Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e dobr da smo za dans odpovedal ?portni piknik, ker me je strahovito za?el bolet kolk, ki sem si ga pred leti po?kodval na bordanju in zdej hodim k zombi. S tole bole?ino se pa te?ko karkoli doslej primerja, groza.  :ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jah Boss, Francozov je 70 (ali ve?) miljonov ljudi, Nemcev je 80 (tudi ve? s Tur?ini vred), nas pa je (recimo) cca. 2 mio. ?e razume? kaj ti ?elim povedat, npr. da je razlika ali se upre? samo ti ali pa tvoje celotno podjetje nastopi gladovno stavko.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Da rahlo osve?im temo in mogo?e komu prihranim nekaj ? mese?no. Trenutno je v teku (do konca tega meseca) akcija BRUTALNI BOB, kar pomeni da za 11,90? mese?no prejmete; 1000minut v katerokoli omre?je, 1000sms-jev in 1000MB prene?enih podatkov.

Zelo verjetno se je Simobilu pri meni iztekla njegova doba uporabe, ostali pa si dobro prera?unajte kaj se vam najbolj spla?a. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

@Slivka, brez zamere, ampak predvidevam, da ?e vedno nisi opazil, da je tema sarkasti?na, neke vrste hec oz. podjeb party za najve?jega forumskega sovra?nika dizlov, ki je trenutno na dopustu. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.