Zdej al se zajebava? o teh 30 letih, al pa nisi 87 letnik Itak je pa tri?etrt slovencev takih da pravjo da je Senna najbolj?i, pa niso vidl niti ene dirke od njega.
Jzt ne bom trdil kaj je, ker ga nikol nism vidu dirkat, edino kar sm si potegnu dol, va?u se pa s tem kok ?asa spremljam formulo pa tut ne bom, ker je đabe.
Podpis.
Men je sumi bil anti, ko sem ga pa Parkrat na stezi v zivo videl kako cisto drugace vozi - predvsem zvok saltanja in bremzanja skoraj pol sekunde kasneje v ovinku sem ga pa zacel spostovat kot voznika.
Tisti ki smo f zaceli spremljat konec 80h pac pogresamo old school dirkanje na noz z dotiki
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Naslednji trip - dvo dnevni na izi s kakim kampingom ob jezeru, ker bom prvi? mojo s sabo vzel
Ra?unam okoli 10.7....anyone?
Tega v Kranju sem ravnokar nasel... ... Imajo sicer tudi enega Burgmana 650, samo je prenov in posledicno predrag ... najem pa vidim, da je 110? na dan in 500? kavcije ...
zato pa pravim, da pride? kot potencialni kupec....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No jaz za tale roadtrip ra?unam ravno da bo sam trip najdra?ji. Torej bencin. ?e bi imel enega ?parov?ka (dizla, fuj ) bi ?el dobesedno kar kak krog po Evropi. Pa ?e se samo peljem ?ez kak?na mesta. No saj mogo?e tudi to kdaj. ?e zdajle bom pomoje ?el do K?lna samo obrniti ker bomo ravno blizu. Samo za filing.
Je pa zanimivo tole kako je USA nam mit, Ameri?ani pa hodijo sem kot v eno mitolo?ko de?elo. Sodelavec ki gre z menoj mi je kazal se je ravno en Ameri?an vrnil iz Nem?ije in je dal pa reporta?o kako je bil na ringu. Mi smo pa relativno blizu temu kraju.
en dizl kombi pa clia not
Na motosvet-u najbolj priporocajo ravno Burgman-a ... tako 400 kot 650 ... Samo 650 je drazji... in ze presega moj planirani budzet (cca. 4.000?)... Samo eden tak je na avto.net >> http://goo.gl/wgBKW
?e bi ga imel sam za Medvode - Kranj, je ok 400, ?e pa bi rad kdaj ?e kam ?el s kom in kako opremo, buh ne daj 400....22KM razlike se bo poznalo ko hudi? pri prehitevanju, klancih...
Nisi dobro prebral a? Sicer pa enim vsak vikend isto morje, prikolica (pa ne samo zato ker je nimamo ampak ker nas pa? ne gane), in bahanje na forumu z vremenom drugim pa? raje enkrat na leto kaj njim zanimivega. Kako bi pa bilo, ?e bi bilo vsem ista lokacija za dopust zanimiva? Gu?va ane?
joke stari...
brez skrbi, nismo zape?karji ?e to misli?.
Kaksen pa je potem strosek za gume? Malo se oziram za kaksnim dvokolesnikom... Pa malo tipam in zbiram informacije... Verjetno bo kaksen maxi skuter ... trenutno gledam Burgman 400 ali 650 ...
za mojega 250?
Nove micheleen anakee2 na moto forumih terajo do 20.000 ampak to so fantke ki zivijo na cesti in to narediji v dveh treh letih.
Ja 10k naj bi bila meja, se pa zato kar veselim ker je ze s tastarimi sel odlicno, kaj sele s temi ( ki nimajo okrogel rob ampak rahlo sekanega da motor bolj ravno lezi ko je nagnjen)
Je pa te?ko sedaj re?i ker je selekcija med hrvati, italijani in ?panci odlo?ilna sedaj....a Italija se mi zdi letos mo?na (Andjamo Azzuri....?e vedno sem ?etrt ?pagetarja )
Lahko mu dela? kar ho?e?....otovori?, tera? v klanec, mu da? dihati zrak nad 2500m, ne bo ?rl ve? kot 4,2L!!! Me prav zanima kaj bo sedaj z novimi gumami, kreten sem bil da nisem pomislil na to pred tripom, in imel ve? sre?e kot pameti da ni de?evalo.....gume so imele 15.000....trde, tresle....?ele z novimi sem to videl.
sicer se nana?a samo na nove, ampak ob ?anku loh re?e? da ma? luksuz
Druga?e pa spet vrhunska zamisel na?e vlade v ?asu ko avtoindustrija stremi k malimi kubaturami in turbinami - tudi na luksuznih avtih....lajiki totalni....kw so tisti ki enakovredno lo?ujejo razrede...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa mas ti A izpit?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani