Nikogar ne prepri?ujem v ni?, da mora zarad mojega mnenja karkoli narest, mi gre pa ?e rahlo na ?ivce, da vsaki?, ko dieselhater omeni diesel je zraven cel kup pluvanja in drekanja. ?e pa sem jaz kdaj nesramno pljuval ?ez odlo?itve za instalacijo plina (prosim za dokaz) pa upam, da mi je opro??eno, ker verjetno sem bil v nekem stresnem stanju in se nisem zavedal svojih dejanj.
Glih tko kot je neumen diesel za kratke razdalje in malo km je neumen plin za ravno te razdalje in te km. A se vsaj kle strinjamo al tud tuki ne. :ne vem:
...po mojem so nam fou?,ker diesli tako malo popijejo.
Dejansko nobenega ne silimo,da si kupi diesel.Samo povemo pluse in ko kupijo zaradi na?ih razlag diesel power so takoj u?aljeni,ker ni prestopil na "njihovo"-(plinsko) stran.Nikoli ne pljuvamo ?ez plin-povemo,v ?em smo pa? bolj?i. :ne vem:
Moram pa se pohvalit,da sem danes mimogrede popravil pomivalni stroj in pa tudi AF objektiv od Nikona.
Objektiv ni avtomatsko ostril.Enostavno sem ga odprl,podmazal par vodil,zategnil en vijak,kontakte po?prical z kontakt sprajom in-dela. Vmes se mi je vse nekaj sesulo ampak sem ga uspe?no sestavil nazaj.
Jah mislim da ta ra?unica ni primerna, potrebno je primerjati podobne avte in podobne mo?i motorja, nekateri ve? porabijo nekateri manj. Verjetno tudi ne vozi kot penzionist, ker dizla mora? za 6 litrov voziti kot star ata (ne govorim o kak?nem mini ?voh dizlu). Npr. ?e ima? dober avto (bencinarja), ki ve? da dela tip top (in je vreden par tiso?akov), ter vgradi? plin da si prihrani? pri gorivu je dobra nalo?ba. Ne vem no, meni se zdi tak?na primerjava kot je zgoraj napisana kot tole: on prav tako pride od to?ke A do B kot ti, s tem da je njegov avto vreden par jurjev, tvoj pa trideset, tako da si ti v minusu za dvajset tiso?akov....kar seveda ne pride v po?tev primerjati.
?e bi pa npr. on napisal, da mu je prej pil 8 litrov bencina po 1,204 eur = 9,632 eur ...na 1000km=96,32
sedaj mu pije 10 litrov plina po 0,669 eur, kar znese na 1000km = 66,9 eur, in tukaj se prihranek pozna, in nekomu ki pa? dizel ne di?i in ima raje bencinarja je na istem, ?e ne ?e bolje, saj npr. novega dobi za npr. tiso?aka,dva ceneje.
Ne bo dr?alo.Kar lepo orenk se pelje? za te litre.?e ga prtisne? pije resda kak liter ve? ampak benz pije takrat
danes je bil avto polno nalo?en, in se je peljal na sprehod po Gori?kem..
?isto brez posebnih te?av smo se peljali v skladu z razmerami na cesti... nalo?en je bil pa s cca 350 kg.... se pravi 4 REDNE odrasle osebe... prostorske stiske ni bilo, pogonske pa tudi ne...
na AC ga pa ?e nismo peljali... ga bomo ko bo imel preko 1000 km, in bo kao ?e ulaufan
po 250 km sva zelo zadovoljna... zvo?na izolacija je proti M2 in Corsi odli?na !
Pa valjda mora it.?e gre v redu moj Pugi z 75 KM pa star je kot zemlja in po AC ni problemov z hitrostjo.
Kaalman,vidva se kar lepo vozita in u?ivajta v novem avtu.
Satura (Next when the Greeks would make a larger heavy cake they named it "satura".)
Kako se sli?ta?
?e najbolj se nagibam k drugi varianti,..ker angle??ina je prepovedana, razen ?e se gre za besedo, ki je vsem splo?no znana,.krneki, dovoljena je pa latin??ina, ker je mrtvi jezik, tko da predvidevam da je tud starogr??ina kul kot mrtvi jezik.
Ta prvo se mi sli?i kot kak?na tehnika slikanja,drugo pa kot nov model Mazde ali kakega drugega japonca. :ne vem:
Nikakor pa me ne spomni na kak?no sla??ico ali sla??i?arno.
Prej sem klical enega pacienta za rabljeno xenon lu? .Med zobi (najbr? je bil v mastni ,umazani kanotjeri z zobotrebcem v ustih)mi je zamomljal,da ima lu? in da je skoraj nova.Kak?en letnik,ga vpra?am-nima pojma,ker,da jo je dobil.
Pol vpra?am za ceno,malo po?tudira in izstreli 350?.Seveda brez elektronike in brez ?arnic.
Ga vpra?am,?e se mu sanja,koliko pride nova.In on iz topa istreli,da je okoli 700?-gola brez vsega.
Kje je ?e elektronika,pa xenon ?arnice...Tipi na odpadih so res prizadeti.
heh men se je pa zdelo, da (za mediteranske pojme) so cist pocasni...
Mene pa je bilo strah,ko smo ?li od Slime do popaye willage z enim kombijem,ki je bil ni?an,pa muzika je v njem nabijala.
Tip je stalno prehiteval,vozil z eno roko s katero je ob?asno tudi telefoniral in smo takrat vozili brez rok ,z drugo,ki je imel skozi naslonjeno na vrata skozi okno,pa je samo prepognil stransko ogledalo,ko smo se z kakim vozilom sre?ali,da mu ga tisti nasproti voze?i ni odtrgal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
google translate??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani