožnje in evo, delo na morju, haha.

4e44de6c1f946efcb6547398e894dd38.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Prva na morju. :) 3 ure spanja, 6 ur vožnje in evo, delo na morju, haha.

4e44de6c1f946efcb6547398e894dd38.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 11. 8. 2021 ob 9:35 je vzupan3 napisal:

Jest; mogoče si se cepil po "naravni" poti in niti ne veš, da ti zato uspeva 😉

Jaz sem izkusil obe poti in priporočam cepljenje še vsem necepljenim (sicer raje z mRNA cepivi kot z vektorskimi). Bo pa slej ko prej vsak izkusil cepljenje bodisi "po naravni poti" (upam, da brez hujših zapletov) bodisi z brizgo.

Marsikdo je za covidom zbolel še preden je bil uradno pri nas - mogoče sem tudi sam med temi, saj sem bil lani februarja bolan kot že 20 let ne, osebna zdravnica je rekla, da to ni gripa, pač pa je lahko korona. Rezultatov iz laboratorija nisem nikoli videl, dala me je odležati dokler ne bom bolje za v službo. To je to, po treh dneh od tega pregleda sem šel v službo.

Lahko, da sem prebolel asimptomatsko, who knows. Lahko da sploh nisem.

Dokler se bom počutil zdravega in sposobnega preboleti ta virus, se ne bom šel cepit, ker dejstvo je, da poznam ogromno ljudi, ki je to zguralo brez težav, pa pazi to, nekateri živijo faking od junk fooda in ostalega shita, nezdravo as fuck, pa jih to ni niti mal prizadelo. Dejstvo je, da osebno poznam zelo veliko ljudi, ki je preguralo virus in niti eden ni utrpel nekih posledic. Sicer poslušam ljudi, ki poznajo ljudi, da imajo posledice. Ok, verjamem, da nekatere virus bolj prizadane kot druge. Verjetno isto kot pri cepivih, vsak pozna nekoga, ki pozna nekoga, ki ga je cepivo neslo oz mu pustilo posledice.

Je pa igranje s statistiko tukaj, številke so znane celemu svetu - kakšna je smrtnost na splošno in kakšna je smrtnost po posameznih starostnih skupinah. Vsak zase ve in to naj tako ostane, ne pa da se ljudi "mehko" posiljuje.

Nekaj pa res ne razumem, pa upam, da mi lahko kdo pri tem pomaga.

Zakaj se gredo ljudje, ki so preboleli covid brez težav, cepit? A ni to dokaz, da imajo dovolj močen imunski sistem, da lahko pregura to virozico? 

Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

Predzadnja kava na šihtu pred dopustom. :)

d721e426527cf5087daa3ab4ecc83760.jpg

pred 17 urami je FuManchu napisal:

Tud pir že paše ob tej uri:D

Absolutno. Sem ga spil malce za tem, haha. To je top kombinacija - kava + pivo.😁

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Spet nam MSM mediji lansirajo novice, ki jih mi, navadna raja, želimo slišat.

Kako nam po letu in pol še vedno ni jasno, da obračajo številke pozitivnih, obolelih, umrlih vedno v svojo korist. Torej, v času pred cepivom je bilo večina smrti ljudi pripisana covidu (saj to nam je sedaj že jasno po vsem tem času?), sedaj ko je cepivo, pa so številke smrti padle - logično. Sedaj nekdo cepljen, ki je umrl v prometni nesreči, ni umrl od covida in številke se lepo poklopijo. Hočem samo povedat, da operirati s številkami je tako enostavno kot iti na sprehod v park.

Da pa so MSM mediji začeli obračat ploščo, mi je tudi jasno, saj prihaja jesen, kjer bo znova virus na polno haral. Torej, propaganda za tretjo pikico v polnem teku in pa čredo je potrebno imeti pod nadzorom z temi lockdowni še naprej, cepljen, necepljen, nema veze.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

UKC. Če bom še malo čakal, bom spraznil kavomat, haha.

5e7fca60d1a2ff26d002cb55d622abd1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Res je žalostno, kam smo prišli. Toliko razdeljeni nismo bili že dolgo - v našem življenju še ziher ne toliko. Pa zanimivo mi je, da jaz sprejemam vsakega cepljenega, obratno pa to kar ne gre. Enostavno smo odrezani ven iz določenih krogov in basta. Parkrat sem povedal svoje mnenje in razloge, zakaj se jaz in moja družina ne bomo cepili in tako kot črna ovčka družbe nisem vabljen več na nobeno stvar. Vsaj trije večji dogodki so bili v zadnjem času, kjer so nas "pozabili" povabit. Pa saj se ne sekiram, samo lepo se mi pa ne zdi, ker ko bo potrebno pa iti pomagat delat nekomu, bom pa dober. :)

Mal sem se zamislil tudi včeraj, ko se je vrnil vodja ekipe po dopustu na šiht, kjer mi je v danem trenutku rekel, da bi bilo lepo, če bi se šel cepit. Razlog - v pisarni bo prisotnega manj virusa (?!), če bomo vsi cepljeni. Če bom kao kašljal v njega, bo več manj verjetnosti, da ga okužim, če bom cepljen, saj po njegovi teoriji, cepljeni izločajo manj virusa iz sebe kot necepljeni. V glavnem, to je sedaj prvič, da sem doživel nek mehek pritisk na šihtu. V glavnem popuščat ne mislim niti 1 mm, še vedno imam možnost, da bom delal od doma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Celoten video je sestavljen iz štirih delov, ki si sledijo v pod komentarji pod to objavo.

Kakorkoli obrneš, premalo ljudi si upa govorit kontra kovid rollercoaster sceni. Življenje ni črnobelo, kot nam ga hočejo prodat elite...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Navalil na kavo, ko mutav na šamar, tako da je že malce odpita.

9746be291143db51e7809a1f047868da.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Če si dost pameten sploh ne rabiš jajc za cepit se.... :whatever:
Js z jajci hodim po trgovini brez maske.

V glavnem, revolucija bo takrat, ko bodo cepljeni spoznali, da kljub petim dozam še vedno nimajo večjih ugodnosti, razen obisk kina in gledališča in da jih nekdo na suho nateguje. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

A si videl kako je un teliček gledal, ker ga je model dobesedno postavil v situacijo, iz katere so se doslej reševali le tako, da so diskreditirali sogovornika. Kako boš lahko kontrargumentiral, ko ne moreš saj vse drži. No in ravno takih soočanj bi moralo biti nešteto, tako pa je vsakemu žal prepuščeno da se rešuje sam al pa ubere lažjo pot pa se prepusti črednemu nagonu pa kar bo pa bo. 😞

Točno tako! Nima kaj povedati proti njemu, brez, da naredi bedaka iz sebe in izzove sogovornika v še večji besedni dvoboj. Zato je modro molčal in si mislil svoje. Njegov obraz je povedal vse.

Točno takih soočanj je v enem letu manjkalo. Da se predstavi oba pola. Vse kar je bilo po TV, so bila zastrahovanja ljudi in propaganda cepiv. 

Moj šef se je šel cepit izključno zarad tega, da lahko gre na morje (težek materialist) in je bil v ponedeljek cel razočaran, ko se je vrnil iz dopusta, saj mu pri 6 prehodih Slovensko-Hrvaške meje čez poletje niso niti enkrat pogledali papirjev. Men je to bil prav komičen trenutek, ko je razlagal.

Zoran Stevanovič lepo pove par zadev. Se strinjam s tem, čeprav mi na trenutke ni všeč njegova pojava...

WWW.FACEBOOK.COM

Prijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.